Sista sommarmånaden

Go'morgon på er. Hoppas era senaste dagar har varit bra, mina har varit totalt crazy.
 
I onsdags red jag ett dressyrpass på Juan, och de gick ju som de gick. Han var väldigt okoncentrerad och var mer fokuserad på allt som var läskigt och kunde bita honom än att lyssna på mig. Men första traven kändes han helt okey, överformade honom några gånger för att han skulle lossna och komma över tröskeln och faktist lyssna på mig. Gjorde mycket övergångar oxå skritt-trav men som han lyssnade för bra på så de blev galopp några gånger oxå, haha! I skänkelvikningen gick de sämre, han bara drog upp huvudet, protesterade mycket och blev allmänt stretig. Så nej, de gick inte alls bra i slutet! 
 
I torsdags så hade jag lektioner hela dagen och på hästhållningen så löshoppade vi grabbarna (Index & Carriere) + gjorde en nogrann visitation. Duktiga små pojkar! På kvällen hade jag en grovligt, och jobbig ångest som inte gav med sig. Den uppkom nog mest pga några människor som bara ska vara så jävla falska och ha ett sånt himla BFF, så ja la mig tidigt, proppade i mig ångestdämpande och somnade fort.
 
Igår så skulle jag börjat 10:20 och haft två lektioner, Matte & Svenska. Men jag hade fortfarande ångest och påverkad av de ångestsänkande medicinerna, så jag mejlade mina lärare och sa att jag inte mådde bra, fixade nyckel till lägenheten, pratade med får-och hästskötarna för att sedan ta bussen hem 12:11. När jag kom hem så gick jag ner till allum för att träffa mamma, handlade mat med henne och handla present till småkusinerna.
 
Och denna morgon har jag gått upp tidigt, kl 8 steg jag upp och tog en lång och mysig dusch. Så nu luktar jag gott av Body butter-papaya och känner mig såå fräsch! Till frukost gjorde jag bananpannkakaor som blev hur bra som helst och ett kopp medeltids-te, bästa helgfrukosten på länge kan jag meddela. Idag har jag mycket som står på schemat. Nu vid 11 dtat jag iväg till kusinerna i Floda, länge sedan jag träffade dom så de ska blu kul! Sen åker jag hem, och iväg igen. Tar sikte på Strömma, då jag har hela gården imorgon. Så denna helg kommer jag vara helt upptagen, så kanske blir lite dålig uppdatering under helgen, men då vet ni varför :) 
 

Ridpasset på Juan i Måndags

 
 
 
Även fast 3/4 av passet gick jättedåligt på Juan så kan jag dela med mig av tre bilder där han faktist lyssnade på bra, kortade och längde travstegen bra!

 

Just en sånhär dag


Välbehövligt prat

Go'dag på er, läsare! Hoppas er dag har vari bra, än så länge. 
 
Igår så var jag ju, somsagt, i Göteborg för att träffa bästis en stund och prata lite om saker och ting som hänt. Så himla skönt att ha någon man kan säga allting till, och hon håller med i nästintill allting jag säger.. bäst är hon ♥ 
Innan jag åkte hem köpte jag med mig lite grejer till veckan, bla smör och vindruvor. Vid 20:30 var jag hemm igen och myste då bara i soffan tillsammans med Hanna och Emma framför Idol och något annat program. Gick och la mig rätt tidigt, vid 23-tiden och somnade nästan direkt, superskönt att lägga sig tidigt för engångskull!
 
Nu imorse vaknade jag upp, relativt utvilad och pigg. Tog på mig och stack iväg till lektionen som var Religion - Samhäll - Hål och nu lunch. På hålen var jag hos kuratorn och pratade, välbehövligt då jag somsagt inte varit helt på topp denna veckan!

Nu i eftermiddag har jag ridlektion, dressyr står på schemat och jag har stallets hemskaste häst - Juan. Förra gången gick allting åt helvete så jag har inga stora förhoppningar på att detta ridpass kommer gå bättre. Men de kan då fan inte gå sämre än de gjorde då. 

Nu ska jag fixa lite plugg, så vi hörs. Puss 
 
 
Bjuder på två bilder från måndagens longering av Lillebror, dock gick de ju helt åt helvete!


Påväg till Götet

Hellu! Hoppas er dag i skolan/på jobbet har varit bra!

Igår var de en såndär dag när jag inte ville vara med mera och bara bryta ihop och helt enkelt slippa omvärld, bara för ett ögonblick. Men att ligga i sängen och tycka synd om sig själv hjälper inte, istället valde jag att kämpa emot och aldrig, aldrig ge upp! Efter skolan kändes de mycket bättre och på kvällen såg ja, Emma och Hanna på Landet för länge sedan, supermys!

Imorse vaknade jag upp vid 07:30, och tog mig till lektionen. Matte - samhäll x 2 - hål - idrott - hål och sist matte igen var mina lektioner för dagen Slutade nu vid 17, åt lite snabbt och gick iväg till bussen som jag nu sitter på. Är påväg in till Göteborg för att träffa bästis en stund. Behövde komna bort från allting några timmar kände jag, så skönt att få vara själv oxå där ingen känner mig!

Sen efter de ska jag hem, och bara umgås med mina fina vänner, troligen full med ny energi och inga tankar om gårdagen! Puss.



xx Micha

Ge aldrig upp..

Hur mycket min själ har fått ta skit, hur många vänner jag har förlorat och hur många gånger jag sagt att jag inte vill leva mer, har jag alltid bevisat motsattsen och kämpat emot tankar och ord som klöser i mig och ger mig sår och ärr. Denna dag ska inte få slå ut mig, för jag ligger ner en stund, ställer mig upp igen och kämpar mig igenom allting en gång till!
 
 

Den helgen tog slut snabbt..

Hellu på er! Nu var de några dagar sedan vi senast hördes, o de var i fredags. Jag har inte haft sån stor blogg-lust faktist och tycker de är rätt tråkigt och meningslöst vissa gånger. Så jag har faktist låtit bloggen vara och lagt upp några bilder från tumblr, för att boosta er med självförtroende! 

I lördags så gjorde jag inget speciellt. Tog en rejäl sovmorgon, satt ute i solen och käkade frukost och sen vid 13-tiden gick jag ner till allum för att träffa bästis och handla lite inför helgen. Vi gick runt och pratade, kollade i affärer och handlade sist mat. Jag behövde lite muta för att orka jobba matten som jag inte fattar någonting av ;) 
Så på eftermiddagen/kvällen så satte jag mig med matteboken, jobbade tre tal som jag inte fattade någonting av innan jag gav upp och såg på tv istället, haha! Så bra gick de pluggande ja ;) 

Och igår, söndag, så åkte jag till stan med bästis. Tänkte köpa tofflor att ha på strömma då de är så sjukt kallt i stugorna, och hittade ett riktigt kap. Vi gick in på Hemtex där dom hade ombyggnads-rea så där hittade jag ett par tofflor för 49 kr och ett par gardiner oxå för 49 kr - REA älskar vi! Dessutom gick vi in på Götheborgs te & kaffe, ännu mer rea och där kom jag därifrån med två mellanstora teburkar och Gotlänsk sommar-te - underart! Så hela hösten/vintern under mina allt för många håltimmar ska jag sitta inne, dricka te och mysa i mina nya tofflor framför vår splitternya platt-tv, LÄNGTAR :D
 
Och idag är de måndag, jag är på plats i skolan för att inleda min dag med mentorstid och sen ridning från 12:20-15:50 (de kanske inte blir av då mer än hälften av våra hästar är skadade..) och sist en äcklig svenska lektion 16-17.. den sista är dryg men de är bara att genomföra den helt enkelt! 

Nu ska jag strax ta mig upp till ridhuset, så vi hörs senare ikväll eller imorgon igen. Puss 
 
 
 

boost

 

Confidence Boost

 
 
 

Possitivt & Negativt

Go'kväll på er! 

Hoppas era dagar har varit mysiga. Mitt humör o min possitiva tillställning till skolan har verkligen varit upp o ner. I onsdags var jag sååå taggad på att skolan drar igång, eller speciellt för att ja får flytta in på internatet igen o träffa alla fina igen. Men den possitiva känslan försvann redan igår när jag är hur skoltrött som helst, och på detta en grovlig ångest som inte ger sig. De är en riktig pina på dagarna medan på kvällarna kommer allt possitiva fram som jag, omedvetet, gömmer under dagen och jag lever verkligen ut på kvällarna/nätterna. Då är allting så himla possitivt och bra. Nu känns de relativt bra, har två dagar ledigt nu som jag bara kan göra vad jag vill på, fundera över saker o ting som jag gjort dumt under veckan. Kände direkt när jag kom till skolan, att detta med maten kommer bli ett stort problem även denna termin. Har ätit ytterst litet/skippat någon måltid någon morgon bara för att jag inte orkar med någonting. Jag har grovligt mycket ångest under morgonen och de släpper inte förän efter skoltid. Så dum som jag är, så skippar jag allting och lägger alla problem framför mig. Precis så man inte ska göra. Åh vissa dagar känns de allt för meningslöst för att kämpa emot!

Nog slutpratat om de, de får komma upp i ett annat inlägg sen om jag vill skriva om de. Men de är inte så illa med skola ändå. Har några hyffsat intressanta lektioner detta sista år, bla Djurens hälso & sjukdomar, den verkar väldigt rolig och Idrottsspeciallistering, där jag har valt inriktning dressyr. Resten av klassen har valt hoppning och en har inte bestämt sig än, så de blir eventuellt bara jag som kör dressyr. Privatlektion med ridläraren är precis vad jag behöver för att de ska bli bättre, woho! Dock så har vi inte hästar så de räcker för tillfället då vissa är sjuka, skadade och inte helt igångsatte och lilla fina Cocktail är ju såld så han är ju inte kvar. Men idag fick vi faktist en ny häst, Star Boy som han heter. Riktigt fin! De roliga med han är att han är halvbror med Parad, en häst som står uppe på Partille RK där jag red förut.. haha!

Ikväll förövrigt så har jag varit hundvakt åt grannens fina Engelska Bulldogg-tik Hädda. Så himlans go o mysig! Och så kan jag berätta något riktigt roligt, DEN 7 DECEMBER GÅR JAG O BÄSTIS PÅ HÅKAN HELLSTRÖM I SKANDINAVIUM! 
 

Gonatt på er, puss 
 
Bild från gårdagen's grillning som Bella tog! 

Snabb uppdate

Hellu! Gör ett snabbt blogginlägg nu innan jag sticker till svenskan. 
 
Har inte blivit bra uppdatering alls, men på kvällarna är de pest och pina i skolan, och efter skolan är de alldeles jäkla underbart med min fina familj som jag saknat så sjukt mycket.. 
Igår hade vi party med grillning, hög musik o alldeles för högljud, så min röst är lite sioså idag.. haha, men så värt de! Fy i helvete vad jag kommer sakna mitt internatliv när de är studenten. 
 
Nu idag så vaknade jag halv 8, gick halvdöd o käkade frukost, hade sovmorgon till 09:10 och haft lektion sen dess. Hade en timmes hål nu från 12:20-13:20 så har pluggat lite, packat och gjort de ja inte hinner annars, haha ;) 

Och nu ska ja dra iväg igen, vi hörs när jag kommer för idag är de HEMFÄRD! 
 
bjuder på en charmig bild på mig & Mister!
 

Think about happy thinks

Jag har lärt mig nu, efter många år av ren pest och pina, att om du inte tänker på possitiva och roliga saker, blir inget i din vardag possitivt eller roligt. Att tänka possitivt är svårt när man inte ser något ljus i tunneln, men de får dig att kämpa mot ljuset och nå ditt slutgiltliga mål - att vara lycklig.
 
 
 
 

Händelserikdag

Go'kväll på er! Hoppas er dag har varit lika toppen som min!

Inatt somnade jag vid halv 3, men skuttade glatt upp vid halv 8, inga problem alls faktist. Tog en dusch o satt mig i solen o käkade frukost, så jäkla härligt! Vid 9 hämtade pappa mig o innan vi åkte mot strömma så hämtade vi upp Annie i Härryda. På skolan hämtade vi nycklar o packade in våra saker i husen. Jag bor i Norrgården i ett litet sött enkelrum, perfekt för mig! Jag bor tillsammans med två bönner i klassen o två djurvårdare, inte så värst kul men har ju dom andra precis i stugan bredvid o där kommer jag vara o bo resten av året ändå ;)
Vid 12:20 började alla lektioner o ja hade Idrotts specialisering, ett hål, Religion och sist matte. Inte så värst farligt!

Nu i eftermiddag så har ja käkat middag, varit i sätila, försökt att vara social o trevlig med de nya ettorna men dom är livrädda för oss.. och nu ikväll grillade vi korv o tjötade några timmar, fyfan vad jag har saknar min familj, mina sambos!

Imorgon väntar ännu mer lektioner och kanske något mer skoj, vemvet! Nu är de dax att sova, puss!


xx Micha

TRiX ger GRÖNSAKSFÖRESTÄLLNINGEN

Grabbarna i TRiX, fr.v: Johan, Pelle, Martin, Erik K, Erik H & Fabian - goa gubbar!
 
Fabian 
 
 
Johan & Klinga
 
Johan
 
Martin goes Ninja-style
 
Martin 
 
Lägg märke till Johan's onda smile.. haha
 
Erik
 
Erik
 
Martin & Johan i Grönsaks-fight
 
 

Mitt i natten

Go'kväll på er. Hoppas ni har haft de gött, de har ja iallafall haft.

