Fint väder & mysiga dagar i solen

Hellu på er! Kan ge en snabb uppdatering om läget just nu.
 
Som ni ser så är jag inte så aktiv längre på bloggen, känner inte direkt någon större lust att blogga och så har de inte blivit av. Lägger all tid på skolan nu, och när jag inte gör de så är jag med strömmingarna, har riktigt kul de sista månaderna och lever livet. Snart är det student och vuxenlivet börjar. 
 
Jag är lite emotienellt ur balans, så mycket val och stora val som kan förändra mitt liv. Men känner mig ändå hyffsat lugn och avslappnad när inte tankarna bombar mig. Så de är väldigt upp och ner just nu, och de går i omgångar när jag mår bra och när jag mår dåligt. Vi får se vad som händer! Jag orkar inte gå in på de i detalj, men tankarna och ångesten kommer mest på natten. 
 
Vi har iallafall fint väder, mysiga dagar i solen och idag gjorde jag mitt sista prov på Strömma. Och i eftermiddag är de sista delen i NP svenska, SEN ÄR JAG KLAR! Känns sjukt skönt och jag är spänd på vad framtiden har att visa mig efter studenten. Så 17 maj, Bring me action! 
 
Nu har jag nyss kommit hem från en idrottslektion i lygnern där vi spelat volleyboll och strax ska jag kila upp till kuratorn. Så ha de så bra tills vi hörs igen, puss&kram 
 

Leave me alone, world.

Jag orkar inte längre. Låt mig vara, känslor, smärta & ångest.
 
 
 

Påsklovet

Go'morgon på er! Hoppas ert påsklov har varit härligt, trotts att det är några dagar kvar.
 
Senast vi hördes var i söndags, och jag har hunnit göra mycket sen dess. Har hunnit med att göra klart nästan två arbeten, pluggat till hästskötarexamen och hunnit plugga lite körkort. Men har gjort annat och inte bara suttit framför datorn och pluggat.
I måndags hade jag en plugg och träningsdag. PW & löptränade 6 km och gjorde mina rehabövningar samt gjorde klart ett arbete om antibiotika. 
I tisdags så var jag i stan med mamma för hon var ledig. Så vi köpte grejer till min balklänning så den kommer sitta perfekt när den är klar. Vi lunchade även där, kvalitetstid! När vi kom hem så tränade jag, löptränade 2 km intervaller och gjorde rehabövningar efteråt.
I onsdags så hade jag först körlektion, åkte halv 10 hemifrån så jag hann med bussen 10:08 från Nisse-terminalen och en timme senare var jag i Skene. Vi körde i Kinna och det gick bra, trotts småmissar & högerregel. På eftermiddagen träffade jag Hejo i Göteborg, vi fikade på ett mysigt café, gick & pratade längst kanalen och påvägen hem shoppade jag ett par haremsbyxor.
I torsdags hade jag yttligare en körlektion inbokad på förmiddagen.Och vi körde landsväg och vänstersvängar, fyfan va dåligt de gick.. haha de var nog den sämsta körlektionen jag gjort. Menmen, på'tigen bara! Bokade även fler körlektioner efter studenten, då ska jag fan ha mitt förbannade körkort!!!! När jag kom tillbaka till Göteborg så mötte jag upp bästis, vi fikade och kollade på balgrejer och bal och studentskor. Så nu vet jag ungifär vad jag vill ha! Sen skulle jag egentligen med upp till gamla ridklubben och kollade när hennes lillasyster hopptränade, men de spöregnade och jag orkade inte riktigt med de.. så jag skippade de! Istället tänkte jag träna men ångesttankarna slog till och jag orkade ingenting. Så tillbringade min kväll i sängen.
 
Och idag är de långfredag. Mina planer för dagen är att gå ner till allum, handla med mor & ev köpa studentskor, har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill ha för några.. hm.. vi får se hur det blir! Vad ska ni hitta på under påsken då? Själv ska jag eventuellt upp till Lysekil, där pappa har sin båt och ska vara där över helgen eftersom det skulle bli fint väder. Vi får se hur det blir! Puss 
 

7 Dagar

Go'dag på er, fina läsare! Hoppas eran vecka har varit lika galen, bäst och underbar som min varit. Kan säga att de blev inte mycket plugg, så de får jag ta igen nu på lovet!
 
