FIRA

Go'kväll på er! Ligger nu i sängen, redo för natten. Idag är de fredag, woopa! Men här blir de ingen ro, vi har nämligen missat två praktikdagar då vi kom hit två dagar senare. Så denna helg ska vi jobba igen dom två tänkte vi!

Idag har de varit en såndär blandad dag. Vi träffade på en av stallskötarna som vi inte träffat förut. Hon var jätte trevlig och rolig, er like! Så idag har vi fått löshoppat 8 hästar, varit iväg o kollat till alla hästar i hagarna runt om, hjälpt en tjej att lasta sina ponnysar (hon som inte tyckte om oss) och hon har nu åkt iväg. Känns inte lika spänt nu, och vi kan slappna av mera. I eftermiddag red vi våra hästisar i ridhuset. Frost var mer ångvällt än vad han brukar vara. Älgade bara på utan att jag hade något som helst att säga till om. Så stallskötaren Jossan fick hoppa upp och rida igenom honom. Till o med hon hade svårt med honom idag, så nästa gång ska vi testa att rida med snodd.

Nu ikväll har vi mest tagit de lugnt. åt en god taco's o tog in hästarna nu vid 19. När vi kom in så gjorde vi iordning en god fruktsallad och såg på Let's Dance. Nu väntar sängen för oss båda. Puss!



xx Micha



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback