Dålig uppdatering

Go'dag på er! Oj, nu är de väldigt länge sedan vi hördes.. senast var väl i fredags o nu är de redan torsdag? Oj vad fort tiden går!

Denna helg som gått gjorde jag inte mycket. Känner mycket stress och press nu, som jag redan känner nu börjar ta ut på maten så äter väldigt dåligt, vilket gör att jag presterar dåligt i skolan. Jag brukar reagera såhär när de börjar bli för mycket och jag inte kan hantera någonting. Så jag börjar känna av de är för mycket och dax att börja ta de lugnt och inte plugga hela tiden. Så i lördags var jag bara hemma, inomhus och gick runt i myskläder och gjorde ingenting. Men i söndags tog jag och mamma en promenix ner till Rusta, då fick jag röra på mig och knät fick sig en PW oxå, de behövdes så jag inte blir allt för stel! Känner ju somsagt att de blir värre nu när de är kallt ute, trotts flera lager med kläder blir de lika stelt och gör ont. På Rusta köpte jag lite grejer till stugan, och en ny lampa då vi bara hade en. Så de är kirrat!

I måndags hade jag en lektion. Fick skippa ridningen och ha en "vilovecka" från ridningen då knät inte riktigt klarar av kyla, somsagt. Om vi skulle ridit dressyr, så hade jag kunnat vara med för då kan jag rida utan stigbyglar då belastar jag inte knät på samma sätt och är mer avslappnad. Men de var markarbete/hoppning båda gångerna, så då skippade jag de. Kollade istället på lektionen, o de skulle jag inte gjort för fyfan vad knät blev stelt och gjorde så ont. Aja, man lär sig av sina misstag! På eftermiddagen hade vi en svenska lektion innan vi fick sluta. På kvällen pluggade jag lite TK och samhäll. Men sen kom några från Svenjunga och de är så roliga så kunde inte direkt plugga då.. så var lite sociala med dom en stund. Vid 9 gick jag in till mig, tog en låång dusch innan jag la mig vid 22-tiden och somnade på direkten.
 
Igår, tisdag, hade jag matte på morgonen, sen ett hål och gjorde snabbt klar samhällsuppgiften och skickade in den så var jag ledig fram till 12:20. Så jag passade på att sova lite till, så himla skönt! Kl 12:20 hade jag lektion, idrottsspecialisering och medans de andra fick köra kondition så fick jag testa på något helt nytt, nämligen pilates! De var bra övningar och de var mycket andas lugnt o sansat osv så man kände sig väldigt avslappnad och lugn. Pilates hjälper till med tex hållninh och mag-bål muskler. De var riktig bra träning tyckte jag. Hade ett hål 13:30-14:50 och då hann jag gå till kuratorn, prata med henne och sen gå upp till praktikmänniskan och kolla på biljetter till nyköping. Så vi hittade buss som går direkt dit från Göteborg som låg strax över 250 dit och tbx, perfekt pris! Så hon skulle boka osv idag så imorgon har jag förhoppningsvis biljetterna, SPÄNNANDE JA! :D
Sen efter hålet hade jag en vanlig idrottlektion och jag fortsatte med pilatesövningar och knäövningar. Så ska nog fortsätta göra pilatesövningarna, kändes så avslappnat och skönt i kroppen efteråt, plus att de sliter inte på knät! På kvällen så pluggade jag lite till TK, sen kom Svenjunga-pojkarna igen. Då gick de inte att plugga mer, så hade trevligt med dom en stund innan de åkte vid 22 och då gick alla vi och la oss.
 
Idag är de somsagt redan onsdag, inte klokt vad fort tiden går! Imorse hade jag endast en mattelektion, så jag gick till den och fortsatte kämpa med saker jag inte fattar något av, och sen gav jag upp. Gjorde ändå typ 1,5 sida, de är rekord för mig haha! Men får väl ta hem de i helgen och kolla på de och kämpa vidare, annars blir jag aldrig klar. Men ja, slutade vid 08:50, la mig då i sängen och påbörjade vaf jag skulle skriva på hästbloggen. Jag ska nämligen till tandläkaren imån o på hästkunskapen skulle dom åka iväg innan jag hinner tbx så jag gör lite "komp-uppgifter". Så bestämde mig att ja ska skriva något om unghästar iallafall. Vid 10:11 tog jag bussen från Skolan. (är inte med på ridningen pga knät). Bästis smsade vid 10:30 och frågade om vi skulle luncha/fika, de säger man ju inte nej till? Så vi träffades vid 11, satte oss på espressohouse och fikade. Mysigt hade vi och pratade! Jag tog en vanilj-latte, räksallad och en morotsmuffins. Man måste få lyxa till de lite grann! Sen gick vi o kollade runt i affärer, och hon köpte lite kläder. Innan jag åkte hem köpte jag lite frukt, keso o lite sånt som ja ska ha ikväll. Jag åkte nämligen hem då jag ska till tandläkaren imån och har inte lust att gå upp ap-tidigt för att hinna vara med på en lektion o sen få åka hela vägen hem till partille.. så nej, då åker jag hellre hemifrån! 

Så nu har jag varit hemma några timmar, nyss ätit en go middag och ska nu smälta maten framför något avsnitt av Cityakuten, puss&kram, vi hörs! 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback