En dag på havet

Go'kväll på er! Man får såå mycket energi och glädje när man ser hur soligt och varmt de är, vårkänslor kanske? Min dag började vid 8, och vid 9 tog jag bussen mot Göteborg för att hinna med 841 mot Lysekil som gick vid 10:15. De var dock en väldigt dryg och seg bussresa, men med musik så går allting så mycket bättre. Vid 12 var jag på stationen och pappa kom in med båten strax efter. Soligt, inte så blåsigt och varmt. Underbart! Älskart, säger jag. Vid 14 kom dykarna och vi gick ut för att hitta ett bra ställe att dyka på. Dock var de rätt så bra sjö, men vi hittade en udde där de var lugnt och stillsamt. Var tillbaka vid 16 tiden igen, innan vi la till vid hamnen så kollade vi till kräfttinorna som ligger ute. Där i låg allting förutom hummer och kräftor.. haha!

Kom hem nu vid 21 tiden, hungrig och trött. De gungar fortfarande under fötterna.. haha, skadad? ;) Nä nu ska jag avsluta min kväll med någon bra film. Vi hörs mer imån och då blire bilder!
 
 

30/3

Go'kväll på er! Ni fick en liten uppdatering med bilder från dagen. Dock så är min kamera halvt paj och går inte att zooma med längre. Så att köpa ett nytt kamerahus står på listan snarast! Helst innan vi åker till Gotland, men vi får se hur mycket pengar jag hinner få ihop. Ikväll har jag endast kollat tv, sovit en timme i soffan och fikat. Så de har varit lugn, som alltid i mitt liv på helgerna ;) 

Imån tar jag bussen upp till Lysekil, där pappa väntar med båten och ska tillbringa dagen med honom där. Sen åker jag hem på kvällen, får se om jag åker till mamma eller pappa då. Och nu avslutar jag min påskafton med sista avsnittet av Game of thrones, och väntar ivrigt på tredje säsongen som ska börja sändas på C-more i april!! 

Puss 
 
 

Bilder från min påsk, ha en bra påsk allihopa!

 
 
 
 
 
 

GLAD PÅSK

Go'morgon på er! Eller gomorgon o gomorgon.. haha go'dag. Hoppas natten varit god, min har varit till o från. Har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna, vaknat upp stressad över saker och ting. Trodde de först var för att de var så mycket plugg i skolan, men nu har de varit så hemma oxå två nätter i rad. För att lugan ner mig, så såg jag ett avsnitt av mumin, då var klockan 8 och sen somnade jag om till 10. Känner mig fortfarande trött dock, men de blir tidig kväll idag istället!
Nu på morgonen har jag ätit en god lyxfrukost som bestod av te, fil och bullar, mums! Tur att de är påsk, jul och midsommar bara en gång om året, annars hade jag nog rullat fram! Och nu har jag målat naglarna i en fin gulglittrig färg och ska strax kolla vad jag kan ha på mig för "påskigt" idag.. hm.. de ordnar vi nog ;) 

Hoppas er påsk blir bra så hörs vi mer sen, puss 
 
 

Läran att älska dig själv

Ett av valen man har är livet, är att antingen så lever man fullt ut och kämpar med att vara självsäker och kör gärnet, för man vet att man klarar det. Eller så är man som jag var, försiktig, liten och tillbakadragen. Att vara så är inget bra, då kommer man ingenstanns i världen. Jag vet, de är inte lätt att älska eller acceptera sig själv med alla krav som ställs nu för tiden. Jag är tonåring i dagens samhälle, jag vet hur svåra kraven är och vilka minimum som ställs på ungdomarna. Jag är själv där. Och jag har själv varit i den kristen att jag inte förstår att jag duger precis som jag är. Jag har försökt att svälta mig själv, över tränat osv för att försöka passa in. Nu har jag äntligen förstått, att de är insidan som räknas och inte utsidan. 

Men att få ett bra självförtroende och kunna älska sig själv i alla situationer, är inte lätt. Livet är ingen dans på rosor, men du lär dig något nytt hela tiden. De kan ta dagar, månader eller år för en person att acceptera att man duger. De är svårt, men de går! Här får ni tre tips om hur du stärker din självkänsla. 
 
Ett. Stå inte framför spegeln och säg till dig själv alla fel du har. Stå framför spegeln och säg alla BRA sidor du har. Det är somsagt inte utseendet som räknas, utan insidan. 
 
Två. Sluta jämföra dig med andra i din omgivning. Alla människor är unika och ingen är den andra lik. Du kan aldig bli som den du ser upp till. 
 
Tre. Slå tillbaka mot de negativa tankarna. Tvinga fram de positiva-tankarna om dig själv. Säg att du är fin i den klänningen, du ser inte tjock ut och ingen kommer glo ut dig. 
 
Lycka till!
 
 

Fin besök

Go'kväll på er! Väldigt dålig uppdatering idag, trotts att jag inte gjort något speciellt. Gick upp tidigt, la in en maskin tvätt. 12 tog jag o bästis oss upp till Furulund för att hämta ut mitt paket med grejer från Myone, vinter ridhanskar, uppblåsbara "stövelfromare" som är bra att ha med sig till sindarve osv. Sen tog vi oss hem och sen dess har jag inte gjort mycket. Var ute en stund med mamma och vid 17-tiden kom kusinen, åt middag, prat och sen resten tv-kväll. Så egentligen har jag haft tid att uppdatera, har dock inte haft lusten till de ;)

Nu sitter jag i mitt rum, och myser med doftljus och YOHIO's nya album, kärlek ♥ 
Tänkte göra ett inlägg om tips, tankar osv om att acceptera sig själv. 
 
Go'natt och pusspuss 
 
 

finaste praktiken väntar

Go'kväll på er! Kom hem vid 15:30 tiden, totalt slut i huvudet efter så mycket tankar. Nu är de iallafall en månad av frihet, på en helt underbar praktik på finaste Gotland. Ska bli så underbart att åka dit och få tillbringa tre veckor där tillsammans med Annie och rida massa fjordingar. Längtar ihjäl mig 
Mötte iallafall upp mamma i allum, handlade lite inför kommande dagar och ska imorgon göra en egen Granola-müsli gjort på massa nyttigheter, ska bli intressant och se vad jag kan hitta på ;) 
Ska ev upp till Furulund med bästavän och hämta mitt paket, de jag beställde från MyOne till Gotland! Sen på kvällen så får vi finbesök, min älsta kusin från Stockholm kommer och hälsar på under påsken. De blir trevligt!
 
Annars har jag bara slappat, tagit igen mig och packat upp lite. Imorgon ska oxå de första lassen tvätt tvättas.. de blir många lassar nu när inprincip allting är hemma.. haha! Nu ska jag avsluta min kväll med sista avsnittet av Familjen Annorlunda och sen kanske en film om jag orkar. Puss 
 
 
 


Måndagens ridpass - Cocktail

Eftersom de var sista ridningen i måndags, så fick vi välja häst och vad vi ville göra. Alla ville självklart hoppa, och jag sa på ett villkor, att Cocktail är min! Och så blev de. Lillaponny-bus var pigg som bara den, sprang mer eller mindre på hindrena som en galning med spetsade öron och stark i munnen. haha, de är tur att han är söt ;) 

Dock så kan ju ja inte hoppa alls, flyger åt alla håll o kanter osv, men ramlade iallafall inte av mitt i alla språng. Så de var de mindre bra, annars gick banhoppningen bra, när ja väl gjorde rätt och fick till rätt galopp och lugn på den lilla ponnyn. Ah, de var ett okey-pass kan vi säga.
 
Charmtroll ♥ 
 

Mycket ångest

 Go'dag på er! Klockan börjar nu närma sig tjugo i två och om ca 30 min ska jag åka hem, äntligen! Tänkte dock skriva ett litet inlägg här innan. Igår så städade jag klart mitt rum (som ja skrev i tidigare inlägget..) och så var jag uppe i skogen, där de grillades korv när de var såkallad "nattvandring" dvs tipspromenard i mörkret ;) De var dock djävulskt kallt, så de besöket varade inte så länge. Hade riktig dos med ångest oxå, de gjorde inte saken bättre så min kväll, som jag hade tänkt spendera med bästa, fick spenderas i sängen framför Familjen annorlunda och en film. De var lite tråkigt, men fick iallafall en mysig kväll i tisdags!
 
Dum som jag är, så hoppade jag frukosten imorse (all ångest var fortfarande kvar och alldeles för svår..). Vilket gjorde att jag var hungrig hela morgonen. Pga ett möte, så missade jag den första redovisningen som 3orna hade (projektredovisningar), så jag fick helt enkelt hoppa den och har nu gått på 5 st. Orkade inte direkt med den sista.. då den jag ville gå på och hade sett fram emot, var inställd. Så då skippade jag de och sitter här nu, med packade väskor redo att åka hem! 

När jag kommer hem så ska jag först in och lämna väskan, sen dra ner till allum och handla med mamma. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi mera ikväll/imån. Puss! 
 
 

upp & ner vänd dag.

Go'kväll på er! Gör ett snabbt inlägg nu, innan jag ska tillbringa min sista kväll på internatet med mina bästa. Får helt enkelt se vad vi kan hitta på! 
Denna dag har varit tung. Min dag började bra. Pratade av alla känslor och alla spänningar med kuratorn, hade Naturkunskapslektion där vi gör ett grupparbete som är ganska roligt. Sen hade jag ett historiaprov, som gick käpprätt åt helvete och jag blev bara massa fustrerad och arg på mig själv. Jag skickade iallafall in de så får vi se hur de går! Efter lunch väntade nästa prov, Häst vid hand och de gick oxå dåligt. Dock var Cocktail pigg och glad, men jag tvivlade på vad jag kunde och blev bara spänd och orolig. Så de blev många tårar. Spänningarna efter de senaste 3 veckors invinliga pluggande nästintill varje kväll, släppte oxå. Så nu är de skönt att ingenting tynger mina axlar. Enligt lärarn gick häst vid hand-provet bra trotts omständigheterna. Hade sedan utvecklingssamtal och fick se en väldigt söt bäbis och en lika söt vovve, så massa pussar på vovven blev de! De är sjukt att djur kan få än att tillvaron kan bli så bra.. myspys ♥ 

Nu ikväll har jag ätit sista middagen med mina bästa, precis städat klart rummet och nu ska jag börja packa lite smått. Och prata med bästavän ♥ 
 
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imån, puss 
 
Vi är sötast i världen ♥
 

De små stunderna..

Go'morgon på er! Igår spenderade jag min kväll genom mysig pratkväll med mina bästa. De var inget direkt roligt som hände, så vi körde på en pratkväll som varande i några timmar. Ramlade i sängen vid 00-tiden, så morgonen var tuff.. haha men de får man ta! Älskar verkligen de små stunder, då man bara kan sitta och prata om allting mellan himmel och jord. Några treor var oxå där, inte så ofta man ser dom, då dom bor på andra sidan men ikväll hade några tagit sig till storgår'n! Så de var myspys, och snart är de deras student.. och vad jag kommer sakna några av dom.. då blir vi älst och ush o fy, haha nä men de blir väl bra tror jag!
 
Nu har jag nyss kommit in från frukosten, dock mår ja inte direkt prima, men satt och var social iallafall. Idag har jag lektioner till 14:30, två prov och ett utvecklingssamtal efter Häst vid hand-provet. Och nu ska ja klä på mig och sen kila iväg till kuratorn.

Puss på er & ha en bra dag! 
 
 

Ensamtid med RosaKosa ♥

Hey på er! Min dag och kväll blev inte riktigt som planerat. Kuratorn hade mycket att göra, så jag fick en ny tid imorgon kl 08:20. Så får se om hon har tid för mig då! Provet gick käpprätt åt helvete så hejdå Mattebetyg säger jag.. Och kände att jag behövde lite ensamtid, bara jag och hästen. Så vi tog en promenix på ca 20 min innan vi gick tillbaka till stallet igen. Så har stått och pysslat om henne och gjorde en ordentlig mockning, då hon hade grisat ner som fan.. så hon fick en ny bal med spån! Så nu har hon de mysigt inför natten. Känner mig helt slut i huvudet efter denna veckans & helgens plugg, plugg o plugg.. Nu ska jag spendera resten av min kväll med mina fina vänner, som alltid får mig att må så himla bra 
 
RosaKosa 
 

Fristad..

Go'morgon på er! Hoppas natten varit god, de har den här iallafall! Igår hade jag värken tid eller lust att blogga. Kände lixom ett "måste" att blogga, vilket jag inte vill att det ska kännas då detta är min "fristad" där jag inte ska känna några måsten eller något sånt. Så istället spänderade jag i sängen med Hanna & Emma och vi pratade om allt möjligt, studenten, livet efter internatet och hur mycket vi kommer sakna de. Kommer verkligen sakna gemenskapen, och tryggheten att alltid veta, bara jag öppnar dörren så vet jag att det alltid finns någon där som får mig på bättre humör. Även fast det är skönt att skolan slutar, så kommer jag sakna internatet till tusen.. nä ush, detta sista året ska jag njuta till 100 %! 

Imorse när jag gick upp, så kände jag mig hyffsat pigg och glad. Har nu haft min första lektion, Entreprenörskap där vi ska göra ett sällskapsspel. Inte de roligaste, men bättre de än att sitta o läsa massvis med kapitel hela lektionen.. Skulle egentligen haft en lektion till nu, men ska springa upp till Kuratorn nu och sen fortsätter min dag med Djurens biologi, Svenska x 2 och ett fett Matte-prov som jag inte kan.. vi får se hur det går! Har Rosa nu idag oxå, så tänkte fixa stallet på lunchen, så kan jag bara rida sen. Vi får se hur det går, Puss! 
 
Bild från ett tidigare ridpass!
 

Liten, ledsen, obetydlig, osäker

 Känner mig så liten, ledsen och obetydlig nu. Orkar verkligen ingenting och vill bara sätta mig ner och gråta, gråta, gråta. Jag vill inte till psykologen, jag vill inte prata om allting som är jobbigt och som jag har försökt att glömma, jag vill inte att hon ska ta upp det igen. Jag vet inte vad jag vill längre, försöka bli frisk, försöka vilja leva eller bara ge upp och hoppas på att försvinna för gott..
 
 

24/3

Gomorgon på er! Klockan börjar närma sig 12, och jag har redan varit vaken i 3-4 timmar. Kan verkligen inte sova länge längre.. haha ett tecken att man börjar bli gammal? ;) 
Nä, idag har jag lovat pappa att följa med honom till båten, i detta kalla väder. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på.. men haha! Jag kommer iallafall överleva, ska plugga så har iallafall de uppskrivet! Annars vet man inte riktigt vad som händer idag. Imorgon är de iallafall psykologen, skola och sist ridning. Får se hur Juan går imorgon då, kanske ännu mer spänd eller lite mindre? De återstår helt o se, jag längtar inte till de iallafall.. de är en sak som är säkert! 
 
