Blått knä

Hellu på er! Ni har fått utstå extremt dålig uppdatering denna vecka, men jag har inte haft någon insperation alls till att blogga, även fast jag tagit upp ett inlägg men aldrig skrivit något.. haha! Nu är de iallafall fredag igen och HELG.
 
Denna veckan har faktist gått otroligt fort, de känns att studenten snart är nära.. och fy vad jag inte vill. I måndag hade jag iallafall ridlektion på lilla Bohun, som var redigt pigg och glad och sprang två varv i galoppen innan jag fick kontroll o stopp på honom emot en vägg, haha! Tur att gamla gubben är pigg o glad iallafall. På kvällen tränade jag ett intensivt konditionspass på spinningcykeln i 45 min, fy vad svetten rann och mina ben var som gelé. Men jag överlevde iallafall. På kvällen myste jag ner mig framför tv:n med kvällsmat och fina vänner. 
 
I tisdags så hade jag teorilektioner på förmiddagen och två idrottslektioner, en vanlig idrott och en specialidrott. På vanliga idrotten spelade vi multiboll och specialidrotten blev de ett svettigt men riktigt grymt gympass på maskinerna med kondition mellan och magövningar på sista, är fortfarande mör i kroppen efter de passet haha!

I onsdags hade jag två lektioner på morgonen, skulle egenligen haft tre men de körde ihop sig med schemat så fick vi ha sovmorgon, så började inte fören 09:10, woopwoop! På eftermiddagen hade jag specialidrott: Dressyr och hade Bohun där oxå, där var han inte riktigt lika pigg förutom i galoppen där han gick på sidan och allt möjligt innan jag fattade galoppen, haha! Han är allt bra rolig han, min fina Boko. Efter ridpasset hade jag stalltjänst som tog väldigt snabbt med intag av 3 hästar, mockning, sopning & fodring. På kvällen hade vi besök av Helena (gammal 3a) och hon sov även över, saknar verkligen den gamla strömmatiden när alla bodde i Storgår'n.

Igår, torsdags, så var de skola som vanligt. På hästkunskapen så satte vi upp på unghästarna för första gången, och båda hästarna skötte sig så bra att de blev lite trav också, duktiga hästar! Carriere var dock lite svårare eftersom han blir lite mer spänd inför nya saker, men när jag fick kontroll över allting så gick de som en dans och han gick jättebra och lyssnade fint. Så är riktigt stolt över honom, och Index förståss. Dock brukar de aldrig vara några problem med Index, han klarar de mesta utan några som helst problem ;)
På kvällen så var jag uppe i ridhuset och såg när Hanna hoppade Rosa, efter gick vi ner och tränade ett lätt pass på gymmet. Körde först 20 min på maskinerna och tänkte sedan avslut 15 min på spinningen. Dock blev de bara några minuter på spinningen. Jag fastnade på något vis i tramporna på cykeln så jag störtade rakt ner vid sadeln och vrickade till knät så nu är mitt knä blått, svullet och gör riktigt ont. Var hos skolsyster förut och förhoppningsvis är inget ledband av, men jag kan gå och stödja på de, så de är inte direkt de mest troliga. Hade iallafall en väldigt tur att de inte blev värre. Hade inte varit kul att förstöra hela knät i någon värre skada. 

Nu är de ÄNTLIGEN fredag och jag sitter nu hemma. Har haft tre lektioner idag, men åkte hem innan svenskan för de gjorde så ont i knät och har fått order att ta de lugnt i helgen, hur mkt grejer jag hade planerat.. menmen, så kan de vara. Strax ska jag käka middag, och ikväll ska jag bara mysa med något gott till fredagsmyset. Puss 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback