Piss väder

Go'kväll på er! Hoppas allt är bra med er, mina kära.

De senaste dagarna har jag gjort vanligt stallarbete, varvat med lite roligare grejer som miljöträning. Vi satt upp två hinderstöd med en pinne i mellan, band plastsnören på den och sen skulle ponnysarna gå genom de. Sen hade vi oxå en pressening och några bommar. Ricco-fölet, Macken & lilla Marsvinet blev våra försökskaniner och de gick toppen, inte en ända tvekan.. nästan. Nu de senaste två dagarna har de både snöat o regnat så vi har gjort saker inomhus, bla rensat sadelkammaren igår och idag fick jag jobba självständigt så då började jag putsa och smörja träns. Sen har jag haft stallet själv så ja har skött mockning, fodring, in o utsläpp osv själv. De gick supert! Nu på kvällen satt jag framför brasan o värmde mig, åt tacos, pussades med hundarna och såg film med familjen jag bor hos, massa mys!

Imorgon är de lördag och jag börjar dagen med sovmorgon, underbart! Sen ska vi börja köra (om vädret tillåter..) och göra de vanliga. De blir nog en mysig dag om de inte är piss väder.. Nu ska jag njuta av min sovmorgon. Puss!




xx Micha

Fina ponnysarna

Go'kväll på er! Idag är de tredje dagen här i Nyköping & andra praktik dagen, som har gått bra.

Började morgonen 07:45 o borstade genom farfar Allan, och som han njöt, tyckte de var livet att få bli kliad o tagit bort gammal päls. Sen gjorde vi iordning Arco, som skulle fotas och bli fin så han kunde komma ut på hemsidan. Dock blev bilderna för ljusa, ljuset stod så lågt att de blev konstigt. Sen gjorde vi iordning Starlight o fotade honom, o de bilderna blev riktigt fina. Efter de så släppte vi ut hästarna o mockade boxarna. Sen fick jag rast, så ja tänkte ta en liten nap, o ja sov fram till lunch då Mia ringde mig o sa att de var lunch, haha! Efter lunch så tömkörde vi lilla Macken, och fixade höt som aldrig tog slut.. Vid 16 fick jag sluta.

Så nu i eftermiddag har jag kollat tv, tagit en dusch & ätit en go middag. Nu ska ja fixa mig iordning o sen sova. Puss!




xx Micha

Första praktik dagen

Go'kväll på er. Hoppas allt är bra med er, nu för tillfället ligger jag i villavagnen och kollar på elemantery lite då och då. Äntligen är jag nere i Nyköping!

Igår var de segt att åka buss. åkte buss i lite över 5,5 timma, huuuur segt som helst kan jag säga! För fyfan va tråkigt de var i slutet.. men de fungerade. Träffade iallafall en trevlig dam på bussen o vi pratade lite mindre än 2 timmar. Så de fick tiden att gå fortare. Dom sista 2 timmarna fick jag åka själv, aja jag kom fram vid 18 tiden iallafall och blev upphämtad av familjen jag ska bo hos, Mia & Tobbe. Jätte trevliga och roliga. Vi åkte och handlade direkt efteråt och sen åkte vi hem och åt middag och kollade på hästarna. Jag såg på film och pratade med min mor innan jag somnade vid 23-tiden.

Vaknade idag, utvilad för än gång skull, vid halv 8 tiden och gick upp för att peta i mig lite frukost innan jag gick ut för att påbörja dagens första pass. På morgonen hann vi borsta flera hästar, tömköra två st, mocka, fodra, släppa in o ut hästar, o fixa lite. Vid 11 fick jag rast till halv 1 då vi åt lunch. Efter lunchen så fixade vi några pass-papper och mina papper från skolan. Sen tog vi en transport och bilen upp till stohagen för att hämta 2 st tvååringar. Gick jättebra och allt var frid o fröjd, tills vi skulle vända.. då lyckades vi fastna med bakhjulen i leran och gräva ner oss ganska djupt.. 20 min senare fick grannen komma o dra loss oss.. haha! När vi väl kom ut därifrån så tränade vi ena två åringen inför utställning och mätte henne innan hon fick gå ut i hagen med dom andra. Vi mätte lilla två åringen oxå och hon var, tro de eller ej, 70 cm i manken!! Lilla minibäbisen. Hon fick oxå gå ut med dom andra i hagen sen. Innan jag fick sluta vid 17 så fixade vi stallet inför kvällen och tog in två ston samt slängde ut Mandarin, som inte alls ville ut i hagen.