Igår(måndags) så var jag ju ute på Marstrand med min vän Lisa på middag. Vi hade fint väder och mycket god mat, så himla fint där uppe!

Idag (tisdag) så var de packning som stod på schemat. Jag har packat ihop allting nu tror ja, annars så får ja väl klara mig utan någon sak i två dygn! Imorgon börjar jag skolan igen, och Internatlivet, SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER MIN STRÖMMA-FAMILJ!! De blir nytt boende, nya sambos och jag är helt full av energi så de sprudlar i kroppen på mig, därav att jag nu ligger, mitt uppe i natten med min psykfalls-mobil som inte kan stava och skriver ett blogginlägg till er!

Imorgon är dagen fullspäckad, pappa hämtar mig vid 9, sen åker vi förbi Landvetter och hämtar upp Annie innan vi tar sikte på STRÖMMA! Jag har lektioner 12:20-17 men de ska nog gå bra, vi gör inte mycket första dagen! Ska nog oxå vara social o trevlig med dom nya så dom känner sig välkomna till insectfamiljen Strömma! Nä, ska man försöka sig på att sova lite? Natti Natti på er, puss!



xx Micha

SMILE

Börja dagen med ett leende, då blir din dag så mycket bättre.
 
 
 
 
 

Tornerspel - Man mot man

Marcel gycklade runt
 
Lars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olika föreställningar

 
 
 
 
Bastardus SaNS
 
Bastardus SaNS

18/8

Go'kväll på er. Nu var de några dagar sedan jag skrev ett inlägg om vad som faktist händer om dagarna. Inte för att de händer något kul, men ändå haha ;) 

Har fixat en del med bilderna från Gotland, så ni har fått några inlägg nu redan med bilder och de kommer några till som är tidsinställda. De händer inte så mycket i mitt liv. Igår så var jag uppe i Lillhult, och red min vän Michaela's häst Mister. Men de såg ni ju i ett annat inlägg. Han är ganska svårriden och lite bråkig, men de var andra gången jag red honom så har inte riktigt hittat någon knapp på honom än. Men ska upp o rida honom och hennes andra häst Moonshine (som tidigare stod på partille RK där jag red förut). De blir spännande och se hur hon har förändrats, om hon fortfarande är lika galen och vild! 

Imorgon har jag en fullspäckad dag. Jag och grannen Lisa ska upp till Marstrand för middag och lite goda drinkar, lixom ett avslut på sommaren. Så vi åker upp dit på eftermiddagen vid 14-tiden. Sen ska jag smått försöka packa ihop sakerna som ska med till Strömma på onsdag. Vet inte riktigt om pappa kör mig eller inte, för isåfall måste jag endast ta med de viktigaste så jag klarar mig i 3 dagar. Ja, så får de bli!
 
Har inte mycket mer att säga, vi hörs imorgon igen. Puss 
 

TRiX XXX

Klinga:n spexar
 
Klinga:n
 
Johan 
 
Johan, Fabian & Pelle
 
Klinga:n & Martin
 
Klinga:n, Martin & Fabian
 
Spel & Spratt 
 
Spel & Spratt
 
Martin & Erik
 
Syskonen Holst
 
Pelle kör solo
 
Fabian
 
Erik 

Medeltid's jubileumsparad

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gycklargruppen Narrarna visar vattenföreställningen

Supersnygga Marcel
 
Marcel & Lars i balett
 
David på flöjt
 
Lars 
 
Marcel 
 
Marcel & Lars 
 
Marcel & Lars
 
Marcel & Lars
 
Marcel & Lars

Dagens ridpass - Mr Niceguy

Idag tog jag en tur på min fina vän Michaela's ena häst Mr Niceguy "Mister", en riktig guldklimp! Dock är han väldigt svårriden, loj mot skänkeln och väldigt skumpig. Idag var inget undantag från detta kan ja meddela! Men han är så himla snäll och go, trotts sin envishet och sin lojhet! ;) 

Jag ville testa om ryggen klarade av ett ridpass nu när jag vilat från nästan all ridning hela sommaren. Så några testlängor i trav och skritt. Skritten gick hur bra som helst, men i traven så började först känningar och sedan kramper. Så ryggen är inte helt återställd än, men får fortsätta med mina övningar jag fick av sjukgymnasten och börja rida korta trav och galopp-pass så blir de nog bra! Michaela fotade även några bilder som jag mer än gärna visar er :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Och såhär charmig var han när han inte ville vara med längre ;)
 
 
 

Upp på hästryggen igen

 
 
 
 
Idag bär de av upp på hästryggen igen, ska rida min vän Michaela's häst Mr Niceguy "Mister". Red honom förra sommaren och ska rida honom idag igen, spännande! 