Nä, nu får jag väl ja gå o fixa en smoothie som jag kan dricka i bilen påväg upp. Puss så hörs vi senare eller imorgon! 
 
 

Earth Hour

Go'kväll på er! Hoppas er lördag har varit bra, de har iallafall min varit! Om man tar bort allt äckligt pluggande, som jag absolut inte orkar fär fem öre.. haha! Menmen, livet är inte till för att välja bort saker. Så är det bara! Så de var helt enkelt bara bita ihop och få saken ur värden, vilket jag har gjort idag. Har skickat in två arbeten, så nu har jag bara prov-pluggning som jag ska göra imorgon om pappa tvingar med mig upp till båten. Då har jag iallafall något att göra, haha! 
Annars så var jag i allum med mami vid 12 tiden. Köpte hem lite påskfint, bla några söta kaniner med dinglade ben, en blomma och nya påskägg och fjädrar som jag nu har i riset! Så nu har jag oxå fått "påskfeeling".. haha! Och vid 18 tiden, så träffade jag bästis och vi tog en photoshoot med systemisen, som tog så fina bilder idag så de finns inte. Ljuset var sådär perfekt, inte för ljust så bilderna blir mer eller mindre svarta, utan sådär lagom ljust. Och så blåste de inte stormvarning, så man kunde faktist känna hur den värme. Massa mysigt! Vi gick en vända i skogen oxå, där vi plockade hem påskris. 
Nu ikväll har jag varit duktig, och varit med på Earth Hour. Eller lättare sagt, jag tvingade familjen att släcka ner allt och vi satt och spelade spel hela timmen och drack te. Rätt mysigt faktist! Så nu har jag grejat med bloggen. Gjorde en tillfällig header, och uppdaterade infotexten. Tänkte försöka klura ut hur man byter bild nu oxå.. hm.. Fast de löser jag nog imorgon, för nu väntar en film och sova. 

Puss! 
 
 

myspys

Go'dag på er! Är nästan nyss hemkommen från Allum med mor. Köpte med mig nödvändiga saker, bla ett par nya mjukisar då mina andra jag har på Strömma är ett stort hål i skrevet.. haha! Så köpte ett par nya för 150 kr, perfekt pris! Vi fick oxå med oss nya påskpynt, då de andra går i slakten. Så ikväll ska jag påskpynta! Jag & bästis ska oxå ha photoshoot i kvällsljuset bestämde vi, så jag kan börja med den nya headern! 

Och nu ska jag dyka ner i pluggböckerna.. puss på er 
 

22/3

Go'kväll på er! Idag är de fredag, så jäkla härligt må jag säga! Älskar verkligen fredagar, teorilektioner som går rätt snabbt, slutar tidigt OCH får åka hem. UNDERBART ♥ 
Hade Håkan i öronen hela vägen hem, så mycket styrka, insperation och kärlek han ger mig, finner inga ord hur mycket man kan älska någon man inte har träffat eller känner.. 
Min kväll har jag spenderat i soffan, med min soffpotatis till favorit vovve, Bulldogg-Hädda. Så har druckit Chai-te och haft 30 kilo Bulldogg i knät, urmysigt! Nu har hon dock gått hem.. så nu har jag ingen mysig bulldogg att pussa på.. men jag överlever nog! Annars så tog jag en härlig, lång och mysig dusch direkt när jag kom hem, så nu känner jag mig fräsch inför kommande helg. Som kommer bestå av följande:

Lördag: Bästis kommer över en stund, på fika och Chailatte. Plugga en hel del.. så får gå ner till allum o muta mig själv med godis! Kanske photoshoot oxå, till den nya designen? 
Söndag: Åker till pappa (för första gången på 3 månader..) och ser hur de går där. Senaste gången så blev de bara bråk, nu får jag ta itu med mina rädslor och hoppas på de bästa. Massa plugg oxå. 

Om jag ska sammanfatta, så kommer denna helg bestå av massvis med plugg. Som jag skrev förut, så är de sista veckan (går tom torsdag) och vill umgås med 3orna på kvällarna, efter lovet är de 3 veckors praktik och sen ca 1,5 vecka sen är de studenten. Så man måste passa på att göra klart allting nu, och njuta av sista tiden man ser dom, på vääldigt länge iallafall! Ush vad jag kommer sakna vissa av dom, de blir som några familjemedlemmar försvinner.. Och snart är de vår tur.. Nä får inte tänka så! Nu ska jag njuta som bara den, sista året med mina fina vänner på Strömma, som har givit mig så himla mycket ♥ ♥ ♥ 
 
Nu ska jag lägga mig o se en bra film, ha en fortsatt bra fredagskväll. Puss 
 
 


Friday, i'm in love

ÄNTLIGEN är det fredag, bästa dagen på hela veckan. Helt klart! Har nyss avklarat veckans sista prov, iof gick de åt helvete o tror knappt att jag klarar E.. Men de får vi ta då, får väl göra omprov annars. Inget mer med de! I helgen ska jag plugga jävel, har mycket som ska in plus några prov nästa vecka och vill inte sitta o råplugga nästa vecka. Blir ju borta 3 veckor efter lovet och nästan direkt efter de så tar 3orna studenten, så man vill gärna umgås med dom innan dom försvinner! Så jag ska bli klart med allt jag ligger efter med innan lovet hade jag tänkt mig. Så i helgen ska jag göra klart idrottsuppgiften, plugga till matteprovet som vi har på tisdag, göra klart & skicka in en svenska uppgift och läsa på till historiaprovet. Så denna helg kommer jag sitta dränkt i läxböckerna.. får belöna mig med något gott sen när allt är klart!

Nu ska jag springa till matte lektionen. Puss 
 
 

Fel tankar

Sitter jag och har helt fel tankar i huvudet. Många tankar som jag egentligen skulle strunta i om jag hade varit de vanliga jag, men som kommer upp nu när jag inte mår så bra och bara vill släppa allt. De är alldeles för mycket skola nu, som jag känner att jag inte klarar av eller orkar hantera överhuvudtaget. Jag vet inte vad jag vill längre, hur jag vill leva mitt liv eller om jag ens orkar kämpa över huvudtaget. Försöker hitta styrkan, fightern och kärleken som jag vet att jag har någonstanns långt inne i mig, men känner mig bara vilsen, liten och rädd.. 
 
Ibland, vill kroppen ge upp, man gråter och tar nya tag imorgon. Aldrig. 
 
 

Gårdagens ridpass - Ådi

Gårdagen var de ridning som stod på schemat, dressyr med skänkelvikning's övningar. Innan så kände jag bara "fan, jag orkar inte rida Juan.." de gick iof okey i måndags, men jag rider hellre någonannan då han inte är min hästtyp. Så när Annie frågade om hon fick rida sin häst, så fick jag byta till Ådi. Och fy vad bra de gick!! 
Satte på en tinemang på honom, då han blir så framtung och stark och ridlärarn vi hade sa att den skulle hjälpa mig att få upp honom mera. Och vad glad jag var att vi satt på den, för fy vad stark han var på uppvärmningen. Stark o framtung till tusen är ingen bra kombo.. haha! Sen när vi väl hade värmt upp dom i skritt, trav och galopp så de gick supert på övningen. Han gick som en klocka och lyssnade i varenda liten hjälp jag sa åt honom att göra. Hade oxå en sån jäkla bra känsla genom hela passet, kände att jag kan faktist detta och jag är inte så dåligt som jag alltid sagt innan. Så, åh vad glad jag var efteråt! 
Sen red vi ju för en av de andra ridlärarna (vår ordinare var på kurs), och hon var oxå jättebra, förklarade bra och berömde mycket när man gjorde rätt, och hjälpte till om de blev fel. Så för henne vill jag rida för fler gånger! 

