Besöka mitt Göteborg med fina tjejerna ♥

Godag på er! Att komma hem igår var så skönt, få äta god kvällsmat och få träffa familjen kan vara något av de bästa som finns ♥ 
När jag vaknade imorse var jag hyffsat pigg och skuttade mer eller mindre upp ur sängen. Dock tog de ut sig på bussen till skolan där jag halvt somnade, första lektionen var rätt dryg och jag kände världens ångest komma och pumpa mig med smärta och skadande ord som snurrade runt i huvudet på mig. Kände som jag skulle bryta ihop i gråt vilken sekund som helst av ingen anledning någon såg. Men jag höll mig och på håltimmen blev de värre, men jag kopplade bort de genom att plugga matte en timme av ingenting jag fattade. Gick sedan på mattelektionen och fortsatte jobba med matten. Så idag har jag gjort 5-6 sidor, dock förstår jag bara hälften av de men de är en annan femma! Slutade oxå för dagen 11:20, så skönt! 
 
Nu i eftermiddag ska jag först till kuratorn 13:30, sen tar jag och Annie 15:11 bussen med sikte på Göteborg, sätter oss på ett cafè och inväntar dom andra tjejerna som ska med! (Dom slutar senare så dom kommer med den sena bussen). Ska bli mysigt att bara koppla bort de som har med skolan att göra och bara finnas. Bara vara. För de behöver jag nu. Dock måste jag vara på jorden ett tag till och göra klart Hästkunskap's arbetet!

Hoppas er dag blir bra! 
 
Inviger den nya och supersnygga skjortan idag, dagen till ära!!
 

Dagens ridpass - longering av Eminente

 På dagens ridlektion hade vi longering med vår stallskötare Jill, och jag hade lilla grisen Eminente. 

Han lyssnade jättebra, saktade av oftast när jag tog en förhållning och stannade när jag sa till. Sen blev han lite väl pigg när han ökade galoppen o körde mer 90 graders svängar.. haha! Men annars gick han jättefint och lyssnade jätte bra. Fina lilla Emmett!
 
 
Han är charmiga iallafall! ;)
 

visdom.

 
 

spontan

 
Kör en spontan grej & åker hem, sover hemma, träffar familjen osv. Livet känns lite motigt, jobbigt och segt. Trött på skola och inte lika kul på internatet längre (igår var dock ett undantag!!). 
 

Mysigt resturangbesök!

Hey! ÄNTLIGEN har halkan försvunnit, eller tja, nästintill iallafall. Så nu slipper jag åka in till sjukan med brutna ben.. eller iallafall för stunden! 
Hade iallafall en mysig kväll igår på en Asiatisk resturang med Annie & hennes Eric. Mycket prat blev de så de var där en bra stund iallafall! Sen tog vi varsin Chai latte innan vi åkte hem, mysmysmys 
På kvällen var ja lite väl överpigg pga chai-latten.. haha! Så sprang runt o levde djävel rent ut av, massa kulkul! :D Dock vaknade jag idag o var verkligen dödstrött, typ hata livet mer eller mindre? haha. Har iallafall lyckats ta mig igenom förmiddagslektionerna som bestod av Djuren's biologi, Historia och Naturkunskap. Rätt softa lektioner. Nu ska jag ha två timmar ridning & sen engelska sista timmen. 

Nu måste jag ner och byta om, ha en mysig dag! 
 
 
 

Mot Göteborg ♥

 

Skit väder, rent ut sagt!

Hey! Åh va de är kallt överallt i denna skola.. halt, kallt och bara allmänt äckligt. Blir så trött att detta äckliga väder aldrig tar slut, nu vill nog alla ha VÅR, och SOMMAR. Så vår, du får gärna komma nu inann vi avlider i detta äckel! Hoppas er dag har varit bättre än min. Jag vaknade upp tjurig imorse, hade sovit till o från sen 12 och kunde inte riktigt komma till ro, och när jag väl kom till ro så vaknade jag efter någon timme igen. Så nej, ingen godnatts sömn här inte! Har iallafall tagit mig igenom Entrepernörskap x 2, Djurens biologi och Svenska x 2 innan jag fick sluta. Skönt är bara förnamnet! Har dock sett på Familjen annorlunda och pluggat ½ sida Matte B, så lite duktigt har jag allt varit!