Ljuvliga Gotland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mycket mysiga solnedgångar med fina vänner, mycket glassätande och alldeles för mycket drickande.. men vad underbar denna vackra ö är!

TRiX ger Gyckel, Gyckel, Gyckel

Erik gör klassikern, jonglera med olika föremål, sjunga en sång och ta en tugga av varje!
 
Fabian & en ur publiken 
 
Martin jonglerar med knivar
 
Supersnygga Johan
 
Pelle jonglerar med ström inkopplat 
 
Pelle & strömmen
 
Fabian, Martin & Erik
 
Misstolk.. jaa! Klinga & Erik
 
Klinga på en-hjuligen
 
Martin 
 
TRiX:arna

Gotlands-turista

Hade ju 1,5 dag på Gotland innan medeltidsveckan började, och då passade jag på att turista en del med mina nyfunna vänner på Knägränd!
 
Påväg ombord på båten, sååå nära!
 
Wille satt på sig Signes stråhatt - stiligt!
 
 
Wille tog med mig & Signe upp till den högsta punkten på muren och vi fick denna utsikt. Så himla fint!
 
Drack en hel del cider och åt mycket go o grillad mat!

Ingen bra dag

Go'dag på er. Hoppas er dag är bättre än min. 
 
Igår så var jag somsagt i stan på kvällen. Hejo kom aldrig in så jag o bästis tog in på ett mysigt cafè på avenyn, köpte lite varmt att dricka och satt oss på uteserveringen med varma filtar, så himla mysigt! De känns att hösten redan börjar komma till Göteborg.. ingen sensommar-värme här inte! Efteråt så gick vi runt lite och kollade på alla marknader som dom har satt upp runt hela stan. Jag tog bussen hem vid 21-tiden så var hemma hyffsat tidigt. 
 
Inatt har de inte varit roligt. Min kropp har säckat ihop totalt och får inte behålla någon mat alls nästan. Så jag har mer eller mindre fått bo på toaletten inatt, inte så vidare kul. Men nu känns de bättre och jag har kunnat äta lite yoghurt. Ska dricka stora mängder med te oxå, gotlänskt te! Så ja, de är väl de som händer idag. Jag ska ta de lugnt helt enkelt och ladda upp inför helgen. 

Ni får ha de så bra, puss 
 
 
 
Bjuder på två bilder från gårdagen!

Göteborgs kulturkalas..

Go'dag på er! Nu var de några dagar sedan vi hördes, igen och de ber jag om ursäkt för! Men har faktist inte haft någon speciellt att skriva om då de inte händer så mycket under dagarna här hemma. Laddar nog mest upp för sista året i skolan och de kommer bli tufft och kämpigt. Och kämparglöden lyser med sin frånvaro, men den kommer nog fram snart! 
 
I måndags var jag ju på bio med bästis och såg den mycket omtalade Håkan-filmen. Har aldrig riktig tänkt på hur många människor de faktist är i hans texter.. haha men den var riktigt bra och sjöng med i alla låtar för han är ju helt fantastisk, Göteborgs stolhet Håkan Hellström! Efter bion så åkte jag hem till pappa, för att fira lillebror. Dock blev de ju åt helvete då min styvmor verkligen hatar mig, pratar inte med mig och är allmänt otrevlig mot mig. Jag, eller pappa vet inte varför hon blivit sådan för vi har alltid gått ihop annars. Men nu går de verkligen inte och jag vet inte riktigt vad jag ska göra heller, för de känns som att, vad jag än gör så blir de bara fel och hon blir ännu mer förbannad. Jag blir lixom, helt ställd och vet inte riktigt hur jag ska hantera sitvationen som jag på något sätt har blivit inblandad i. När vi är iväg och åker är de inte alls lika mycket agg hon visar mot mig, de mesta kommer när vi är hemma hos pappa och jag känner mig inte välkommen dit längre. Därför skriver jag inte lika mycket om att jag är där, för i måndags var faktist första gången sen julas jag sov där. Är man inte välkommen där längre är de bara att hålla låg profil för jag har lika rätt att träffa min pappa och min bror som hon har! Nog pratat om de. 