Bjuder på en halvsöt bild på mig & Ådi i somras, han är tjock iallafall! :)
 

"Info om internatlivet"

Go'morgon på er! Här snöar de för fullt, och jag orkar verkligen inte mera snö.. kan de inte bli vår o varmt nu?! Nä tydligen inte så de är väl bara att lägga på ett leende och strunta i att de ligger flera dm snö utanför fönstret.. Jag har iallafall "hel-ledig" dag kan man säga, fri från alla lektioner. Dock så har jag omprov i "Hovens funktion & sjukdomstillstånd" 16-17. De var lite drygt då jag egentligen ville göra annat denna dag, så istället får jag lägga denna dag på att plugga djävel! Så ah, de kommer jag göra idag. 
 
Igår så hann jag inte uppdatera mera, men min dag slutade såå mycket bättre än vad jag skrev i inlägget. Vi red för en av våra andra ridlärare på skolan(vår ordinare är på kurs) så vi fick rida för hon andra. och jag fick byta häst och var så jädrans nöjd och glad efter ridpasset!! På kvällen så skulle de vara "info om internatlivet", så jag och tre andra tjejer i min klass ställde upp och var "guider" och svarade på frågor osv, De gick jättebra, trotts att jag hade mensvärk så jag trodde jag skulle dö.. men de ordnade sig! :) 
På kvällen så umgicks jag lite med ettorna, och landade i sängen tidigt för en gångsskull, innan 23. Så min dag igår blev riktigt lyckad! 

Nu ska jag skriva ett inlägg om Gårdagens ridpass, innan jag dyker ner i pluggböckerna igen. Puss 
 
 
 
 
 
 

Livet är inte fullt med valmöjligheter..

Idag är de en såndär motig dag, när allting känns motigt och jobbigt att genomföra. Har nu på morgonen haft naturkunskap, där vi gör ett grupparbete om Kakao. Så de är rätt kul och intressant. Idrotten var en ren plåga ute i minus grader uppe i ridhuset, men de var iallafall bra träning! På entreprenörskapen var jag så trött att jag knappt orkade gå upp för trappan.. haha! Äcklig lunch oxå, ush o fy! Och nu ska jag upp o ha ridning i två timmar, och jag ska rida Juan. Vill verkligen inte.. men livet är inte fullt med valmöjligheter, så de är väl bara att gå upp och göra de bästa av situvationen, även hur motigt det känns.. 
 
Hoppas er dag blir bättre än min, puss 
 
 

mycket plugg och en bra film ♥

Go'kväll på er! Hoppas er dag har varit bra. Skolan var plågsamt seg idag.. haha. Riktigt jobbigt att endast ha teorilektioner hela dagen, så är de varje tisdag. Men jag överlevde och gick på alla, så de är ju bra! De två sista timmarna var det matte, men jag jobbade på bra tycker jag och de tyckte matteläraren med. Så nu ikväll tycker jag att jag inte behöver jobba mer matte! Så nu taggar vi prov nästa vecka, eller inte.. haha. Nä positiv ska man vara! Nu ikväll var jag i Sätila med Jossan en snabbis, köpte choklad då jag har plågsam mensvärk o choklad o massa värktabletter hjälper på mig! Så jag har suttit o knaprat choklad, pluggat på ett omprov jag ska ha på torsdag och sett på en jättesöt o fin film, Ironclad. Om ni inte sett den, SÅ SE DEN. Den var riktigt bra. 
 
Nu ikväll ska jag endast ta de lugnt, är helt slut i huvudet efter både matte två timmar OCH nu pluggning av Hovens sjukdomar.. haha. Kanske låser in mig ikväll oxå, o ser på någon bra film och lägger mig tidigt. Ja, vi får helt enkelt se. Jag vet att ettorna saknar mig, så en liten stund kan jag väl vara med dom ;) 

Nu ska jag städa undan lite, och sen upp till Jossan! Puss & kram 

Bjuder på en söt bild på mig & bästis från förra helgen!
 

Kämpa kämpa kämpa

Sitter här och kämpar, kämpar, kämpar med Matten, det blir fel, jag försöker igen, och det blir fel igen. Men de upp är fan de sista jag gör! Nu har jag suttit med detta sen VT i ettan och ska då fan klara det!!! Oavsett hur motidgt, och tradigt det är att skriva samma tal som blir fel och göra om hela tiden.. Livet är inte en dans på rosor, lite måste man kämpa för!
 
 

Ge aldrig upp, lev ditt liv som du vill att det ska vara. Och strunta i alla känslor & bara finns.

Jag vet hur det känns att må riktigt dåligt. Att de känns som varenda ben i kroppen ska gå sönder så fort man rör sig eller byter ställning i sängen. Jag vet smärtan som pumpas ut och orden som bombaderas med elaka kommentarer som "du är för fet, du klarar inte detta" eller "du vågar inte.. haha". Säg inte att jag inte vet hur DU känner, för jag ver exakt den känslan. Just den känslan har jag kämpat mot i 5 år, dag ut och dag in. 

MEN
 
Det jag har lärt mig är att de inte blir bättre av att strunta i utbildningen, strunta i livet totalt och bara ligga inlåst i sitt rum och tycka allmänt synd om mig själv. Det har en motsatt effekt och gör att det bara blir värre, så mycket värre.

ATT

istället gå ut, kämpa mot dig själv och bevisa för dig själv, en gång för alla, ATT JAG KLARADE DET. Den känslan är så obeskrivligt skön och man känner sig så mycket starkare än alla andra runt omkring. Du växer som person och blir så mycket starkare nästa gång smärtan slår till. 
 
Tänk på det!

Btw, Det är helt okey att gråta, men för att bli starkare måste du oxå våga kämpa emot och visa att du faktist inte vill leva ditt liv som ledsen och deppig.
 
 

Lugn och skön kväll

Go'kväll på er! Hoppas allt är bra med er, för mig så fungerar de iallafall. hade tre lektioner idag, studiehandlening, historia och ridning resten av eftermiddagen. Red Juan (som ni såg i förra inlägget) och jag sammanfattar de ridpasset som okey, för att vara första gången! Nu i eftermiddag var jag i Sätila och köpte frukt, kom tillbaka och tog en varm dusch innan jag och Emma dök ner i pluggböckerna och blev klara nu vid 20-tiden. Eller klara och klara, orkar bara inte göra mera nu ;) 

Nu efter kvällsfikan så tänker jag låsa in mig på rummet, med en go film och bara mysa. känner att de är precis vad jag behöver just nu! Och få en god natts sömn, så jag orkar alla teorilektioner imorgon.. hehe. 
 
Puss 
 
 

Dagens ridpass - Juan

Red Juan nu i eftermiddag, första gången och de gick väl hyffsat må jag säga. Han var väldigt spänd och "letade" fel i alla hörn och fick ingen riktig kontakt med honom trotts att jag försökte få honom att böja och svänga lite. Han hoppade iallafall inte till hastigt så jag ramlade av! 
När jag väl fick honom att jobba, så tyckte jag han gick på bra och var lydig och snabb för skänkeln. Så trevlig på de sättet, men lite väl spänd för min smak!