Så efter jag slutat så fixade jag lite plugg inför hästskötarexamen och åt middag nu vid 19. Så nu har jag sett klart på Familjen annorlunda och funderar om jag ska lägga mig i sängen och glo film.. ja så får de bli! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll och morgondag tills vi hörs igen. Puss & kram!










tre bilder från dagen

xx Micha

Imorgon smäller de!

Go'kväll på er! Hoppas allt är bra med er, kan säga att idag har allting varit så mycket lättare faktist. Inte lika mycket tankar och lika mycket ångest, nästan ingenting alls egentligen.
 
Igår så ringde jag pappa, och sa att jag inte orkade åka in till Göteborg för att hämta väskan. Så då sa han att han ändå skulle till kontoret (ligger i partille), så då kunde han lämna väskan på vägen idag. Sån snäll pappa har jag, iallafall ibland.. ;)
Så igår eftermiddag så gjorde jag inte mycket, spelade sims och skrev packlista, typ. På kvällen åt jag mango och vattenmelon, sååå länge som jag varit sugen på de så orkade jag gå ner och köpa de, underbart gott var de! Så på kvällen såg jag på Girls och skrev novell. Kände mig jätte seg och dryg i huvudet igår, helt mör. Visste verken in eller ut, så jag somnade efter mycket om och men.
 
Imorse vaknade jag vid 8, gick upp vid 9 och gjorde en god frukost. Sen efter de vid halv 11 tog jag en PW ner till allum, och oj vad knät gjorde ont idag! Helt stel och öm hela innersidan. Ändå har jag vilat sen måndags? Aja, jag tog de iallafall lugnare idag än annars. Köpte med mig sallad, dricka, en påse torkade bär och en påse godis. Ska ändå sitta på bussen nästan 6 timmar imån, så behöver nog ha med mig matsäck iallafall. När jag kom hem hängde jag med ut med bulldoggen, vi passade henne idag och vi gick en liten runda, dvs så långt innan hon strejkade och la sig ner, haha! Sen nu i eftermiddag har jag inte gjort mycket, haft det ganska soft. Spelat sims, packat massor, pussat på bulldogg och ätit både middag och kvällsmål. Har börjat få in rutinerna nu så nu ska jag försöka hålla detta under praktiken också, feels good! Nu ikväll tog jag oxå en kvällspromenix med bulldogg och lämnade hem henne till matte.
 
Nu har jag gjort mig iordning för natten, packat de sista och tänt ljus så nu är det mysigt inne hos mig oxå, myyys! Pratar lite med goda vänner ockå så snart ska jag oxå krypa till kojs. Bussen går 12:10 imån, så jag ska åka vid 11-tiden. Ska äta en go frukost innan, duscha och ta de lugnt. Orkar inte stressa, så bättre att ta de lugnt. Så ja, de är väl de jag ska göra. Hoppas ni får en go vecka om vi inte hörs mer. Vet inte hur de är med täckning osv där ute, men de märker vi väl! Ni får nog mer uppdatering imån när jag sitter på bussen.

Ha de så bra så hörs vi, puss & kram! 
 

Slut på energi

Go'dag på er! Hoppas allt är bra med er, och oj vad statistiken höjdes helt plötsligt, KUL :)

Igår hade jag en fullspäckad dag med körlektion och middag ute på stan. Min körskola ligger i Skene (30 min från Strömma) så de blir lite långt att åka hemifrån Partille men det fungerar, har inga problem att åka buss utan tycker mer de är avslappnande och jag kan filosofera över mitt liv.. haha! Körlektionen gick iallafall riktigt dåligt. Gjorde små missar hela tiden och det brukar jag aldrig göra. Bara några missar men igår var de missar hela tiden. Men det kan inte gå bra varje gång, nu kanske de blir en dipp några veckor och det får man helt enkelt ta! vid 17 tog jag bussen hem till Göteborg igen för att äta middag med mina barndomsvänner Lisa och Maria. Vi åt grillbuffè på en mysig resturang där det bara var vi och två-tre par till. Så det var lugnt och mysigt, go mat också! Det var en utmaning för mig, och det gick bra under middagen, men kvällen där när jag kom hem var inte kul. Ville begrava mig i täcken och kuddar och bara få stopp på alla plågande ord om tjock, ful och är inte. 
 