I tisdags åkte jag hem tidigt innan satmaran skulle komma hem igen (pappa hade åkt till jobbet). Så jag var hemma hos mamma redan vid 10-tiden, käkade frukost och somnade sedan mycket mysigt i soffan och sov där tills mormor kom hem vid 12. Hela den dagen kände jag mig mycket nere och väldigt olustig till livet. De hade nog att göra med måndags tjaffs och bråk med styvmamma. Skulle egentligen träffa Hejo på kvällen, men skippade de och försökte tänka på allt possitivt, dricka mycket gotlänskt te och rensa bilderna från medeltidsveckan.
 
Och idag har de redan hunnit bli onsdag, och jag gör fortfarande ingenting. Eller jag ska iväg till Göteborg ikväll med Bästis & Hejo för att gå på Göteborgs kalaset och ta en fika. Ska bli massa mysigt! Så ska göra mig iordning senare, kolla vad de finns att ha på sig och börja tvätta alla mina kläder som kommer från Gotland.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, vi kanske ses på kalaset! Puss 
 

Take me back, to my heart ♥

 
 
 
 
 
Lite bilder från min vecka som gått, fyfan vad jag saknar de 

Home sweet home - nope!

Go'kväll på er! Nu var de några dagar sedan vi sist hördes, och jag är, sorligt nog, hemma i Göteborg efter mina 8 underbara dagar på Gotland. De var med en klump i magen och mycket ångest jag lämnade världens vackraste plats. 
 
I fredags hade jag iallafall en helt underbar sista dag. Gick på en konsert med Gråfötterna tillsammans med en familj jag umgåtts med mycket under veckan. Gick efter de iväg till marknaden för att umgås med Malin, vi såg lite TRiX-show, shoppade lite på marknaden, åt glass i hamnen och vi avslutade med Improbataljen dvs improvisations teater, riktigt roligt! På kvällen köpte jag med mig en sallad och satt mig vid strandpromenarden och njuta av mina sista timmar på Gotland med solnedgången. Så himla fint är de, blir alldeles gråtfärdig. Senare kom även Ronja och Erik dit, vi tog en promenard kring ringmuren för att lyssna på Jubeleums-konserten dom hade (hade ej råd att gå in..) och vi avslutade vår kväll på Kapitelhusgården med några cider, dans och musik till Patrask. Hade en helt fantastisk kväll och kom hem runt 2-tiden. 
 
 
    
 
Igår, lördags, så var de hemfärd. Vaknade upp med världens ångest och ville verkligen inte. Känner alltid samma sak när jag ska åka ifrån detta underbara ställe. Menmen, vardagen kallar och de är bara att ta tjuren i hornen och göra dagen till den bästa, som jag brukar göra när jag mår dåligt! Innan vi åkte hem så till hamnen, dom åt glass och jag köpte en smörgås att ha med på båten, då jag inte hann äta frukost. De tre timmarna gick jätte fort och våran resa hem till västkusten gick väldigt bra och vi tog även en matpaus på MAX. Kom hem vid 20:30 tiden igår och träffade även min gamla stallvän Hejo på bussen, så vi ska ha en liten träff någon dag denna veckan! 

Och idag, Söndag, träffade jag bästavän. Vi gick i allum och hon stor shoppade kläder medans jag var smakråd. Fast fick med mig en BH på rea, där gick de köpstoppet ja! Men behöver nya BHare då alla mina lixom försvann iomed flytten hem från Strömma i våras. De var iallafall en välbehövlig sak! 
 
Imorgon så är tanken att jag o bästis ska iväg på bio, och se Håkanfilmen som vi har tjatat om läänge. Dock har hon redan sett den men enligt henne var den bra att den gick att se igen. Och sen på kvällen ska jag till pappa och fira lillebror som fyllde 4 för några veckor sedan. Så ja, de är tanken! Stannar nog hos pappa den natten. 
 
Hoppas er dag har varit bra, nu ska jag börja rensa Gotlandsbilder. Ha de bra, puss 
 
 

Helt fantastisk

Hellu på er, nattugglor! Har haft yttligare en helt fantastisk dag i underbara Visby.

Igår så var ja ju på tornerspel, de var riktigt roligt och tog en massa foton. Dock hade jag värsta PMS-kärringen bredvid mig som bara klagade hela tiden.. men sånna människor ska inte få förstöra min lycka! Sen på efteråt så fotade jag solnedgången och bilderna blev sjukt bra, nöjd fotograf! Senare så blev ja riktigt jävla påverkad av all alkohol jag hinkat i mig de senaste dagarna och senaste dygnet.. så ja var lagom påverkad när jag kom hem.. haha! Så de blev en hemmakväll.