 

18/3

Go'morgon på er, i morgonrusningen! Antar att ni är i skolan/påväg till skolan/jobbet, själv så har jag just hamnat i min säng här på Strömma. Fint väder är de oxå, dock snö på marken och halt på vissa ställen.. inte okey men de snöar iallafall inte! (än så länge..). Sov riktigt dåligt inatt, och vaknade 30 min innan klockan skulle ringa, så känner mig rätt sliten och seg. Men går kort dag från 10:20-15:50 så jag får väl utstå! Nu tänkte jag gå upp och se om Jossan & Annie är på rummet, tråkigt att vara totalt alone ;) 

Ha en bra dag, puss 
 
 

Jobbig helg

Go'kväll. Tror att er helg har varit så mycket bättre än min. Hade längtat till denna helg länge, men de sket sig när jag fick ställa in middag och krogkväll med barndomsvännerna pga ångest och idag vägrade jag gå ut, då de var massa snö och sprang runt i pjamas hela dagen. Mysigt, men har ändå haft tråk. Så de enda intressanta som hänt min helg är väl att jag träffade bästis en stund igår och vi var nere och lullade runt på allum. 

Idag har jag kollat på säsongsavslutningen i Alpint för damer och herrar, spelat ännu mer sims, tagit en lång dusch, packat, druckit chai te & chai latte och kollat på ett x antal avsnitt av Tribe säsong 5. Mitt liv är somsagt inte direkt intressanta, rent ut sagt! 

Imorgon är det skola som gäller, mentorstid, lunch, historia och sitsträning x 2. På kvällen ska jag nog ta mig in till Sätila och köpa frukt så jag klarar mig under veckan. Annars ser veckan ut som vanligt, inlämning entreprenörskap på tisdag och prov i fortplantning på fredag. Så de lär väl bli en hel del plugg, som vanligt. På torsdag har jag (än så länge) inga lektioner, så kanske åker hem redan onsdagkväll och stannar tills fredagmorgon och går på mina fyra lektioner? Låter bra tycker jag! Eller så tar jag en tripp till stan och tar en fika med någon fin vän. Aja, vi ser nog vad jag kan hitta på! 

Nu ska jag avsluta min söndag med en film, eller ett bra avsnitt av någon bra serie. Puss! 
 
 

Sanna ord

 

mysdag i pjamasen..

Idag är de en såndär dag där jag endast kommer gå runt och mysa i min pjamas och endast göra saker jag verkligen vill göra. Inga måsten. Hoppas er dag blir mys, puss! 
 
 

Those days when nothing feels right..

Det blev en hemmakväll, ensam, trotts allt. Känner mig fortfarande nere med huvudvärk och ångest. Dum som jag är, så har jag glömt min ångestmedicin. Så har fått stå ut med ångesten hela dagen. Så har endast gjort lugna saker, kollat tv, spelat sims osv. Tänkte göra ett tankeinlägg senare, lite om hur de går och hur de känns. 
 
Puss 
 

gråta av alla känslor & ångest

Godag på er! Hoppas ni mår bra, med mig är de sesådär. De är lördag iallafall! Har varit nere i allum med bästis nu på förmiddagen, handlade inget speciellt utan kollade mest runt och umgicks. mys iallafall! Ikväll är tanken att jag ska träffa två barndomsvänner för en middag i stan. Är inte så värst taggad på de nu.. vill bara sätta mig i ett hörn o gråta av alla känslor och ångest. Får helt enkelt se om de blir av! Har inte mycket mer att säga nu, vi hörs! 
 
Puss 
 
 

lite tungt

Go'dag på er, igen! Nu är jag hemma, fast jag har varit hemma ett bra tag nu. Men gud vad skönt de var att sätta in foten innanför dörren! Är så sjukt trött (inte många timmars sömn inatt.. hehe) och var så sjuktligt hungrig så jag hade kunnat äta inprincip vad som helst.. men nu känner jag mig iallafall som en människa, när jag fått i mig mat! Denna veckan har varit slitsam, mycket plugg och legat efter med saker jag inte ens visste om att jag låg efter i? Så denhär veckan har mestadels bestått av plugg, förutom att jag och Emma tog en paus från pluggandet och drog till fina Göteborg på kvällen! Vi strosade runt, jag köpte mig en ny tygväska jag har suktat efter läänge.. sen tog vi middag och fika på cafèt Condeco. Vi var inte hemma på Strömmamark förän 21:17, och resten av kvällen tillbringade jag hos ettorna med massvis med prat och lite facerape:ningar ;) 
Var inte i sängen förän vid 00:30-tiden.. 
 
Så imorse var de segt att gå upp. Jag såg mer eller mindre ut som ett lik, haha. Slutade iallafall 13:20 så efter en snabb städning av rummet så tog jag bussen hem 14:11 och kom hem vid 15-tiden. Så ja, nu siter jag och lyssnar på Håkan, och finner tröst och stöd i hans texter och fina röst 
Tycker de är lite jobbigt justnu, skolarbetena får ta de mesta stryken och jag vill bara skjuta allting framför mig, fast jag vet att de bara blir värre när jag gör så. Känner mig inte tillräckligt stark att ta itu med de nu.. 

Nu ska jag nog ta en varm o mysig dusch, puss på er 
 
 


Du är snart där

 
Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont
Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod
Som ett hjärta som vägrar sluta slå 
__________________________________________________________
 
Tack Håkan, du gör mina dagar så lyckliga 
 

 
 

Hemgång

Go'dag på er! Har slutat för dagen och dagen gick snabbt. Idrott, Djuren's biologi x 2 och hade Svenska sist. Så nu ska jag ta bussen 14:11 hem och bara andas, finnas och ta tag i allting som måste tas tag i innan jag bryter samman. Puss! 
 
Att lägga armarna på min fina Wässla, är precis vad jag behöver just nu.. 

HUNGRIG

Go'morgon! Hoppas natten varit god, själv har jag sovit som en stock! De blev inget Göteborg igår, då hon vart sjuk, så istället ska eventuellt jag och Emma in på en mysig fika idag! Istället för stan då, så satt jag mig ner och gjorde klart plugget jag ligger efter med, Djurens biologi & Matte. Så var ändå duktig trotts allt! Sen på kvällen levde vi djävel i Emma & Hanna's säng med kuddkrig, mohaha! Slocknade i sänfen runt 22-tiden. 

Idag har jag sovmorgon till 09:10 och sen två timmar entreprenörskap.. döda mig. Endast teorilektioner idag, när de är så fint väder ute.. menmen, får väl stå ut helt enkelt ;) 
Nu är jag hungrig, så ska upp till Jossan nu o se om hon kom ihåg att ta med mat till mig från frukosten :)

Ha en bra dag, puss! 
 
 

Slapp morgon

Hey på er, mitt i lunchrusningen! Hoppas er dag har varit bra, min har varit slapp iallafall, vilket är sjukt skönt! Igårkväll så spenderade jag själv (behövde lite ensamtid kände jag) tillsammans med YOHIO i högtalarna, och innan jag la mig, så såg jag halva Kejsaren's nya stil innan jag somnade. Vaknade dock upp att de var svinkallt, så fick skruva på värmen till högsta och klä in mig i min varma teddypläd och de mysiga täcket. Och sov som en stock tills 07 imorse. Så skönt att få mer än 5 timmars sömn en vardag.. hehe. 
Så imorse vaknade jag upp, rätt så utvilad och pigg, nya friska tag! Har haft tre lektioner nu, historia, naturkunskap och djurens biologi. Resten av eftermiddagen har jag ridning så slutar 14:30. 

