Två fantastiska dagar på Flyinge

Go'dag på er! Dessa två dagar har varit så sjukt jäkla roliga så ni anar då inte! Snygga hingstar, myycket skratt, härliga människor och rallykörning med minibussarna för att sammanfatta allting. Har tagit runt 750 bilder och nu ska jag bara gå igenom dom.. hehe. Har iallafall haft två awesome dagar på Flyinge och i Malmö. De var dock ganska drygt att sitta i bilen runt 4 timmar igår och idag. Men vi hade roligt påvägen dit och vägen hem iallafall! Kom hem nu runt 16:30 efter att kört liite fel, men de behöver inget veta ;) 

Nu ikväll ska jag upp och fota Annie, Jossan & Emma när dom hoppar sina pållusar. Dock måste jag ner och ladda  kamerabatteriet först! Kan oxå tala om att NU är de offeciellt, jag och Annie åker till Sindarve, Gotland på praktik 8 april - 26 april och skolan betalar! Min skola är helt särklass bäst i världen. ♥ 
 
ett smakprov från bildbomben som kommer när ALLA bilder är redigerade & klara i helgen :)


Att känna trygghet

För mig är de viktigt att känna mig trygg i det jag gör. Att ha en tryggplats där jag vet att jag kan få gråta, ta ut min fustration och veta att där kan jag få stöd. Jag tror inte det är bara jag som känner detta mer eller mindre. Tror också det är bra att få känna att man kan få ut sina känslor och där man kan veta att få visa att man inte är stark hela tiden. Så hitta platsen är just du är trygg, och känner dig lugn. 
 

Trygghet, styrka och kärlek.

Godag på er! Sitter nu på min svenska lektion och blev precis klar med en uppgift, för en gång skull i tid, haha! Detta får jag fortsätta med, lämnar alltid in typ 1 månad försent ;) 
Min dag har varit riktigt slapp. Började med ett prov som gick skit verkligen, men tydligen blev jag iallafall godkänd. Förhoppningsvis högre, och då högre än C, så jag får C i slutbetyg! :D 
Har haft minst D-C på alla andra uppgifter vi lämnat in och de skulle vara skönt att få ett C på detta prov, så är jag ett steg närmare målet! Efter provet så var de dax att besöka de som skrämmer mig mest.. psykologen. Dock hade jag kuratorn med mig idag som väntade på mig i väntrummet. Så kändes tryggare att gå dit när jag vet att hon är där. Men var fortfarande lika rädd, skärrad och ville bara ut därifrån. Men jag var där i ca 30 min och bestämde att vi tar en vecka i taget. Ska inte behöva känna stress och press över att gå dit och känna att jag mår sämre av att gå dit. Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken! De kändes iallafall bra efteråt. Vi tog en snabb glassfika i glasscafèt bredvid och där satt ju helt klart Sveriges, kanske Världens snyggaste polis med skäggstubb och allt.. tror ni inte jag mer eller mindre dog? De var dagens ögongodis kan jag luugnt säga! DILF kanske tillomed? ;) 
Kom tillbaka till skolan vid 11:30 och började min första lektion nu 12:20. I eftermiddag har jag Engelska och Matte. 
 
Ikväll ska jag till Sätila och köpa lite mat som vi kan ha i bilen imån när vi är påväg till flyinge. Sen ska jag också träna med Emma. Kanske Hanna oxå. Och packa allt som ska med. Sen umgås med dom bästa så jag finner ännu mera styrka och kärlek. Puss på er och ta hand om varandra! 
 
Saknar myshunden 
 

Dagens ridpass - Cocktail ♥

Idag blev de ett hopp-pass på Cocktail. Jippie sa jag först.. fast de gick sjukligt bra! Först skrittade vi ut, lilla rundan  som brukar ta runt 20 min, de tog dock 30 min för oss då de var så sjukt halt att vi fick gå riktigt sagta och försiktigt. Men vi klarade oss utan större skador! 
Ponnyn var ju inte alls lagom taggad över bommarna och över hindrena, inte så att han bara köttade över.. haha! De var plattan i mattan som gällde, hela vägen! Har sett han så taggad en gång tidigare o de var på en Hannaträning då han nästan sprang sig ur skinnet, haha! 
Men fyfan vad bra han hoppade, och jag kände mig så säker på honom. Jag visste att han skulle klara de, så jag skötte styrningen och han hoppade som en gud! Pigg och glad 21 åring, är allt jag säger!
 