Imorse gick jag upp vid 10-tiden och fixade frukost. Vid 12 gick ja iväg för lite shopping, marknadskoll och se på folk. De var riktigt mysigt och fick med mig lite saker hem. Gick en omväg hem igen för att byta om, hämta kameran o fota TRiX Grönsaksshow, så fotade och filmade massor! Träffade Jojjo oxå på marknaden innan jag snabbt sprang vidare hem, kastade i mig mat och bort till Stora Torget där två vänner köade för att få bra platser till TRiXshowen. Dom tre timmarna vi köade bara flög förbi och showen var helt klart något av de bästa jag sett på länge.. haha! Avslutade kvällen iallafall ute, först på Klosterlängan och sen på Kapitelhusgården.

Jag har verkligen haft en superdag och kväll, imorgon är jag inne på mitt sista dygn, fyfan vad jag ska njuta! Puss på er o hoppas eran dag har varit minsta lika bra som min!


xx Micha

Helt jävla underbart



Tar en cider i ensamheten vid solnedgången, jag vill aldrig åka härifrån..

xx Micha

Slapp dag

Hellu! Hoppas gårdagen var mysig hos er, min var iallafall gryym!

Var iväg på äventyr igår kväll. Skulle fota solnedgång tänkte jag o mitt sällskap, men de var molningt o inget bra väder att fota i. Så istället satt vi på stranden med kaffe och cider, supermys! Vi gick till Kapitelhusgården vid 22 tiden för att lyssna på Patrask och lite visor, de var dock riktigt knökat med människor så vi fick endast se visorna, men de var en härlig kväll ändå. Trillade igenom dörren vid 01-tiden, dödens trött och vääääldigt påverkad av all alkohol.. (är väldigt lättpåverkad.. haha!).

Så imorse vaknade jag upp efter en otroligt varm natt, och de tyckte vi alla så inte bara fel på min kropp! Så de enda intressanta jag gjort idag är att jag var på marknaden en snabbis för att köpa en väska och en biljett till kvällens tornerspel! Alla har varit slöa idag och tagit de lugnt, ätit tillsammans och druckit lite cider. Sånnahär dagar behöver man ibland! Men ikväll händer de grejer, ska ju somsagt på tornerspel och efter de blire Patrask och TRiX i en eldshow! De ser dessutom ut att spricka upp och ska då passa på att fota solnedgången! De blir kanske kapitel ikväll oxå.

Ha en bra kväll, puss!


xx Micha

Shopping tur till Kränku

Hellu på er! Undra om ni har haft en lika varm dag som vi haft, 26 grader nådde termometern upp till.

Så de blev tunna kläder idag när jag var ute i shopping-Visby. Gick upp vid 09:30 för att käka lite frukost innan jag och Sarah begav oss ut på en shoppingrunda. Först gick vi till Kränku, en gotlänsk tebutik och där fick jag med mig två olika te-sorter som jag ska testa! Fick oxå med mig lite kryddor till min mor och en söt tygpåse med fårisar på. Vi åt även lunch på McDonald's och köpte med lite cider på vägen hem. Vid 14-tiden gick jag ut för att fota lite. Så fotade lite två föreställningar och lite musikanter. Träffade sen Bella och Malin, hängde med dom tills 17 då dom började jobba. Själv gick jag hem för att få en bit mat, och hamnade i världens matkoma som inte har släppt än.. haha!

Ikväll ska jag iväg till Kapitelhusgården med ett gäng och lyssna på Patrask och ta någon cider. Funderar på om jag ska ta en dusch först innan.. hm.. så får de bli! Ha en fortsatt bra kväll, puss!




Bjuder på två bilder från dagen!

xx Micha

Kopiösa mänger alkohol

Go'kväll på er! Nu sitter jag inne i lägenheten, så sjukt fint. Kan lätt säga att vi har den snyggaste lägenheten!

Idag har jag tagit de lugnt. Jag och en annan tjej vaknade tidigare än de andra så vi tog en morgonpromenix upp till Coop och köpte frukost! Dom andra klev upp vid 11 tiden när vi kom tillbaka och vi åt frukost tillsammans. Efteråt så fixade vi ordning lägenheten lite och började lunchen vid 2 tiden, Baconsås och pasta, supersmarrigt! Efteråt tog jag en sväng ner till hamnen för att äta glass med en ny bekantskap, Ronja och hennes familj, hur trevliga som helst! Så dom ska jag hänga med flera gånger innan veckan är slut! Vi tog även en sväng förbi marknaden där supersnygga Marcel stod och uppträdde. Dock hann jag bara stå där en kort stund innan jag fick dra mig mot lägenheten. Jag och Sarah som jag är sambo med i veckan (en av 6 st) drog iväg till St Karin's ruin för lite improbatalj, dvs improvisationsteater. Mycket härligt skratt blev de iallafall! Tog sedan en sväng förbi lägenheten för lite mat innan jag drog ut igen för att gå på en konsert med Loke tillsammans med Bella och Malin, mysigt att umgås med endast två personer i mellanåt o inte massvis.