Sen vid 16:11 tar jag bussen mot Göteborg där jag ska möta upp en saknad vän, Hejo! Träffas, prata och bara umgås. Hoppas er kväll blir bra, puss 
 
Bjuder på en söt bild när jag o bästis var på medeltidensvärld i Götene 2009
 

värdefull ensamtid

Ikväll tillbringar jag min kväll med YOHIO och mina tankar. Ensamtid är värdefullt på internat! 
 
 

känslor..

Hey! Idag har verkligen känslorna gått upp och ner, stup i ett. De är så mycket gamla minnen som kommer upp och jag klarar inte av allting på samma gång, och då brister de för mig. Jag fattar inte riktigt varför jag låter de, som får mig att må dåligt, styra mitt liv och hur jag vill leva de? Det är något jag gör omedvetet och känner stress och press för, egentligen vill jag inte ha de förnära inpå då det tar på mig. Men ändå tillåter jag att de kommer så nära mig att skolarbetet tar skiten. Vet faktist inte hur länge jag orkar mera.. 
 
Sådär, nu fick jag lättat hjärtat lite och alla tankar. Slutade vid 15:50, har käkat en god och stor middag och nu sitter jag här, i matteböckernas tal. Fattar inprincip ingenting, men försöker iallafall.. de är de viktigaste! Ska strax dra mig ner mot kuratorn och få lättat hjärtat ännu mera, sen ska jag bara söka styrka, tröst och kärkek hos mina fina vänner ♥ 

Ta hand om er, puss 
 

Så sjukt jävla svårt..

Hey! Blir ett kortinlägg nu, då jag känner mig så arg, besviken och trött på att de alltid ska finnas något som stoppar min lyckligasida. Är så trött på alla bråk och tjaffs att jag bara vill sjunka under jorden och komma tillbaka när allting har lugnat ner sig igen. Släppa taget om allting som har med bråket att göra och bara finnas. Men de är så svårt, sjukt jävla svårt! 
 
Nu ska jag iväg och ha svenska redovisning!!
 
 

11/3

Go'kväll! Hoppas er dag har varit god, förutom att de är måndag då.. hehe. Min måndag började skit, och slutade bra! Gick upp vid 07:15, käkade frukost och 08:30 tog jag motvilligt bussen, med sikte på psykologen. Fick vänta i 20 min innan jag fick komma in, och de var nog de längsta 20 minuterna i mitt liv.. hade så mycket adrenalin i kroppen som sa till mig "spring härifrån!", höll mig dock lugn, eller så lugn man kan vara och intalade mig själv att de kommer gå så bra. När jag väl kom in så släppte alla känslor, tårarna rann och allting rann av mig. De känns dock bättre när jag har "klarat" det, och kan gå vidare med nästa! Som belöning så skulle jag egentligen sätta mig på ett cafè med något gott att dricka och plugga de sista, men de var så fint väder ute så jag köpte hem frukt till en god smoothie som jag sedan drack istället, supergott och en riktig vitaminboost när alla verkar sjuka..! 
Och så så jag en massa snygg ögongodis på ICA, de gjorde helt klart min dag ;) 

Resten av dagen har jag bara tagit de lugn, käkat gifflar, tagit en långdusch och smörjt in mig med goa Body butter-hallon, så nu luktar jag hallon!! Har oxå spelat sims, så ja. De var väl de jag har gjort denna dag!
 
Imorgon är de tillbaka till skolan igen, och teorilektioner hela dagen. Jag vill inte.. Man får väl göra de bästa av sitvationen, helt enkelt! Väntar sååå mycket till helgen, då de blir så mycket myys på hög nivå!! 
Puss 
 
 

Markus Krunegård ♥

 

Jag jagar drömmen som blev sann..

Go'kväll i stugan! Hoppas er söndag har varit lika underbart mysig som min, som blandannat hat innehållit en tidig morgon, stanbesök och inredning i rummet! Gick upp redan vid 8 imorse, solen lös in rakt på mig, de blev apvarmt och jag var hungrig. Ingen idè att ligga och ruttna där, då de vankades frukost i köket! Så satt mig i vardagsrummet med en brakarfrukost och såg på Tribe, myspys morgon säger jag! 
 
Vid 10 gjorde jag mig iordning för att åka till stan med bästis. Där strosade vi runt på Göteborg's gator, fikade på Espresso House och shoppade lite. Jag som egentligen har köpstopp till April.. hihi känns som de går bra där ;) Men de ena jag köpte var faktist present till mamma, en skål med klassiska tefat i (då hon är så gammal att dom fanns på hennes tid..). Hon fyllde ju år i slutet på februari så en liten försenad present blev de! Dock så tog jag skålen själv när jag inredde då jag egentligen ville ha den själv, haha! Så ska de va, köpa saker som man egentligen själv vill ha ;) 

Köpte också chai-latte pulver för att testa om min chai-sirap är de minsta lik pulvret och så köpte jag en ny mugg, då mamma slog sönder min favoritmugg.. men nu har jag en ny jag kan dricka chai ur! :) 
Jag kom väl hem runt 15-tiden, passade då på att dammsuga rummet när dammsugan var ute och så fick jag världslust att inreda om lite, så de har jag gjort hela kvällen inrpincip! Kan visa bilder på de nästa helg, då jag ska köpa blommor och lite grönt, så blir de fint :) 

Kvällen har jag iallafall spenderat i soffan, framför tv:n och sitter nu i rummet med doftljus och lyssnar på fina YOHIO. 

Imorgon så ska jag först ner till psykologen vid 9. Jag vill inte. Och sen ska jag sätta mig på ett cafè i allum, fixa de sista pluggandet och bara mysa ner mig med något varmt. Så ser planerna nu! Och förresten, jag har studiedag imorgon, därav min mysdag ;) 
 
 
 

 

Nu har Wässan fått en plats i vitrinskåpet ♥

 
  
 

fikapaus

 
Tar en mysig fika med bästavän! 
 

kopplat bort bloggen..

Go'kväll på er! Har helt glömt bort bloggen idag, eller har bara kopplat bort den och tänk på saker som är viktigare, typ skolan.. Vid 11 var jag nere i Allum och köpte muta till mig själv, dvs godis. Har kommit fram till, att om jag äter godis samtidigt som jag pluggar går de bättre! En godis för varje uppgift jag gör ;) 
Köpte oxå lite frukt som jag sedan gjorde en supergod och nyttig smoothie av (Mango, passionsfrukt, blodapelsin, granatäpplejuice och lite lätt kesella). Rekomenderar jag starkt till att testa!! 

Annars har jag skickat in två försenade arbeten till lärar'n, gått en promenix runt dammen och spelat sims. Har självklart sett Mellofinalen tillsammans med familjen och YOHIO var självklart helt bäst. Robin var oxå en av mina favoriter, så två av mina favoriter blev etta & tvåa. grattis till dom! Sitter faktist nu och lyssnar igenom YOHIO's låtar och blir så avis att jag inte sjunger så bra..

Imorgon väntar en mysig och välbehövlig fika i stan med bästis, puss 
 

Misslyckad..