Sammanfattar denna hopplektion såhär: två vägran, några felridningar, en pigg ponny och måånga skratt! 

Fyfaaaan vad han är roligt att rida, världens bästa ponny!! ♥ ♥ 
 
världens finaste ponny ♥ 
 


Happiness

 
 
 
 
 
Är så sjukt taggad på mitt liv nu! Allting har verkligen fallit på plats nu. Har, efter månader av osäkerhet och tvekan, äntligen kunnat släppa taget och kunnat gå vidare från de som stört mig och sett de possitiva i allt. Mina älskade vänner på skolan är där jag hittar min styrka under vardagarna, musiken är min flykt från verkligheten när allting pissar ihop sig, har stöd hos lärarna/personalen på skolan och ridningen går så jäkla bra! Jag har hittat styrkan i att vara svag, och omvandlat den till lycka!
 
Lovelife. 
 

25/2

Go'kväll på er! Har haft en sjukt rolig och lärorik helg med mycket skratt åt små saker. Inget tecken på svaghet eller ångest så långt ögat kan nå! Igår började jag dagen som vanligt, i fårguset kl 7 och fixade mat till de gaaalna tackorna, Jonna satt in en ny bal i foderhacken och jag soppade allt som blev över och gick med de till stacken. Sen kossorna, en kviga blev inseminerad, så fick se hur de går till och de var lärorikt! Fortsatte sedan bort mot Baggarna och kvigorna på lösdriften. Riktigt halt ute nu, så de blev inget plattan i mattan igår ;) 
Eftermiddagspasset gick också bra, dock försökte en av baggarna stånga mig, men han fick dig en uppläxning och vågade inte göra något sen, haha! Vid 18-tiden åkte jag, Annie & Eric till Kinna för att handla middag. För mig blev de plättar (haha!) och sen köpte vi hem chokladpudding och godis, dock orkade vi inte äta så mycket av de, haha! Så nu har vi godis så vi klarar oss till Skåneland på onsdag ;) 

Idag gick vi upp vid 07:15-tiden, åt frukost och städade sen hela lägenheten innan vi gick upp med grejerna till rummet och för att släppa ut hästarna. Började dagen med mentorstid 10:20, lunch och ridning 3 timmar. Berättar mer sen hur de gick i ett annat inlägg! Slutade vid 15:50, åt middag och tränade för någon timme sedan. Gjorde några magövningar och sen plankan några gånger. Nu har ja ont i båda armarna och lite i magen - haha! 

Ikväll ska de levas djävel, känner mig så jäkla glad och lycklig nu! Men först ska jag sova lite.. hihi! Puss 
 
Baggarna myste i vårsolen! 
 

Rädd att bli lämnad

Den värsta rädslan jag vet, och inte vill uppleva, är att bli lämnad av alla som betyder något för mig. Jag är inte rädd för att dö, jag vet att alla ska dö någon gång, om de nu är tidigt eller sent i livet. 
Jag har blivit lämnad av dom som betytt mest för mig, så jäkla många gånger att jag helst inte tar risken att bli lämnad och sårad igen. Öppnar mig väldigt sällan helt åt människor jag inte känt väldigt länge och säger inte vad som helst till någon som jag känner att jag inte kan lita på. Jag ville verkligen att de skulle vara vi, och att de skulle gå ihop. Men utan någon som anstränger och bara låter vänskapen gå åt härdan, känner jag att då släpper jag allt om oss. Fine
 

 
 
 
Nu blir det jordnötsringar, fruktsoda och Juno med finaste Annie & Eric 
 

23/2

Godag på er! Min dag har gått smidigt och bra, med bortsätt från att foderhacken hos fårisarna var lite knas och de kom knappt något ensilage från silon hos kossorna. Annars har dagen flytit på så himla bra och snabbt! Var klar med förmiddagspasset redan vid 11, då kom Annie ner och vi körde bort till ridhuset där de var hundutställningar hela dagen idag. Mycket hundar och mycket folk säger jag bara! De var lite trångt att hitta ett ställe att parkera vår mule, men vi hittade en plats tillslut och kände oss inte alls utstirrade när vi kom in, hehe ;) 
Efter de så körde vi ner och åt lunch, supergott var de efter en dag ute i minus grader. De var -12 grader när jag kom ner till fårhuset imorse. Hade knappt någon känsel i fingrarna.. haha! Flasklammen var svinigt hungriga när jag kom och attackerade mig halvt när jag gav dom deras flaskor, haha! Små-svin är dom allt ;) 
När jag kom in tog jag en dusch för att få bort all ensilage som sitter som klister i håret på dom.. haha! Och nu sitter vi här och väntar tills Eric ska komma över. Efter middagen ska jag med Annie ut, hon ska rida och jag tänkte fota henne om jag inte blir allt för trött. 