Nu ikväll är tanken att jag och Annie skippar maten, drar in till Göteborg och käkar middag med hennes pojkvän Eric på en mysig resturang. Världens mysigaste Göteborg 

 
Hoppas er dag blir mysig!
 
 

Family ♥

 

Bergodalbana

Hellu! Hoppas er dag har varit bra, min har väl gått upp och ner. Precis som en bergodalbana, nu känns de bra iallafall! Min dag började hos psykologen klockan 9, och var lika rädd som jag alltid är och hade svårt att sova inatt och komma till ro. Imorse kunde jag faktist skippa besöket där, utsätter mig bara för stress och vill bara springa därifrån. Men jag lyckades iallafall hålla mig kvar i rummet 30 min, guldstjärna! Tog sedan bussen 11:28 till skolan och började packa ihop alla saker som pappa ska ta med hem någondag under veckan. Hade sedan ridning och red ut på djävulskapet Cocktail som taggade Novis så han började skutta o hoppa till hit och dit, haha! Mys var de iallafall i fullgalopp för backen :) Världens bästa Tjocktail 
 
Nu i eftermiddags har jag oxå varit i sätila en sväng, så kom väl hem för någon timme sen. Nu ska jag byta om (sitter fortfarande i ridkläder.. haha!) och sen ska jag till storgården o ha kul hela kvällen!

Hoppas er kväll blir mysig 
 
 

27/1

Heyhey! Kan börja med att säga att jag HATAR verkligen detta äckliga jävla väder som mer eller mindre tar död på mig. OCH DE VÄRSTA AV ALLT ÄR ATT DE ALDRIG TAR SLUT?! Vi kommer dränkas i alla snö.. 
Hoppas ni iallafall har haft en mysig söndag, de har jag iallafall försökt att ha! Imorse gjorde jag en sats med vegetariska pizzabullar med lök, fräst blomkål, soltorkade tomater, två olika sorters ost och färsk basilika. Dom blev så mumsiga såå! :) 
Annars så har jag mest myst runt. Gick en promenix runt dammen med bästavän förut i snöslasket och pratade om allt mellan himmel och jord. Inte träffats på 3 veckor så de blir en del prat ;) 
Sen har jag packat, tagit en lång dusch och smörjt in mig med Body Butter Hallon, så nu luktar ja gott oxå! Har oxå bara myst framför tv:n o inte kollat ut i onördan.. haha! 
 
Imån är de dax för skola igen.. inte taggad men först ska jag till psykologen vilket jag är livrädd för, men de är lika bra att köra på allt som är läskigt! De blir nog bättre i slutändan.. 
 
 
 
 

 

Game of thrones

Avslutar min lördagskväll med smyckes tillverkning och första avsnittet av Game of throne säsong 2!

Hoppas er lördag har varit myspys :)
 
 

Shopping för hela slanten..

Inga super kvalitè bilder, kameran var inte sammarbetsvillig idag ;)
 
 
  
 
Transparant blus från Vila 
REA 240 kr
 
 
 
Transparant blus från MQ 
REA 156 kr
 
Overall från Ellos (låg i paketet vi hämtade!) 
299 kr
 
Termohandskar till skolan/jobbet 
 
och sen en par vanliga jeans som oxå låg i paketet från Ellos, och lite smyckesdelar. Inget intressant att se ;) 
 
 

26/1

Haft en shoppingrunda i allum med min mor, och fick med mig några extremt nördvändiga och kanske lite för många onödiga saker ;) 
kan iallafall säga att jag är helt nöjd med grejerna! Bilder på allt får ni senare, när jag fotat allting :)
 
 

Seg dag

Hejsan! Idag var de en riktig seg dag. Jag har haft ont i halsen till o från hela dagen, varit varm o kall om vartannat och helt enkelt bara legat i sängen/soffan och dött.. haha! Nä kanske inte dött men jag har inte gjort något kul. Sett två filmer, haft doftljus, fixat lite på bloggen, tryckt i mig några rasistbollar (ni kan lista ut vad de är (;) och pluggat. 
 