Jag börjar bli trött på att det ska vara såhär, jag vill kunna vara frisk som andra. Inte ha dessa jävla problem och tankar, för det tar så himla mycket på min energi att hålla på att fightas med tankarna hela tiden. Jag är totalt mör i hela huvudet och kroppen efter en dag. Känner likadant idag, helt mör i huvudet och slut i kroppen. Ingen energi kvar alls.
 
Gick upp vid 9 idag, fast jag hade tänkt att sova ut men det blev aldrig så. Så ja gjorde en enkel och lätt frukost och åt den framför ett avsnitt av Cityakuten. Vid halv 11 var jag nere i allum för att handla frukt, var sjukt sugen på vattenmelon och mango. Så det köpte jag! Så ja, nu är tanken att jag ska göra mig iordning för att åka till Göteborg för att hämta en resväska som står hos pappa.. fast jag egentligen inte orkar. Men jag måste.. vi hörs!
 
 
 

Söndag, måndag, tisdag, onsdag..

Go'kväll på er, läsare! Hoppas allt är bra med er. Här är det väldigt upp och ner, mycket tankar o tjaffs med mig själv om vad jag får äta och inte får äta.
 
Det är någonting som är fel, väldigt fel. Men jag kan inte sätta fingret på vad de är, och om jag inte vet vad de är vet jag inte vad jag ska göra åt det. Allting som handlar om mat och press känns jobbigt nu. Jag har ständiga tankar att jag måste prestera mer i skolan, träna mera och vara tillräcklig till alla. Kan vara ärlig och säga att ingenting av det fungerar just nu. 
Men jag kämpar på, jag är en fighter och ger inte upp om jag inte ser något som inte går att fixa.
 
De senaste dagarna har jag för de mesta tagit lugnt, dels för att jag behöver det och dels för att jag är ledig nu några dagar till innan praktiken börjar och då lär de inte bli en lugn stund..
I söndags hade jag vilo-dag. Jag gjorde ingenting, inprincip.
I måndags hade jag en likadan vilo-dag. Jag gjorde samma där, inprincip ingenting. Förutom att jag tog en PW och tränade igenom hela kroppen. Skönt!
Igår, tisdag, så gick jag upp vid 7, gjorde mig iordning och åkte in mot Skene för körlektion kl 10. Körlektionen gick sådär, så mycket att hålla reda på men det ska nog gå att ta körkort någongång! Efter körlektionen åkte jag in till Göteborg och vid 13 mötte jag upp Hejo. Vi tog en fika, pratade om allting som hänt sen vi senaste sågs, vilket var flera månader sedan. Vi satt där i några timmar innan vi gick runt på stan en stund och sen åkte vi hem. Supermysigt! På kvällen pluggade jag körkort, vägmärken för det har jag sjukt svårt med, alla ser ju likadana ut! Och det har jag gjort idag också.
Så idag är det onsdag, jag har inte gjort något vettigt alls. Tanken var att jag skulle in till Göteborg, för att köpa tyg och sen hämta en resväska hos pappa. Men pappa svarar inte i telefon och jag orkar inte tjata på honom. Får hämta den på fredag annars! 
 
Imorgon är det torsdag, och jag är fullbokad på eftermiddag/kvällen. Först ska jag ha körlektion 14:50 så jag måste åka hemifrån vid 12-tiden. Jag har dubbel-lektion dessutom så jag ska köra från 14:50-16:35, det ska nog gå bra! Jag ska plugga lite vägmärken nu innan jag ska nana tänkte jag, de enklaste börjar sitta nu iallafall! Sen kl 18 har jag en middagsdejt med mina barndomsvänner Lisa & Maria. Lisa har fyllt år nyligen och verken jag eller Maria kunde komma på hennes fest, så vi kompenserar det med en middag nu innan. Så ja, vi kommer nog äta en go middag och ha trevligt, det brukar vi ha! Ja, snart börjar det dra ihop sig inför min praktik.. på söndag kl 12:10 tar jag bussen från Göteborg till Nyköping och det ska bli så sjukt kul! Men är redan redigt nervös.. men jag har varit iväg tidigare och dom jag ska bo hos är trevliga, de kommer bli jättekul! :)

Nä, nu ska ja se några avsnitt av Girls och sen nana, puss&kram. Ta hand om varandra! 
 