Blir kanske mer uppdatering sen, puss 
 
Eftermiddagsnappning av galna lambisar 
 

Grattis, min fina ♥

Idag är de ingen vanlig dag, för idag fyller min bästavän 17 hela år. Och fyfan vilka minnen vi har tillsammans.. 7 år, vått som tort, Piff & Puff. Kalla oss vafan ni vill!
Grattis på din dag, Bästa vännen i världen ♥ ♥ ♥
 
 


en helg på skolan

Go'kväll på er, fina läsare! Hoppas er dag och vecka har varit bra. Kan säga att det är 5 veckor kvar till påsklov och 6 veckor till jag och Annie sitter på ett tåg/plan till vår drömpraktik på Gotland. åh vad jag läängtar! 
 
Gårdagskvällen var mys, djävulsk och K U L med stora bokstäver! Bella kom upp igår efter kvällsfikan, och vi hade vårt serious talk, så nu har jag fått ur de värsta tankarna i huvudet och få släppa på allting som tyngde mig. Sen hade böndern en allsång kväll och jag avslutade kvällen med att vara lite badass, älskart! Ramlade väl halvt i sängen vid 00-tiden och vaknade upp mer eller mindre död idag.. men var ändå gladare än vanligt! För idag är de ju friday, friday, friday! Fredagar är veckans bästa, helt klart! De betyder att man får åka hem.. fast inte för min del denna helg då, men att få lite extra cash är aldrig fel! 
Har haft heldag idag med lektioner från 07:50-14:30. Efter skolan stack jag ner till fårhuset och fick lite info om helgen. De verkar inte bli några större problem då alla får har lammat och nu är de runt 75 st lamm. Så djävulskap är vad dom är ;) Tur att dom är söta iallafall!
 
Nu ikväll ska jag och Annie ha myskväll med god mat, cider och jordnötsringar. Så de ska bli mys! Hoppas er dag oxå blir mys. Pusspuss 
 
 

Djävelkväll med bästa!

Gomorgon på er! Förlåt att de inte blev mer uppdatering igår, som jag egentligen lovade att de skulle bli.. men hade en sån sjukt härlig dag igår, utan ångest eller påbörjan till ångest. Började mina lektioner 10:20 och slutade sent, med engelska som sista lektionen. En av de tråkigaste på hela veckan, tycker de är svårt, jobbigt och vi gör så tråkiga grejer.. så den lektionen skippar jag helst faktist! Annars gick dagen bra och på kvällen red jag RosaKosa, eller red och red, jag skrittade runt på henne och tränade sitsen, och några längder trav ;) 
På kvällen levde jag djävel med ettorna och var inte i sängen förän vid.. 00:45? Så de var riktigt segt att gå upp imorse. Men hade en rolig kväll igår, så ska inte klaga ;D 

Idag har jag tre lektioner, Historian är avklarad som jag hade som första lektion imorse och nu har jag hål till 12:20. Så har faktist hunnit göra några träningsövningar, duschat och fixat iordning mig. Så nu blev jag en helt ny människa! Ska faktist vara lite duktig och plugga till entreprenörskapsprovet nu på måndag och se på andra avsnittet av Girls. Ska fixa ett "rensa-tankarna-inlägg" oxå, då de behöv nu! 