I måndags var de vanliga lektioner, på ridlektionen hade jag Ådi och de gick inte alls bra. Jag lyckades vrida till knät på något sätt i galoppfattningen och då tappade jag all balans och han förstod inte vad jag menade. Det gjorde stört ont men jag kunde inte låta honom vinna, så fick kämpa på med galoppfattningar tills han fattade galopp och sen lägga av direkt. Så jag var med i ca 15 minuter, hur tråkigt som helst! Jag blir så trött att jag inte kan rida ett helt ridpass utan att de gör ont, men jag tänker inte ge upp.. FÖR JAG SKA GÖRA HÄSTSKÖTAREXAMEN OCH VARA GODKÄNT, OAVSETT HUR ONT DE GÖR!!
På kvällen hade vi besök av bönnerna från Svenjunga, så det blev inte mycket plugg, även fast de behövdes.
 
I tisdags hände de väl inget speciellt, på specialidrotten sprang jag 3,5 km på crosstrainern och det gjorde väldigt ont i början, men om jag stannade för att vila så gjorde de ännu ondare när jag satt igång igen så jag fortsatte tills det släppte och efter 3,5 km var jag totalt slut i kroppen, dåligt kondis ja? haha! På eftermiddagen var jag en sväng in till kuratorn för ett möte, känner mig så himla lugn och avslappnad nu och de tyckte hon med, så de blev bara ett snabbt möte. På idrotten dansade vi Vals och jag dansade med Marcus som jag ska gå med på balen, vilket slutade med att ja blev så trött på honom så jag la mig ner på golvet och skrek åt honom, HAHA!
På kvällen var de dax för FEEEST, fyfan vad kul vi hade och fyfan vad dålig ja blev.. har vissa minnesluckor och jag var tydligen väldigt kärleksfull.. haha kanske borde vara påverkad oftare så blir jag mer romantisk? hahaha! Det var både strömmingar & svenjungabor med, så vi hade riktigt roligt!

I onsdags var huvudvärken och illamåendet ett faktum.. vi alla såg ut som döda strömmingar på bönans lektion men vi behövde inte vara där så länge, så de gick snabbt. Var med på klassens engelskalektion oxå och tanken var att jag skulle plugga till nationella, ja läste två artiklar av häftet vi fick och sen pratade vi om studentfest istället, haha! På eftermiddagen skulle jag rida, men eftersom knät inte höll i måndags så skippade jag ridningen, så jag och Hanna gick upp till herrgår'n och jag fick gjort en del matte och etik & moral-arbetet som ska in efter lovet. Så gjorde något bra iallafall på eftermiddagen fast det var tråkigt att missa ridningen. Efter skolan så drog jag, Nilsson & Marcus till Kinna för att köpa present till Hanna som fyllde 19 år i torsdags, när vi kom tbx lite innan 18 så var Svenjungaborna där igen, haha! Men jag, Hanna & Nilsson gick ner för att gymma 30 min och jag sprang 3,5 km på 28 minuter, kanske inte bästa tiden men jag försökte hålla samma tempo och rytm hela tiden och det gick superbra även med ont knä. Ja, vad hände mer den kvällen? Inget speciellt tror jag. La oss rätt tidigt oxå.
 
I torsdags så gick jag, Nilsson, Max och Emma upp extra tidigt och sjöng för Hanna, hon fick sin present och hennes pojkvän var med och hade köpt tårta som vi åt till frukost, massa gott! Innan vi gick för att ha nationella tog vi lite vanlig frukost och sånt, för nu skulle vi sitta 4 timmar med svenska nationella.. hur taggad var man? Men jag skrev klart mitt på lite mer än 1,5 timme och var inte direkt jätte nöjd, men visste inte vad jag skulle ändra så jag lämnade in skiten haha! Sen började inte mina lektioner förän 13:30, så jag, Hanna och Nilsson hann både med att ta ut pengar, sola i Rävlanda & äta kladdkaka, grymt! På eftermiddagen hade vi hästskötarexamen plugg, nu är man väl förbered och denna veckan kommer att gå ut på ännu mer plugg så de verkligen sitter på torsdag den 24/4. Jag skippade sista lektionen som var matte, för att åka till Skene för att ha körlektion, gick superbra och vi körde i Kinna och parkerade en del, så det gick superbra. Vi avslutade även i Kinna där jag skulle köpa grejer till kvällens festligheter. Kom hem vid lite innan 19 efter att Hanna hämtade mig vid Björlanda. Väldigt hungrig så jag proppade i mig två små pizzor jag köpte på vägen då jag inte hann äta innan jag åkte. Runt 19 kom oxå Svenjungaborna, och strax efter de stack vi upp för FEEST! Denna gång var jag inte lika påverkad och borta, så det går ju bättre, haha! Men vi hade sjukt kul och blev inte heller upptäckta av jouren, vi var inte ens på skolområdet så dom kunde ändå inte göra något åt saken :) 

I fredags var de drygt att gå upp, men jag kämpade igenom alla lektioner och stannade extra länge efter skolan för att städa stugan, mitt rum och plugga TK. Åkte hem vid 16 och var hemma lite efter 17. På kvällen gjorde jag inget, somnade tidigt bara.
 