 Bjuder på en charmig bild på mig och några av mina tjejer, saknar dom massor 

50 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag älskar Engelska & Franska bulldoggs, Afghanhundar, Saluki & Irlänsk varghund. 
 
         
 
2. Jag har bara varit riktigt kär en gång. 
 
3. Min första favorithäst hette Fatima och var en fux med bläs. När hon avlivades var jag hemma fyra dagar från skolan och bara grät. 
 
4. Jag är det älsta barnet. 
 
5. Jag har två bröder, Sergey (låtsassbror) är 16 år och Alexander (halvbror) fyller 5 år. Båda på pappas sida.

6. Min favoritserie som går på tv just nu är Girls.

7. Jag har varit medeltidsnörd sen 2006.

8. Min första medeltidsklänning sydde jag 2008-2009. Och användes på mitt första medeltidsevent (Medeltidensvärld i Götene), sommaren 2009. 

9. Jag blir lätt förälskad (kanske lite för fort..) men har svårt att bli riktigt kär. 

10. Jag vill ha minst 8 barn, och har redan namn på hälften. Eskil, Mikkel, Ingrid, Alexis, Leah.
 
11. Jag har hållit på med hästar i 12 år regelbundet, men aldrig haft någon egen. 

12. Det som fick mig att bli intresserad av medeltiden var en tv-serie som gick på tv (BBC Robin Hood), som gick på tv4 under 2007. Det är fortfarande min favoritserie. 
 
13. Mina favorit-historiska serier är BBC Robin Hood, The Tudors, Merlin, Copper, Game of thrones, Legend of the seeker och The Borgias. (The Musketeers från BBC kommer nog oxå bli en favorit!) 
 
14. Jag har svårt att lita på andra människor, det kan ta flera år innan jag vågar säga allting till någon. 
 
15. Jag avskyr psykologer, kuratorer, läkare och tandläkare. Min kurator på Strömma är dock bra, för hon känner jag och vet att hon inte hjärntvättar mig som andra har gjort.

16. Jag älskar att skriva noveller och att få använda min fantasi. Livet blir så mycket roligare då!

17. Jag pratar alltid för mig själv när jag kör bil. 
 
18. Jag är livrädd för framtiden. 
 
19. Jag är alltid sur på morgonen, så prata inte med mig på morgonen, tack!
 
20. Jag älskar att jobba med får och lantbruksdjur. 
 
21. Jag har redan börjat kolla på jobb och boende på Gotland till hösten.
 
22. Min dröm är att gifta mig med en fårbonde på Gotland och få flytta in på hans gård. 
 
23. Min bästa vän (Emma) vet allting om mig, och hon är den jag litar på mest och säger allting till. 
 
24. När jag var liten gick jag på teckningskurs en gång i veckan. 
 
25. Mina föräldrar skildes när jag var 9 år.
 
26. Jag trivs bäst i mörkbrunt och rött hår. 
 
27. Jag har inte hål i öronen. Jag skulle ta det när jag var mindre men det blev aldrig av och när jag började på bageriskolan fick vi inte ha smycken i under de praktiska och likadant på Strömma.
 
28. Jag gick på Ester Mosessons Gymnasium inrkt Bageri & Konditori i Göteborg, men sluta pga lärarna mobbade mig. 
 
29. Min Syv på Ester (Julia) räddade mina sista månader på skolan. Jag gick till henne när allt kändes jobbigt och hon var min tröst och stöd. 
 
30. Jag känner mig inte äldre än 16 år, fast jag fyller 21 i år. 
 
31. Jag är 176 cm lång. 
 
32. Jag hatar vatten och att bada, inte dusch-vatten o badkar-vatten. Utan hav och pool. Tror allting det ska komma någon läskigt underifrån.. haha!

33. Jag älskar Norska fjordhästar. 
 
34. Min praktik på Sindarve Gård våren 2013 var något av de roligaste jag har gjort!

35. Jag kollar alltid in 10 olika bloggar varje dag. Bla Dressyrmupparna.se, Juliahofsweden.se och vanessaw.blo.gg. 
 
36. Jag älskar att äta vegetariskt och Lax. Men jag är usel på att laga mat.
 
37. När jag gick i ettan på Strömma så hade jag och en till tjej i min klass varsitt flasklamm. Min hette Bosse och det var bara jag som kunde ge honom mjölk, han tog inte flaskan om någon annan höll den. Hans mamma fick skjutas pga hon hade Kallbrand. 
 