Puss 
 
 

En natt hemma

Go'morgon på er! Hoppas natten har varit god, de har den för mig iallafall. Var hemma och hämtade hem kläder igår  som jag inte fick med mig i måndags. Så jag sov hemma oxå då jag inte orkade åka tillbaka till skolan. Var skönt med en natt hemma oxå, nu ska jag vara här i två veckor.. kul.. haha! Men nä, när jag väl kommer igång o jobba så tycker jag om det! 
Gick upp vid 7 imorse, käkade lite frukost och kollade på Tribeavsnittet jag inte hann se klart igår. JAG VILL SE MER MER MER!! Men har ingen dvd så får vänta i två veckor nu.. får se till att överleva ;) 
Har idag tre lektioner och börjar nu 10:20 med Sex & Samlevnad, Lunch, Longering och sist Engelska. Ikväll ska jag även rida Josse's häst Rosa, som jag inte ridit sen.. December? Men hon är mysig så de blir bra! Kanske blir några bilder, systemisen fick följa med till strömma idag! Aja, vi får se. 
 
Ha en mysig dag och vi hör senare, puss 
 
 

Tanke släpp..

Godag på er, nu i lunchtider! Har rast nu till 12:20 innan mina eftermiddagslektioner börjar. Imorse kände jag mig bara seg, livet var jobbigt och ångesten var nära. Men jag kopplade bort allting och bara fanns, de jag brukar göra när alla tankar och smärta kommer. Dock så kommer det ikapp mig förr eller senare, och de har de gjort nu. Känner mig vädelös, tjock och allmänt äcklig. Speciellt nu efter lunchen och det är svårt att koppla bort sånna tankar, som alltid finns i bakhuvudet på mig. Får helt enkelt se om jag lyckas ta mig igenom denna dag utan att tappa förståndet fullständigt. 
 
Har iallafall haft tre lektioner nu, Entreprenörskap, Sex & samlevnad och prov i Djuren's biologi. Provet kändes skitans bra och kommer iallafall få godkänt. Nu i eftermiddag ska jag ha tre lektioner till, Svenska x 2 och sist Matte B. Måste också åka hem idag och hämta mina jobbkläder som jag inte fick med mig i måndags. Eftersom vi har sovmorgon till 10:20 imorgon så sover jag hemma också och åker hemifrån vid 8. Lite sovmorgon iallafall, och få vara hemma nu när tankarna sätter in är skönt! 
 
Hoppas er dag blir bra. Puss 
 
 

Nya, egna rummet.

 
 
 

Dagens ridpass - Sittsträning på Eminente

Hade sittsträning idag på dagens ridpass. Det gick så jäkla bra att de finns fan inte! Jag hatar egentligen sitsträning, då de bara är skumpigt, jobbigt och jag blir allmänt nere av de. Men idag försökte jag se de possitiva, trotts motstående opossitiva tankar. De kändes sjukt bra och fick mycket beröm av båda hon som hade hästen på linan och ridläraren. Så de kändes riktigt bra och har riktig träningsvärk i magmusklerna nu, haha! 
 
Sommarfet Emmett!
 

stress, glädje och sorg.

Go'dag på er, fina läsare! Denna dag har varit upp och ner, stress har blandats med glädje och sorg. Började iallafall dagen med en timmes försovning.. jättebra början! Fick stressa upp och slänga på mig kläder osv, men bestämde mig sedan för att ta nästa buss en timme senare. Inte så konstigt att de blev en timmes försovning, då jag inte kom till ro med mig själv och var mycket orolig och hade alldeles för mycket tankar om allting jag egentligen borde strunta i. Därav blev nattens sömn väldigt dålig och somnade nog inte förän vid 2. 
Landade iallafall på skolan 10:20, lämnade grjerna och sen sprang jag halvt upp till ridhuset för första lektionen, mentorstid. Dock så missade jag inget direkt intressant så de var ju bra de iallafall. Hade lunch sen och första riktiga lektionen, Entreprenörskap. Pratade dock bara och sen fick vi gå. Hade ridning sen sist, eller de var lättare sagt sitsträning och de gick grymt bra! Skriver mer om de i ett annat inlägg. 
 
Nu har jag hunnit vara i bamba x 2, gjort ett tidsinlägg om bilder på mitt rum som kommer upp imorgon och om ca 1 timme ska jag och Emma ner till gymmet och träna. Sen blir de väl lite plöj och stoj med bästa strömmisarna. Så ser iallafall min kväll ut. Funderar också på att göra ett inlägg om mig själv, vem jag är osv, då de kommit så många nya besökare. Vad tycker ni om de? :) 
 
Nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet. Puss 
 
 

 

Avskrivning.