Och nu ska jag avsluta min fredagskväll genom att se på första avsnittet av Game of thrones säsong 2! 

 

Lyxfrukost

 
 
Blev lyxfrukost idag, sånt kan man behöva ibland!
 
 

5 års förändring

5 år av min tonår har genomlidit alldeles för många tårar, gett upp alldeles för många gåner, blivit sviken av alldeles för många killar, haft brustet hjärta alldeles för många gånger, tappat tilliten till alldeles för många människor, tappat bort alldeles för många vänner, känt mig så värdelös alldeles för många gånger, gått vilse i mig själv alldeles för många gånger, tagit hand om skolan alldeles för lite,
men
jag har oxå träffat massvis med fina och älskade människor, bytt till världens bästa skola, fått lära känna en underbar häst som fått mig på fötter flera gånger om, fått tilliten bevisad av mina vänner, fått vara riktigt kär, besökt flera världsdelar, har fått uppleva världens bästa familj och känt mig så mycket lyckligare, starkare och modigare än   någonsin! 

2008 - 2010 - 2013
 
Nu börjar mitt vuxenliv, jag är tuffare, modigare, starkare och lyckligare än någonsin, nu klarar jag allting!
 

24/1

Godag på er! Hoppas ni inte fryst ihjäl i denna kyla.. blir trött på denna kyla nu! Vill ha vår vår vår och de är nu nu nu. :) 
Vaknade redan vid 8 tiden av att ja inte kunde andas.. alltid lika kul att vakna på de sättet. Haft lite ont i halsen nu ikväll men ingenting mer, så på måndag kommer jag pigg och kry till skolan! 
Idag har jag bara haft en mys dag. Imorse tog jag en välförtjänt långdusch och tog med mig scrub och duschgel som jag fick av bästis i julklapp och stod i duschen och bara nöjt. Underbart att bara få ta de lugn, ingen som SLÄCKER LAMPAN, STÖR eller ska försöka BRYTA SIG IN I DUSCHEN, precis så är de på Strömma ;) 
Sen smörjde jag in hela kroppen med Body butter med doft av citron, älskart! :D 
Åt oxå en god frukost och tog sen en promenix i solljuset, med mål att försöka fota något fint när de ändå var fint väder och jag kände mig hyffsat pigg. Kameran har varit bråkig nu de senaste men idag fungerade den faktist jättebra och vissa bilder blev snygga! :) 

Annars har jag gjorde lugna saker, sett två filmer (Livet är en schlager & Råttatouille tillsammans med te, godis och doftljus och en varm mysig filt. Så har tagit de rätt piano idag, de är mysig de efter en helg med mycket slit förra helgen! Men de är mysigt att jobba, så ska inte klaga :D 
 
 

hela sanningen

Ska jag vara helt ärlig, har jag inte känt riktig lycka, värme och gladhet, som vissa tror är en självklarhet. Men för vissa är de ingen självklarhet att få känna lycka, värme och gladhet. Jag är sällan glad längre stunder än någon vecka utan letar nästan dagligen på mina brister och blir ledsen över att jag omedvetet gör det och att de skär upp sår i min själ.
Jag tar till maten som är de enda jag kan hantera och hoppar över måltider/äter lite och säger att "jag är inte hungrig" fast magen egentligen skriker efter mat. Ångesten över att jag ljuger för mig själv och ingen energi till någonting gör att de bara blir sämre. Men på något sätt berömmer jag mig själv och säger hur duktig jag är. Detta är så fel, så jäkla fel. Men jag gör det. När allting kommer för nära inpå, när verkligheten kommer för nära och jag inte känner tryggheten längre utan blir bara värdelös och jag inte kan skjuta allt jobbigt framför mig, och allting kommer samtidigt är något jag inte kan hantera. Det är så det blir nu. Alla problem har kommit ikapp mig och jag går igenom detta, gång på gång i huvudet och blir bara mer och mer förvirrad av alla tankar. Gamla problem, som jag egentligen har kommit över har kommit upp igen och släpper lös alla tankar fritt i huvudet och jag kan inte tänka klart. 