Nu ikväll tänker jag faktist bara ta de lugnt. Har varit mycket folk, kopiösa mänger alkohol och sena kvällar, så idag tänker jag ta hand om mig själv lite, hur mycket de än lockar att gå till Kapitelhusgården och vara med knägrändarna och umgås med dom. Så nu sitter jag i soffan, endast jag och en till sambo som är hemma. Dricker lite cider och smakat på rom, samtidigt som jag ser på en film och skriver till er och pratar med en go vän hemma i Göteborg. Imorgon tänker jag ha kameran med mig och fota massvis. De har varit väldigt varmt de senaste dagarna och därför går jag endast med medeltidakläder på kvällen då de är svalare, skämt faktist!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon, puss!



xx Micha

Aug. 04, 2013

Hellu, godingar! Tänkte göra en liten uppdatering när jag ändå har tid.

Igår så var jag, Signe och Wille iväg på en liten rundvandring i Visbys innerstad, de avslutades med en go glasspaus på Glasacafet i hamnen, sååå gott! När vi kom hem så satt vi ute, drack o pratade till 19 då vi satt oss i en ruin och lyssnade på Loke i någon timme. Gick hem en snabbis, bytte om till medeltidskläder och gick på TRiX eldshow, riktigt duktiga och säkra med eld! Avslutade kvällen på Kapitelhusgården med en cider och goa vänner!

Imorse gick jag upp tidigt, 12 tog jag en sväng upp till paraden för fotografering och gick en stund på marknaden. Gick hem, åt mat och satt inne en stund innan jag packade ihop mina saker och flyttade till mitt nästa hem. Riktigt trevliga människor där kan jag säga, blir nog en bra vecka! Nu så har jag tagit mig upp till knägränd igen och ska strax dra ut till Kapitel för ännu en trevlig utekväll!



xx Micha

Helt jävla underbart

Min dag och kväll har varit helt fantastiska, TRiX gjorde en awesome eldshow, Loke spelade grymt i ruinen och kom nyss hem från en två timmar långpratstund på medeltida krogen Kapitelhusgården. Åh va detta är bäst, de är såhär jag vill leva mitt liv, 365 dagar om året <3



Nu ska jag drömma söta drömmar, Natti!

xx Micha

sova i Visby

Go'kväll på er! Hoppas ni har de riktigt gött där ute, för de har ja!

Gick upp ap tidigt vid 06:30 o vi begav oss iväg vid 7 tiden, sjukt segt men vi pratade på, skrattade massor o körde lite vilse.. så dom 3,5 timmorna gick ovanligt fort. Vi hann tillomed stå i en av de främre raderna vid incheckning, woho! Vi träffade på andra härliga folk på båten o där flög timmarna iväg med både spel o prat. Var framme vid 16:30 tiden i Visby o träffade upp tjejen jag ska bo med under helgen, en trevlig familj + annat trevliga människor, me like! Så nu ikväll så hämtade ja upp en tjej från båten, träffat två andra människor som jag lärde känna via Facebook och nu är jag i sängen, SÅ TRÖTT. Så nu ska jag sova och imorgon väntar ännu en spännande dag med äventyr, åh vad lycklig jag blir här.. Mitt fantastiska Gotland <3

Dröm söta drömmar så syns vi imorgon!

xx Micha

ÄNTLIGEN



nu är jag äntligen här, mitt fina Gotland!!

xx Micha

Dagen innan imorgon

Go'kväll på er! Har nu laddat ner blogg-appen så nu kan ja uppdatera er dagligen under mina 10 dagar utan dator.

Denna dag har gått åt att packa inprincip. Så ja har packat allt i en resväska och en liten bredvid, jag tror och hoppas att allt är med nu! Mellan mina packningar så har jag hunnit ta en lååång dusch, gått en promenix med bästavän och pratat om massor och hunnit ta mig till Landvetter där min resekompis Jojjo hämtade mig. Hon hämtade mig vid 18-tiden och sedan dess har vi pratat massor, druckit lite och sytt de sista. Imorgon går vi upp vid 06:30, för att vara iordning med allt vid 07:00 och sticka så fort som möjligt. Tror denna veckan kommer bli asbra och är riktigt tagg på att den kommer bli de!!

Nu ska jag skriva lite novell innan jag sluter mina små blå. Puss på er!



xx Micha