Igår var det lördag och jag var hundvakt åt bulldoggen. Hon väckte mig vid 9, men la henne i sängen och lyckades somna om en stund. Vi bara myste i soffan hela morgonen och var ute på en skogspromenix bland stockar, stenar och vitsippor. Hon fick även springa lös vilket hon uppskattade mycket. När vi lämnade henne till matte igen stack jag över till Lisa för att kolla efter om hon hade ngn väska jag kunde låna till balen, så jag kommer låna hennes balväska som hon hade under sin bal förra året, billigare för mig, hihi! På kvällen gjorde jag ingeting, kollade på musketörerna och dränglade efter Santiago Carabera.. stört snygg!

Och idag är det söndag och jag sov länge, åt en god frukost och ska nu plugga efter jag har gjort detta inlägg. Hoppas er vecka har varit lika awesome som min! Ni är bäst, mina fina vänner & strömmafamilj 
 
Bild från tisdagens bravader ♥
 

VI ÄR SÅ JÄVLA BÄST

 

WE ARE SOOOOO BACK, BITCHES!!!!

 
 
 

Livsglädje, energi, lugn, avslappnad

Hej på er, underbaringar! Kul att bloggen fortfarande har besökare fast jag knappt uppdaterar längre.. ni är bäst!

Med mig är de helt toppen, faktist! Har både livglädje, energi och sprudlar av självförtroende, samtidigt som jag känner mig både lugn och avslappnad. Kan de vara vår-solen och värmen eller kärleken? Ja, hur som helst så är jag glad, full av energi men samtidigt lugn och avslappnad. Allting lixom flyter på, precis som det ska. 

Igår, fredags, så gjorde jag min sista dag på GFRK och under dessa två veckor har jag hunnit med så mycket där! Min lärare hälsade på mig i onsdags och godkände mig på gymnasiearbetet och min handledare frågade om jag ville ha timlönsanställning hos dom maj-juni, tror ni inte jag blev glad?! Vi pratade redan om detta i somras när jag var hos dom första gången, och hon hade inte glömt bort de och dom vill ha tillbaka mig, de känns så sjukt JÄVLA bra! Nu kan jag ta studenten och känna att jag kan söka jobb men jag har GFRK som backup och kan lägga till de på mitt CV, de känns så sjukt bra! Så efter jag tagit studenten så ska jag skicka iväg ett sms till min handledare och så får jag jobba några timmar i veckan. Jag trivs verkligen super bra på GFRK och dom gillar mig, vilket känns ännu bättre. Kanske därför jag känner mig relativt lugn oxå? Ingen studentstress här inte!
Ikväll skrev jag dessutom klart alla studentinbjudningar och imorgon ska dom skickas iväg. Jag planerar även en liten resa under påsklovet som är v.16. Mycket planer har jag!
 
Dessutom har jag skött mig med både mat och träning. Jag har inga jobbiga känslor inför mat, att äta eller äta med folk jag inte känner så bra. Jag kopplar bort känslorna, litar på att jag klarar av de och bara gör de. Jag har gjort de min kurator har sagt åt mig att göra, för jag vet att hon bara vill mitt bästa och hon skulle aldrig säga något hon inte menade. Jag äter dessutom regelbundet, tre huvudmål och två mellanmål. Jag är hungrig när jag ska äta och de är ett gott tecken. Jag är så stolt att jag klarar av allting, för jag är så jävla bra!!

På måndag är de skola en vecka, och sen påsklov som sagt. Jag har bokat in två körlektioner, ett möte med kuratorn och massvis med plugg inför hästskötarexamen och körkort, sen ska jag självklart umgås och ha några sista riktigt roliga veckor med min finaste familj 
Så de blir inte mycket uppdatering nästa vecka, för jag ska njuta varje sekund med dom som jag trivs bäst med
 
 Bild från några veckor sedan 


Sov sött, fina Dux..