Go'kväll, finisar! Hoppas er dag och vecka har varit bra. Jag känner mig så himla mycket gladare, har hittat så mycket styrka och kärlek i mina fina strömmavänner och denna helg ska jag hitta ännu mera kärlek hos mina vänner på hemmaplan, så jag kommer tillbaka tre gånger så stark som förra veckan!!

Jag tog bussen 15:11 från Strömma, och landade på hemmaplan 16:30, och fick äntligen i mig mat! Riktigt mat, som jag har längtat. Bakade oxå en O'boy kladdkaka, som dock blev totalt misslyckad. Tog med den till grannen Lisa, hon tyckte om den så den gick iallafall att äta! Själv så gjorde jag iordning en fruktsallad som jag festade på medans Lisa fick kladdkakan. Så börjar mitt nyttiga jag nu, eller iallafall delvis ;)
Min kväll har jag iallafall, somsagt, spenderat hos Lisa och kom hem nu vid 22 tiden, tog en dusch så nu sitter jag i flätat hår och känner mig rätt så fräsch inför helgens bravader! Har också tänt lite doftljus och ser nu på ett Tribe-avsnitt. Såhär kommer jag avsluta min kväll. 

Puss 
 
Bjuder på denna bild när jag & Cocktail hoppade förra veckan, fina ponny 
 

8/3

Hey på er! Idag är de fredag, fredag, fredag, och så jag har längtat till fredag! Veckorna går så fort så fort just nu, hinner knappt med mitt liv längre. Igår var jag i stallet någon timme och fotade när Emma, Annie & Vendela red sina små pållehästar. Sen efter kvällsfikan så var jag med ettorna och landade i sängen vid 23:30 tiden. De var dock mycket stök och skrik så somnade inte förän sent, så imorse vaknade jag upp död!
Har iallafall klarat mig denna dag, med två timmar Majvor (lämnade in uppgiften i tid för än gångsskull!!) och haft en timme Svenska och en timme Engelska. Innan lunch var jag hos kuratorn en timme, och fick en helt annat inblick på livet. Varför låter jag, dom som får mig att må dåligt, styra mitt liv och mina känslor? Jag har aldrig tänkt de sättet som hon fick mig att tänka på idag. Så de blev många känslor som kom ut. Från och med nu, låter jag Aldrig någon styra mitt liv! 


Slutade min sista lektion nu, 14:30 och ska ta bussen hem nu 15:11. Kanske bäst att packa och sen lämna tillbaka lånenyckeln? Och städa vore oxå bra.. Vi får se hur långt jag hinner. 
Vi hörs hemma sen!

 

Resturang-mys

Go'morgon på er! Hade en mysig kväll igår med resturang besök, liiite shopping (endast två nödgrejer!!) och vi avslutade turen i Göteborg med varsin Caramel-latte innan vi tog bussen hem. Massa mys blev de iallafall och jag är fortfarande mätt efter maten, haha! När vi kom hem, så socialade jag mig med ettorna innan jag landade i sängen vid 00-tiden. 

Imorse vaknade jag, totalt död men hade ändå sovit gott! Har haft min första lektion och nu har jag hål till 10:20, vilket är skönt! Så nu ser jag på Familjen Annorlunda, hoppas er dag blir bra!! 
 
Bjuder på en bild från igår!!
 

Jag vill svara att jag känner fan, allt som går att känna i mig


6/3

Hey på er! Förlåt för ingen mer uppdatering igår, de blev inte riktigt som jag tänkt mig.. hehe. Skulle egentligen ta de lugn igår hela dagen, meeen riktigt så blev de inte! Efter mina 2,5 timme i stallet, så levde jag rövare med dom bästa och landade inte i sängen förän 23-tiden. Så där var de tack o hej för den lugna kvällen.. vaknade dock upp rätt så pigg, trotts allt!
Nu har jag haft mina 3 förmiddagslektioner och ska ha ridning två timmarr och engelska sist, sen slutar jag för dagen! 
 
Efter skolan drar jag, Emma, Annie & ev Hanna in till Göteborg, dricker Chai-latte (som jag kan döda för att få nu!!), går på resturang och dricker gott! Emma fyllde ju 18 år häromdan o vi kunde inte komma på festen, så vi firar henne nu istället med godmat och dryck :) 

Vi får helt enkelt se vad klockan blir och om de blir någon mer uppdatering, Puss! 
 
 

Lite halvt dåsig

Hey! Känner mig lite halvt dåsig, lite sliten både fyskiskt och psykiskt. Så idag hade de varit en såndär perfekt dag att bara ligga i sängen hela dagen och samla kraft åt morgondagen. Men så lyxigt är inte livet! Klockan ringde som vanligt 07:15 och jag drog på mig de snabbaste jag hittade, dvs mjukisar och min mysiga USA-tröja. Typ starndad på strömma, haha ;)
De första förmiddagslektionerna har varit så sega, dock så var Djuren's biologi lite mer intressant då vi labbade med jäst. Eftermiddagens lektioner var dock en plåga, fy i helvete vad trött jag är på skola! Sen har jag haft lite feber till o från under dagen. Känns bättre nu när jag fått i mig lite mat och att all press på skola är slut för denhär dagen. Ska ändå försöka ta de lugnt resten av dagen, kolla på film och skicka in ett arbete som skulle varit inne för typ.. 3 veckor sedan - woopsi! 
 
Imorgon är tanken att jag, Emma, Annie och kanske Hanna & Jossan ska till Göteborg, shoppelishoppa lite(eller dom ska, ja har ju shoppingförbud!) och så ska vi äta middag på dendär resturangen jag, Annie & Eric åt på för någon månad sedan. Ska iallafall bli hur mysigt som helst 

Nu ska jag ner till Annie, då hennes häst ska skos nu vid 17 och han är lite krånglig.. så ja har lovat att hjälpa till ifall han bråkar och sen ska vi ner o mysa med småsvinen 


 
Vi hörs nog senare, kanske slänger in ett rensahuvudet-inlägg!
 
 

Dagens ridpass - Cocktail ♥

Hade hopplektion på finaste Cocktail idag, gud asså! Kungen i mitt hjärta säger jag bara. Han är verkligen helt jävla awesome, finaste hjärtat ♥
 
Han var seg och trög på uppvärmningen och verkade rätt trött, så de blev inte lika mycket uppvärmning på honom. Men ack så fel vi hade, han hade så jäkla mycket energi på hoppningen att de bara kröp i ponnyn! De var bara att hålla i sig och hoppas på de bästa.. haha!
 
Men han är bäst i världen ♥
 
 

hinner inte med livet längre..

Gokväll på er! Dagen har gått så fort så fort, hinner inte med mitt liv längre.. hehe. Dagen började ju sesådär när jag kom på när jag satt på bussen att jag glömt strömma-nycklarna, tur att de finns extra nycklar! Men imorgon får jag snällt åka hem och hämta dom, hur mycket de än tar emot. Kunde egentligen göra de idag men orkade inte efter dagens ridning. 
Så förutom att ha haft ridning/stall hela eftermiddagen så var jag oxå uppe i stallet med Annie & Jossan, skulle se hur galen Baron var men han höll sig i skinnet och gick på riktigt bra! Sen har jag bara pratat och samlat kraft med dom bästa och nu väntar sängen på mig. Lägger mig tidigt idag för än gångsskull! 

Hoppas er dag blev som ni ville, puss!
 