38. Jag älskar Disneyfilmer. Mina favoriter är Pocahontas, Ringaren i Notre Dame, Svärdet i stenen, Modig och Frost.
 
39. Julen är den bästa och mysigaste högtiden. 
 
40. Min naturliga hårfärg är sandré, en blandning mellan blond, ljus och mörkbrunt.
 
41. Jag var 13 år när jag färgade mitt hår första gången, och då blev de kastanjebrunt.
 
42. Min absoluta favoritartist är Håkan Hellström.
 
43. Strömma är det bästa som har hänt mig.
        
 
44. Jag är en vanemänniska, hatar när något inte är som det brukar. Trygghet är A och O för mig!
 
45. Jag älskar att äta nyttigt, men också att äta onyttigt. Ibland tror jag att det "nyttiga" har gått i överdrift..
 
46. Jag är väldigt lätt påverkad, av både mediciner och alkohol. 
 
47. Jag älskar att sjunga, dock är jag tondöv. 
 
48. Jag är beroende av ett spel som heter Hipponized.com, där man föder upp hästar, tränar och tävlar dom. 
 
49. Jag är grym på geografi.
 
50. Min favorithäst heter Wesley och en dag ska han bli min, så de så!
 

Någonting är väldigt fel

Idag har det varit en svår dag, att äta mina tre mål/dag är inga problem, men efteråt när ångesten slår till och de ständiga tankarna om "du är sååå tjock" osv hat varit väldigt jobbiga idag. Jag har försökt att stå emot och vara som vanligt, men de är så himla svårt..
Det är någonting hos mig som är väldigt fel, men jag kan inte sätta fingret på vad de riktigt är och kan inte veta vad jag ska göra för att få de att sluta..
 
Nya tag imorgon! 
 

Jag älskar er ♥

Go'kväll på er! Nu kör jag igång med bloggen igen, starkare än någonsin och hoppas ni är med mig till slutet! 

Jag har somsagt haft några riktiga dippar nu de senaste veckorna egentligen, bara de att jag har sprungit ifrån allt de jobbiga och försökt att komma iväg ifrån det. Men tillslut kommer verkligheten ikapp mig och jag föll pladask med både ångest och demonerna tog över totalt så jag åt väldigt dåligt. Jag levde lättare sagt på små portioner soppa(skulle egentligen vara en portion soppa i en burk men jag delade upp de i tre små portioner och åt en liten portion i två-tre dagar), lite pasta innan ridning och frukt. Inte alls bra och min kurator blev inte glad när hon hörde de, så de blev yttligare en varning. Skolan fungerade inte alls, vänster knät höll för måndagens ridpass men inte för onsdagens, då kunde jag knappt trava utan smärta. Grät mig oftast till söms varje kväll och tog flera ångestsänkande tabletter så jag skulle kunna få någon sömn. Hela jag var helt enkelt slut och kroppen sa också ifrån. Men jag försökte, allt jag kunde, att dölja mina smärtor med skratt och leenden. Men jag som alltid brukar vara social, isolerade mig från dom andra och då vet dom andra att någonting är fel. Tack mina fina vänner, som står ut med mig trotts att jag mår dåligt så får ni aldrig tro att ni gör något fel. De är mitt sätt att hantera allting, de är att isolera mig totalt. Tack för att ni finns och bryr er om mig, jag älskar er 
 