Go'kväll på er! Sitter här i min säng och har många blandade känslor som snurrar runt i skallen. Känner mycket ångest för allting som jag har framför mig, skola, prov, redovisningar, psykologbesök osv. Det känns hemskt och jobbigt att genomföra dessa saker, och jag hela tiden har en oro som inte vill ge sig. Visst, lovet har varit toppen till och från men ska jag vara ärlig så har jag känt av mycket ångest eller oro inprincip varje dag, och jag blir så spänd och orolig då att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har ingen återvändo, känns det som. Haft ångest sen torsdagen v. 6 och nu har de börjat blomma upp igen, ordentligt. Jag hoppas verkligen det släpper imån då jag får träffa mina fina vänner igen, som ger mig så mycket styrka, trygghet och kärlek. 
 
Annars så har min dag gått bra, men för fort. Vid 11 tiden gick jag ner till allum för att handla lite mat inför kommande veckan då jag har helgen hos fårisarna, som jag sa förut. Passade också på att handla lite frukt som jag kan äta på kvällarna. Nu är de slut med onyttigheter på vardagarna och kör enast på frukt, då fruktsäsongerna har sina bästa tider nu! Sen har jag ätit vegetariskt inprincip varje dag hela lovet, och funderar om jag ska fortsätta med de nu.. Blir mycket piggare när jag äter mer grönsaker och skippar köttet till viss del. Bästis var iallafall här en stund förut på fika och hon fick sina presenter (som ni läste i förra inlägget). Hon gick vid 15 tiden och sen dess har jag packat i mängder, spelat Sims, kollat TV och sett två avsnitt av The Tribe säsong 4. Sista avsnittet väntar jag med att se tills jag har säsong 5, som jag beställde igår ;) 
 
Nu tänkte jag avsluta min kväll med novellskrivning innan jag måste krypa till kojs. Puss 
 
 

17 års fika

Bästis var här för en stund sedan, så jag gjorde iordning en minikladdkaka att dela på och den blev sådär perfekt kletig inuti.. grym på att göra de extremt perfekt kletiga nu ;) 
Sen åt vi den, hade doftljus, mysiga Alice B i högtalarna och så öppnade hon sina presenter, som alla hade temat UGGLOR! En tygväska med en uggla med glasögon, en ljushållare formad som en uggla, luktagottgrej med uggla och sist men inte minst EN BADMÖSSA med uggla på. Och allt (utom väskan) hittad på Lagerhaus mellan 10-40 spänn. Hon blev iallafall glad över de och var genast tvungen att testa badmössan. 
 
 
Nu får jag fortsätta med packningen. Vi hörs mer sen 
 

Akta, lekande barn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder på tre av mina kusiner som lekte i snön och röjde framför kameran!
 

en dag hos släkten

Go'kväll! Helg och lördag, fast för mig har de känts som helg hela veckan.. haha! Denna dag spenderades med släkten i Floda, fika och bus i snön. Har oxå pussat små fårnäsor oxå, inte helt fel! ;) 
Och nu ikväll har jag redigerat bilderna från idag, kollat på Merlin och haft myspys med de nya doftljusen jag köpte på IKEA häromdan och festat några bitar på en efterlängtad marabou (black). 

Imån så har jag en fullspäckad dag, från början till slut. Måste ner till Allum sen och handla mat inför veckorna som kommer. Jobbar nämligen nästa helg, så kommer inte hem på två veckor. Vilket kommer bli kämpigt då jag vet hur jobbigt jag tycker de är att vara i skolan efter jag jobbat en helg.. Men jag får kämpa på och se frammåt. Vecka 9 åker vi i hästklassen (+ hästeleverna i ettan) till Flyinge för att gå på Bruksvisningen för hingstar! Vi är borta två dagar (ons-tors) så får se till att ha hur skoj som helst dom två skolfria dagarna! Måste också försöka hitta någon bra praktikplats till sommaren också, har nämligen 4 veckors sommarpraktik som jag helst vill ha på ett tävlingsstall. Så ska se till att hitta något bra nu de kommande veckorna! 
Annars så ska bästis komma över en stund imån. Vi har inte haft tid att träffas alls denna veckan, då vi båda har gjort andra saker men imån har vi bokat in en dejt! Hon ska oxå få sina presenter, då hon fyller år nästa helg men jag är inte hemma då så vi firar de lite tidigare :) 
Pappi ska eventuellt också hämta mig och alla mina miljoner prylar och köra mig till skolan på måndagmorgon. Men de vet man inte hur de blir med den saken. En sak är klar och jag ska iallafall hinna packa allting så de är klart ifall han nu kan tänka sig dyka upp. 
 