 

Flyinge del III - Extriörbedömning del I

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Extriör bedömningen från dag ett. Vissa blev extremt suddiga, men har försökt fixa skärpan så mycket som de går! En sak till, kärlek på skimmel-hingsten... 
 

Ha en bra dag

Gomorgon! Hoppas natten varit god för er, de har de iallafall varit för mig! Vaknade upp sesådär pigg vid 06:30. Kan ju säga att ja har varit tröttare/dödare.. haha. gjorde iordning en macka och sen har jag bara packat klart de sista. Nu är jag färdig och klar, och ska nu springa till bussen!

Ha en bra dag, puss!
 
 

ta hand om mig själv

Go'kväll på er! Hoppas er helg har varit mysig och bra, de har min iallafall varit! Eller iallafall delvis. Hade en riktig dålig kväll som slutade med dålig sömn och många tankar. Endast jobbiga tankar som bara gjorde allting jobbigare. Så ja, min nattssömn var ju som den var. Gick iallafall upp vid 8 och käkade frukost. Ingen idè att ligga i sängen med pumpande smärta och tankar. Blev mycket bättre när jag kom upp och fick i mig lite frukost.
Denna dag har endast gått till slapp och "ta-hand-om-mig-själv". Vilket har inneburit att jag helt enkelt har gjort saker jag känner för att göra. Inga måsten eller ens tankar på de. Så jag var ute på en promenix runt dammen och i skogen en stund med mamma, fint väder så man måste passa på! Skulle oxå träffas bästis men de blev inte direkt av, så jag tog en långdusch med inpackning osv, mysigt helt enkelt! Packning har det oxå blivit och två maskiner tvätt. 

Nu sitter jag med doftljus, ser på mitt andra avsnitt Tribe säsong 5 och ska sen nana. Skola imorgon då, och tagga en lång och hård vecka.. 
 

Starkare än gårdagen

 
 

Flyinge del II - Dressyr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I dressyren så var de endast 4 hingstar som var anmälda som två tyska testryttare red. Den första fuxen var en riktig saftbit! 
 

mysig lördag

Go'kväll på er! Älskar verkligen lördagar, bara gå runt och mysa på morgonen och sen kanske en liten shoppingtur i allum. Finns de något bättre? Jo, att ha sin bästavän med och bara strosa runt och prata om allt mellan himmel och jord. Precis en sån mysig lördag har jag haft. Vi tog en promenard till Allum för omväxlingsskull när man för en gångsskull kunde gå utan att bryta alla ben i kroppen. De var ändå hyffsat bra väder, inget regn eller blåst och att röra på sig skadar ju inte! Vår plan var att köpa varsitt par Converse som Scorett hade på REA, vilket vi lyckades bra med! Hon köpte ett par knallgula medan jag nöjde mig med ett par gråa, lätta att matcha till! Vi fick ca 200 kr REA på dom så de var ett riktigt kap. För Converse är inte de direkt billigaste man kan köpa ;) 
Vi strosade runt där och pratade, kollade i affärer och jag köpte oxå hem en, helt oplanerad, supermysig vårjacka med ludd i (som ni såg på bild i de tidigare inlägget). Blev helt förtrollad i den och kunde inte låta bli att köpa den tillslut. Så nu har jag två vår jackor att välja på! :) 
Sen hängde lite småartiklar med hem oxå, så de blev lite väl stor shopping än vad som egentligen var tänkt.. hehe. Fick iallafall värdefull kvalitèts tid med min bästa vän, vilket var behövligt efter så mycket tankar om allt som hände förr och massvis. Min bästis, hon är helt klart världens bästa ♥ 
 
Vi kom väl hem vid 14 och sen dess har jag inte gjort mycket. Redigerat de första delen bilder från Flyinge och kollade igenom de runt 750 bilderna. Ni fick en del nu idag och jag tänkte lägga upp de andra som tidsinställda så ni får en varje dag! Ah, så får de bli :) 
Nu ikväll tog jag oxå ett glas cider, några chokladbitar och min nya Lady Gaga-bok som jag faktist köpte på REAN idag. Har läst första kapitlet nu och den verkar ju super! Hoppas den fortsätter vara sån bara. Annars har jag oxå sett på Melodifestivalen, andra chansen och konstaterat att YOHIO är bäst av alla, oavsett om han vinner eller inte.
 
Nu tänkte jag kolla på Game of thrones-avsnittet jag missade i måndags och sen nana. Imån ska jag eventuellt träffa Bästis igen. Kanske en promenix och lite fotografering om vädret tillåter? 
Puss på er, fina läsare 
 
 

Flyinge del I - Hoppning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Får dela upp alla Flyinge bilder i olika delar, då de är massvis med bilder från olika moment. Så lägger upp dom då och då under kommande helgen/veckan! 

 
 

Shopping i Allum

Blev lite för mycket shopping än vad jag hade tänkt.. dock så var de nödvändig shopping! 
 
Ett par gråa Converse, REA så vi betalade runt 450 kr var. 
 
Fin och mysig militärgrön vårjacka med uttagbar ludd i. 899 kr från VILA. 
(Kan tillägga att jag blev totalt kär och detta köpte jag för pappa's pengar som jag fick i julklapp). 
 
Sen köpte jag hem lite skönhetsgrjer, såsom rakgel, finncream och hårinpackning. Denna helg känner jag att jag behöver ta hand om mig själv och hitta ännu mera styrka och kärlek i livet. För nu börjar de kännas så bra, så jäkla bra rent ut sagt! För att stärka upp detta, så passar en helg där jag tar hand om mig själv perfekt. 
 

myspys morgon

Go'morgon på er, fina läsare! Hoppas er morgon har varit mysig, lördagsmorgonmys! Själv vaknade jag upp 07:30 och kunde inte somna om.. Så jag gick upp, åt frukost och har nyss ett på två Tribe avsnitt på den nya säsongen. Myspys morgon! 
Idag ska jag ner till allum med bästis o kolla fina grejer, skor, vårkläder osv. Måste få in lite nytt nu när jag har så mycket energi som bara vill ututututut! Men innan tänkte jag slänga in en maskin tvätt. 

Ha en mysig dag i solen, puss 
 

1/3

Go'kväll! Hoppas er fredag har varit mysig, men än är den inte slut! Jag började min dag 07:15, och min första lektion började 07:50 och sista lektionen varade ända till 14:20 och de var riktigt, riktigt segt må ja säga.. Men nu är iallafall våra flygbiljetter till Gotland bokade och klara! Så skönt att ha de fixat och klart! nu är de endast 5 ynka veckor kvar tills vi sitter på planet som ska ta oss till våran dröm.. längtar 
 
Jag tog bussen hem 15:11 och var hemma runt 17:30. Vid 18 åkte jag upp med bästis till stallet och kollade när hon red. Efter de myste jag med min Wässla. Han fick en morot och många miljoner pussar och kramar. Gud så jag har saknat honom, världens finaste kille ♥ 
Fällde oxå några tårar och tryckte in ansiktet i hans mysiga björnpäls.. åh vad jag älskar den hästen ♥ 
 
Imorgon ska jag och bästis ha kvalitèts tid, gå ner till allum och köpa vår kläder och converse. REA dessutom så vi får se va jag kommer hem med imån! Men innan de ska jag slänga in någon maskin tvätt så de blir tidig dag imorgon! 
Nu ska jag avsluta min fredagskväll med ett avsnitt av Familjen Annorlunda!
 
 


.