Nu har jag rymt mitt slagfelt, och ska bara ha en lugn, avslappnad och mysig långhelg, så jag känner mig frisk, kry och kan ta nya utmaningar nästa vecka!!
 
 

såhär känns de nu

Gör tvärtom vad jag egentligen borde göra. Egentligen borde jag stanna kvar och slåss tillbaka på tankarna. 
Istället fegar jag och åker hem till min fina familj i Partille. 
 
 

Jag saknar dig, världens finaste häst. ♥ ♥ ♥

 
 
 
 

trött på livet.

Känner att skolan får ta de mesta skiten justnu. Jag vill skippa allting som har med skolan att göra och bara lägga mig ner och gråta, skrika och bara komma bort från dessa känslor som dödar mig nu. Ångesten har slagit till med stor och stark kraft och jag orkar inte kämpa emot längre. Jag vill ge upp helt nu och bara avsluta allting jag har byggt upp, avsluta alla relationer jag har och bli ett minne blott. De låter hemskt, men de är sant. 
 
Nu fick ni en sammanfattning vad jag känner justnu. Därav ingen flitig uppdatering, då jag helt enkelt knappt orkar öppna datalocket eller haft tid till de. Min energi går på helt fel saker och jag blir så besviken på mig själv och på dom jag har litat på och känner tillit till. Är lite småsjuk oxå, ont i halsen, feber til och från och dunkande huvudvärk.. Igår låg jag som en kubbad säl i sängen och var totalt borta. haha! 
Måste stanna här tills imorgon iaf då jag har en tid hos kuratorn och jag måste verkligen få prata av mig så jag kan slappna av när jag kommer hem och så har jag redovisning i historia innan lunch. 
Så pappa kunde hämta mig imån efter jobbet, förhoppningsvis. 
 
Nu vet ni varför de är lite uppdatering, flitig uppdatering kommer när jag orkar. 
 
 

nappning & sondmatning.

Hey på er! Hoppas er helg har varit bra och ni är utvilade till skola och jobb imorgon. Min helg har varit lärorik, kall men riktigt mysig och rolig! Fick jobba jävul idag, än så länge har två stycken får lammat var sitt lambi. Dock är ett av dom mycket dålig skick och nu har vi fått sondmata henne. Troligt så får vi ta bort henne imorgon när personalen är tillbaka.. känns lite jobbigt att behöva ta bort ett litet lambi.. men är man djurskötare så får man ta de.. "/ 
Är iallafall glad att vi har TVÅ fungerade mular ("autobilar") som jag har kört runt med i all panik mellan alla stall, hagar och fårhus, de första lammningarna började redan efter lunch så jag har fått åka till fårhuset och kollat till dom mellan alla andra stall. 
 
Är inte riktigt klar än faktist. Var nere nyss och vi fick sondmata en av bäbisarna som jag sa förut. Om ca 30 min ska jag ner igen, sista nappningen av bäbi'n, sondmata och ge tackorna nytt vatten och lite mera mat. Vi får se om jag ska nappa lilla bäbi'n på kvällarna nu oxå, då jag gärna har ställt upp med att göra de. Så hoppas hoppas hoppas, älskar att sitta och nappa, sååå mys! ♥ 
 
Nu taggar vi skola 5 dagar innan jag ÄNTLIGEN får åka hem!!
 