Över till dagen då. Jag gick upp lite innan 9, och gjorde iordning min frukost. Har fått börja om med alla matrutiner från början nu. När jag började äta dåligt sa min kurator åt mig att fokusera på två-tre måltider i taget och äta upp de som jag tog och som jag behöver. Så det blir inga stora frukostar nu de kommande veckorna tills jag känner mig stark och modig att ta mig upp ett nytt steg, att äta tre mål/dag. Känner att det är bättre att fokusera på två-tre mål/dag och att de känns okey att äta, för det måste jag bli bättre på nu. För vissa är de lätt, men för mig som har demoner som säger att jag blir tjock av allt från bakverk till vatten och allt jag stoppar i mig, ibland kan det vara så illa att jag inte ens kan tugga tuggummi. Men det händer inte ofta för jag känner på mig när de kommer hända, känner mig själv ganska bra vid dehär laget och vet hur jag reagerar. Så dagens frukost fick bli min goda yoghurtskål med linfrön, pumpakärnor, All-Bran flingor och hallon, två små äggmackor och gotlandte. Kände att det var en bra början och jag åt upp alltihop. Vid 10 gjorde jag mig iordning och 10:50 tog jag bussen från mig in till Göteborg för att träffa Lisa på Linné. Jag letar nämligen tyg till min medeltidsklänning, senapsgult linne-tyg vill jag ha så vi fick in i två olika butiker, och vilken skildnad de var på priset! De ena var 119 kr/m och de andra var 149 kr/m, så i veckan ska jag handla tyget tänkte jag! Sen gick vi på systemet, handlade lite cider/blanddryck tills ikväll. Vi tog också en sväng förbi espresso house innan vi gick hem till henne. Hon lånar nämligen sin mammas särbos lägenhet nu hela februari, en mysig etta på Rosenlund. Jättemysig och väldigt central. Så vi tog en fika hos henne, pratade och spelade lite spel. Jätte trevligt faktist! Vid 15 tog jag sikte hem, kom hem lite efter 16 och åt en god middag. Sen bänkade jag mig i soffan framför tre avsnitt av Cityakuten innan Bästavän kom över vid 19. Hon gick nu vid 22, och vi har ätit godis, druckit gott och beställt min studentbal klänning, så himla fin och enkel är den! Så nu väntar jag spänt tills den kommer :)

Ja, de var väl min dag. Mysig har den varit. Imorgon har jag inga direkt planer, behöver nog ta en lååång PW för att rensa tankarna och samla ännu mer kraft att klara av allting jobbigt. Så det ska jag nog göra. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll/dag, puss 
 

Två steg framåt, tre steg bakåt. Vi försöker igen!

Herregud vilken svacka jag har ramlat in i. Tror allting har gått så himla snabbt att jag inte ens tänkt på allting. För de har känts så bra på många sett nu en tid, men nu kom verkligheten ikapp mig och igår låg jag helt utslagen i sängen, i fosterställning och bara grät, grät och grät. Jag visste inte varför, men det är någonting som inte stämmer hos mig, som jag inte kan sätta fingret på vad felet är. Jag lät smärtan ta över, ta över hela mig och över hur jag mådde och ville må. Jag ville bara vara svag, visa mig svag och att allting inte är så bra som jag trodde.

Dedär med maten har gått så himla snabbt, från att inte ätit någonting alls och svimmat av blodsockerfall för fyra år sedan, till att äta normala portion utan problem och dessutom äta 5 ggr/dag. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra när jag var 16 år. Sen har jag haft dippar under tre år på Strömma, och igår blev de ett nytt bakslag. Min kurator fick reda på att jag slarvat igen och gav mig yttligare en varning och jag måste gå på alla måltider som serveras nu. Ibland låter jag demonerna i huvudet ta över och jag vill inte äta, även fast magen skriker efter mat. Igår kunde jag knappt dricka ett glas vatten utan att spotta ut hälften och då kände jag, vafan låter jag demonerna styra? Blir man tjock på vatten? NEJ!
Så nu gör vi ett nytt försök, vi går tillbaka till dom gamla vanorna. Äta 2-3 ggr/dag och alltid försöka äta något. Såhär gjorde jag när jag var svåraste och jobbigaste perioden. Fokusera på frukost(ca 07-08) , lunch/middag(ca. 13-15) och ev kvällsmat(20.00). Fokusera på alltid äta något under tiden och känna efter om det verkligen känns bra. Ibland kändes de bara skönt att sitta ner med dom andra och bara vara med, för de är också ett problem.

Nu tar jag ett nytt steg, jag ska försöka på nytt. Nu kör vi!
 

 

My head hurts and my mind’s a blur..


Jag är så vilsen.

Jag vet inte vad som händer med mig. Jag vet inte vad jag vill och jag är rädd, jag är rädd vart framtiden vill mig. Jag är stressad, pressad och återligen sönderriven inombords. Jag vill bli läkt. Jag vill att någon ska ta mig i sina armar och säga att jag aldrig mera behöver vara rädd. Jag vill känna trygghet, närhet och kärlek. Jag vill inte bli sårad, sönderriven och förtvivlad gång på gång.
 
Jag känner mig så tom, jag kan inte hantera någonting och allting jag gör är en kamp för livet. Tårarna rinner ner för mina kinder, jag är så berädd att ge upp allting jag byggt upp och bara falla sönder, bit för bit. Del för del.