Min & Almina's bäbi, Bosse ♥ 
Som vi hade förra året, mysmysmys 
 

trött på kyla och snö..

ÅH VAD TRÖTT JAG BLIR PÅ DENNA ÄCKLIGA KYLA!! Det är inte alls så kallt att fingrarna fryser fast eller så.. de är inte alls kul att jobba när de ska vara såhär kallt.. :( 
Justnu är jag rätt trött och slö. Har käkat varm o go soppa, men fryser fortfarande lika mycket.. får jobba mig fram nu när jag ligger efter med inprincip allting.. haha!
 
Min bäbi 
 

Jag & min ångest

 
Nu tar jag och min ångest och lägger oss, efter en kvällsnappningstur och kollat till fåren! Hoppas oxå att jag kan sova bort min ångest, för jobba och ha pumpande smärta orkar jag inte med.. Pussar!
 
 

19/1

Ush och fy för denna kyla.. ville verkligen inte gå ut imorse och när jag öppnade dörren till fårhuset stod småbäbisarna och skakade av kyla.. termometern hade tydligen gått ner på -18 grader.. så idag fick vi sätta upp de värmelamporna som fungerade och till dom som verkligen behövde de. Dom andra får stå ut några dagar till! Fick oxå börja nappa ett av lammen då mamman puttar bort henne o hon inte fick i sig mat. Så vi tog beslutet att nappa henne och hon blev genast mycket piggare! Så nu är hon en glad, tjock liten bäbis! :) 
 
Ska ut nu vid 9 igen och nappa och fixa vatten och mat. Ni får ha en riktigt mysig lördagskväll, fina ni 
 
 

Mys ♥

Lunchnappning! 
 
 

 
Nytagen bild från kvällens arbetspass, älskar dessa minilambisar 
Nu säger jag godnatt, imorgon väntar en låång arbetsdag!
 

18/1

Goddag! Kan säga att jag har riktigt mycket att göra nu till helgen. Fårisarna har redan börjat lamma och har justnu  17 lamm och när jag var där senast så var en till påväg att lamma. Så det blir mycket att göra, men de är bara roligt! :D 
 
Igår hade jag en mysig dag! Slutade dock sent, åt middag och sen drog jag och Annie till sätila och sen till hennes stall. På kvällen hade jag och Bella serious talk i typ.. 2 timmar och bara pratade om allt som är jobbigt och kul. Nu blir det tomt då alla 3or och de blir lite tråk.. 

Idag har jag haft fem lektioner och slutade 14:30, så har packat och fixat alla grejer som ska ner till hyreslägenheten som jag nu har landat i. 16:17 tar jag och Disa bussen till Sätila där vi ska handla inför helgen och sen ska jag ner till fårisarna och kolla så det går bra för dom i lammningen. 
 
 
 
 
 
 

liten bäbis ♥

 
Ny färsk liten bäbis 
 

tomhet

Känner mig så himla tom inuti nu. Vet inte riktigt vad jag vill eller hur jag vill ha de. Känns som alla bråk, tjaffs osv börjar med att jag kommer in i bilden.. och får sånna skuldkänslor och ångest.
 
Nu ska jag leka bort mina känslor, ångest och skuldkänslor.
Och ta nya, friska tag imorgon!
 
 
 
 

Mini'bääs

Godag! Igår spenderade jag min dag i skolbänken, på hästryggen och i Hanna & Emma's säng. Lite sovande, lite plugg och lite prat emellanåt. Så ingenting roligt hände direkt i mitt liv igår, därför inget längre inlägg. Justnu tycker jag att bloggning är tråkigt, har kommit in i en sån period igen då jag tycker de mesta är tråkigt och jobbigt. Men kämpar på och genomför de nästan alltid! 

Imån är det fredag. Jag jobbar i helgen, och fårisarna har nu börjat lamma, hoppas att allting går bra och att inte alla dör.. vilket är min största skräck nu.. 
 
Nu börjar min lektion, puss!
 
 

.

 

Årets första mini-bää's har kommit!!

 

15/1

Igår spenderade jag hela min eftermiddag och kväll till plugg, har nyss haft en jätte redovisning i Entreprenörskap. Gick hyffsat bra, fick med av 2/3 juryn. Så får väl vara nöjd över de! 
 
Nu resten av eftermiddagen ska jag ha en Fagge-lektion och sen läsa Tristan och Isolde på svenskan. Ganska slappt ändå! 
 
 

sista bildbomben från MyDog

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen sömn

Startar dagen med en varm o mysig chai latte i en av favoritmuggarna, efter en natt där jag endast sovit i ca 4 timmar. Nu får vi tagga skola och bussresa 1,5 timme!
 
 

Målning av naglar

åh va mycket saker man ska ha med sin när man är borta två veckor.. haha! All mat som man kan ha på rummet och som är torkat och inte behöver kyl ska med (för dyrt i sätila.. haha!), nytvättade arbetskläder, varma strumpor, handskar, underkläder för två veckor, frukt för veckan osv. Sen har jag oxå fixat en god vitaminboost gjord på mango, passionsfrukt, saft från blodapelsiner och några hallon, en supergod exotisk c-vitaminboost som gör att jag inte kommer bli sjuk, förhoppningsvis ;) 
Kan kanske sätta ut receptet sen imån om ni vill testa, för de var lätt en av de goaste jag gjort! :D 
 
Nu ska jag avsluta min kväll med en film och målning av mina naglar!
 
 

Avslutar nu min mysiga helg.

Idag besökte jag allum med mor min. Köpte behövliga saker till skolan nästa vecka då jag blir kvar där två veckor, jobbar nästa helg! Känns som jag jobbar nästan hela tiden nu senaste tiden.. haha! Fast de var ju 3 veckor sen sist ;) 
 
Annars har jag lekt några timmar i photoshop, kollar runt på lite olika mobilskal, kollat på Tribe, duschat och smörjt in min kropp med body butter hallon - så nu luktar jag gott oxå! :D
 
Hoppas er helg varit mysig, och taggad för imån är de måndag!!
 
 

Coldplay ♥

 

Take every chance

 

Onsdagens ridpass

I onsdags red jag världens tjockaste ponny, en uteritt på 20 min och sen 15 min i ridhuset i alla gångarter. Och sikken laddad liten ponny ut i hovspetsarna! Pigg, alert och glad hela tiden med öronen spetsade i galoppen och drog på riktigt ordentligt! De märks inte att han fyller 21 år iår, haha! 
 
Han var på tåna hela tiden ute och ville helst bara köra om alla, så han var riktigt rolig att rida! Piggponny tycker vi om!
 
 

Mysmorgon

Godmorgon på er! Hoppas natten har varit god och ni har fått sova ut nu när de ÄNTLIGEN är helg! :D 
Har väntat på denna helg ända sen jag vaknade i tisdagsmorse.. så är redan skoltrött de 4 första dagarna.. haha! Planerna för idag är att bästis kanske kommer över senare ikväll o vi ska ha yttligare en myskväll, annars är vi alltid på språng i allum eller i stan. Så för ombytesskull så tar vi de lugn en kväll!
Annars så ska jag strax kolla på The Tribe som jag suktat efter nu sen tisdags, så nu får jag äntligen se de! 

Hoppas er dag blir bra, så kommer de mer uppdatering under dagen!
 
 

Take chance on me.

Idag skulle de egentligen bli krogen, men då jag känner mig lite halvt hängig och hon oxå så bestämde vi oss för en myskväll hemma hos henne! Så tog med mig två minikladdkakor som vi festade på när vi kollade gamla bilder när vi var små och halvsåg på en film medans vi pratade om allt o ingenting. Mycket bättre med en myskväll när man är allmänt död och känner inte för någon direkt festande.. ;) 
 
 
 
 

Be Happy.

 

Friday

Kvällen igår var riktigt jäkla kul! Spenderade den i stan tillsammans med Annie & Eric. Vi käkade McDonalds & gick på Bio, "Argo" var helt okey faktist. Vi var väl hemma på Strömma igen vid halv 10 o dampade runt totalt i någon timme innan vi slocknade i sängen vid 12 tiden. 
 
Och idag vaknade jag upp till fredag, lovely! Har haft 3 lektioner nu och ska snart avsluta med 2 lektioner, sen åker jag hem och taggar krogen med grannen!!
 
 

Soft dag

Sov riktigt dåligt inatt, igen. Så även fast jag har sovmorgon till 10:20 och la mig vid 23, så känner jag mig fortfarande sliten, trött och allmänt slö. Tror ja börjar bli sjuk oxå vilket inte gör saken bättre.. 
Har iallafall en lektion idag, 10:20-11:20 och sen drar jag och Annie in till stan för en mysig biokväll för omvecklingsskull! 
 
Hoppas er dag blir mysig!
 
Sommarkväll på vackraste Strömma. 
 

Rörigt

Redan efter andra skoldagen känner jag att detta kommer bli en kämpig termin. Har redan fått två uppgifter som ska vara klara och en redovisning nästa vecka, så nu börjar de kännas. Press och stressen ökar igen! Känner mig iallafall starkare psykiskt och modigare än vad jag var förra terminen, så detta kommer gå mycket mycket bättre. 

Har iallafall en lektion imorgon och en sovmorgon till 10:20, så slutar 11:20. Vi får se vad jag hittar på då!
 
 

trött trött trött

Känner mig så äckligt trött just nu.. De tar på än att gå en halvdag i skolan med dubbelpass av två lektioner ;) Ingen mer uppdatering idag, för de händer inget roligt i mitt liv ändå! 
 
 

Världens finaste Cocktail

Åh vad jag redan är trött på skolan! Och jag har inte ens börjat.. haha!
Aja, får väl utstå denna veckan och försöka se de possitiva i de hela, får träffa alla fina igen iallafall och fina hästisarna! 
 
Hoppas er dag blir bra!
 
 

Lovets sista dag

Dagen har flytit på. Inga ångestattacker men har känt mig lite väl tom och olustig. Sov dåligt inatt så de är väl de som ligger bakom. Har ändå haft en oerhört bra dag där jag gjorde två saker som skrämmer mig mest - sprutor och provtagning och gick helt ensam till psykologen. Känner att jag är lugnare när jag går dit nu, i början var jag helt livrädd och var nära att springa där ifrån. Ville absolut inte, men nu känns de lite tryggare och lite bättre. Känner mig stolt när jag går ut därifrån. Som "Nu har jag klarat yttligare en dag!", så efter de mötte jag upp Hejo i allum och vi gick för en liten mini shoppingrunda, 3 pack boxers, ett nagellack och frukt till skolan. 
 
Bästis var här en stund förut och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hon behövde prata av sig, och likadant jag. Så vi målade varandras naglar och satte igång satsen med Chai-sirap, som nu står och kokar. 

Hoppas ert lov har varit bra, puss och kram! 
 
 

Liten & svag

Idag - låter jag mig vara liten och svag, fäller några tårar och hoppas att morgondagen blir bättre!
 
 

Lite peppande visdomsord.

 
 
 
 
 
 

Full rulle

Full rulle, hela dagen lång!
Lämnade av Fanny på Göteborg central nu imorse, fick 4 fina dagar med henne! Sen fick jag snabbt ta mig till Brunnsparken för att hitta en spårvagn till Korsvägen, mötte mamma och har gått på MyDog inprincip hela dagen. Fotat massvis med söta Bulldoggs - yttligare en av favoritraserna ♥ 
Så nu ikväll får ja väl redigera alla dessa bilder.. hehe.
 
Hoppas er söndag blir myspys! 
 
 

Grymt härliga känslor

Har haft så grymt härliga känslor nästintill hela lovet, vilket är riktigt, riktigt skönt med den depp-perioden jag hade ett tag! Men jag ska inte gå för fort fram, utan jag känner att jag tar en dag i taget, för någongång kommer de en depp-period och då blir man inte så besviken när man väl kommer in i den! 
 
Jag tar somsagt, en dag i taget och låter saker ha sin gång. Inte gå för fort fram eller stressa fram lyckan. Justnu säger jag bara Lovelife
 
 
 
 

Fantasyvärlden jag lever i, är bäst.


Mysig eftermiddag i Haga

Hey! 
Har idag strosat runt i den mysiga stadsdelen Haga, älskar små mysiga gränder! Lätt en av mina favoritplatser i mitt vackra Göteborg. Tog en fika på cafè Hebbe Lelle, som har världens största bullar. Tro mig! Har oxå shoppat lite på REA, behövliga grejer dock förutom två saker men de var för att de är så söta så jag kunde inte bara gå förbi ;) 

Tanken var att vi skulle på bio ikväll, dock så skippar vi de då de inte finns någon film vi vill se/redan har sett, så istället blir de en hemmakväll med godis och några bra filmer. Myspys!
 
 
    
 
 
 
 
 

Slappdag i gråa mjukisar

Tog en liten halv bloggpaus idag, bara för att slippa omvärlden för ett tag!

Var nere i allum tidigare idag, köpte lite behövliga saker på REA och sen lite godis till kvällen. De blev ingen utgång ikväll då ingen ville hänga med, så vi körde hemmakväll istället med godis och Tribe!
 
Hoppas er fredagskväll har varit supermysig! 
 
 

Favoritrasen

 
 
 
Ni kan räkna med att se minst en sånhär hund i mitt framtida hem!
 
 

Love of my life ♥

Dagen har jag spenderat på Svenska Mässan och kollat på massa fina hundar! Asså dessa afghaner och frallor, love of my life ♥ 
Fotograferat oxå en massa och köpte hem två hundkalendrar med söta Bullar och Cavalierer i! 
Fikade senare på ett Cafè vid domkyrkan innan vi drog hem. 

      
 
 

Lite insperation's bilder

 
 
 
 
 
 

Ho Hey

I belong with you, you belong with me
You’re my sweetheart 
I belong with you, you belong with me
You’re my sweet
 
 

Ny halsduk köpt till samlingen

 

Hämtat en fin vän i Göteborg

Idag blev det en tripp till Göteborg igen, för att hämta min vän Fanny. Efter att hämtat henne så gick vi en sväng på stan och jag köpte hem en ny mysig halsduk på REA och en Chailatte att värma mig med. Nu ikväll ska vi bara ta de lugn, mysa och kanske se någon bra film. 
 
 
 

Nedstämd och lite deppig

Idag känner jag mig nedstämd och lite depp. Tittar tillbaka på allting som hänt och vill bara släppa fram alla tårar. Men idag ska jag vara stark, åka in till Göteborg och hämta Fanny! 
 
 

Sen biovisning

Kom nyss hem från en sen biovisning nu ikväll, Berättelsen om Pi
Kan säga att jag trodde den skulle varit bättre då den fått så bra kritik och allting skulle vara så bra med den. 
Men synd att klaga, den hade iallafall fin handling och var fint animerad/filmad! 
 
 

.

"People will always talk, so let's give them something to talk about!" 
 - Mami' Monster.
 
 

Är man tjej, så är man tjej..

 
 
Sen jag vaknade har jag slängt ut julgranen och istället fixat min "skönhetshörna" där jag har allting från smycken till body butter. Att jag hade mycket sånt visste jag, men inte såhär mycket haha..
 

Sista kvällssupèn

 
Käkade en sista kvälls-supè igår bestående av den traditionella Drakens sallad, fast detta året med räkor och inte rökt lax! Och till detta den goa cidern, bra avslut på 2012!