Nu ska jag avsluta denna lördagskväll med novellskrivning och några avsnitt av The Tribe season 4. Ska också klicka hem mina favoserier som är på REA nu och man får ju passa på då ;) 
Puss 
 
sommarbild-12
 

Forever young.

 
 
 
 
 

besökare..

Besökarna nu de senaste.. gosh vad många de blev för inlägget jag skrev om Anja.. Kan inget annat än tacka och kanske får några nya följeslagare nu som följer min kamp mot ett friskare jag! 
 
Bjuder en bild på mig & fina RosaKo 
 
 
 

Tankar som stör mig.

Alla ångestdrabbade tankar har pumpat mig med ord, oro och smärta nu i över en vecka. Vissa attacker har varat i några timmar, medans andra har hållits kvar i flera dygn. Den ångesttämpande medicinen som läkarn skrev ut till mig fungerar efter 3-4 timmar senare och då har redan de värsta av all ångest försvunnit. Så om jag ska få de att hjälpa så kommer jag få ta de flera timmar innan jag tror att det ska "bryta ut". Tabletterna gör oxå att jag blir mer eller mindre bortdomnad, helt väck och somnar inprincip överallt. De håller inte i sig i några timmar heller, utan ungifär 24 timmar. Jag har somnar på lektionerna ett x antal gånger pga dessa, och försöker därför undvika att ta dom. Tar dom endast i närmaste nödfall, då jag inte kan hantera någonting i min omgivning. 
 
Jag har också mycket tankar precis innan läggdax, som får mig att vara vaken i flera timmar och bara ligga ner och bli stressad över hur mycket klockan är. Jag har mina rutiner när jag inte kan sova, gå upp och ta något att dricka, göra om alla kvällsrutiner igen osv. Men det fungerar inte längre. De senaste nätterna har jag legat vaken till 3-4 på morgonen och då är jag så slut i huvudet att jag inte vet vart jag är och somnar. Känner att jag ska inte bara få ha 4-5 timmars sömn varje natt men vet inte vad jag ska vända mig när jag har sömnproblemen. Ni som följt mig ett taf vet att jag helst undviker mediciner i den mån som går. Någon som vet något mer "naturligt" som hjälper till mot bättre sömn?
 
Att jag inte är helt 100 % ärlig med mig själv heller och jag gömmer undan saker jag inte vill veta om, och skjuter det framför mig, kommer till mig på natten och gör besök och säger "Jag finns fortfarande här..". Jag vet att de är fel att skjuta saker framför sig, men jag är sån. Jag tar itu med sakerna senare, när jag inte kan skjuta de framför mig längre.
 
 

Try Try Try

 

Sportnörden

Go'morgon på er! Sitter nu i soffan, bänkad framför herrarnas Storslalom första åket. Sportnörd som jag är.. hehe ;) Nattens sömn har varit sesådär. Låg sömnlös i några timmar pga alla tankar men tillslut kom jag iallafall till tro och sov fram till 09:30. Vaknade upp sömnig och slö, men tänkte åka iväg till Göteborg nu tidigt innan alla andra miljoner människor kommer.. 
 
Men först tänkte jag göra ett tidsinlägg angående hur de går nu, sömnproblemen osv så jag får ur mig de tankarna. Hoppas er dag blir bra. Puss 
 
 

senaste dygnet..

Go'kväll på er! Hoppas ni haft de bra de senaste dygnet när vi inte hörts av. Igårkväll spenderade jag hela min kväll hos grannen Lisa med snacks och barnfilmer. Sen pratade vi en hel del och kom väl inte hem förän vid 00 tiden. Och idag har jag spenderat några timmar på IKEA och köpt grejer till rummet. Sen har jag inte gjort så mycket mer de senaste dygnet. Så finns inte så mycket mer att säga.
 
Imån ska jag försöka ta mig in till Göteborg på förmiddagen och handla present till bästavän och mami som fyller år nästa helg. Dock jobbar jag då, så dom får sina presenter då isåfall! Så får se vad jag kan hitta för roligt där. Så ja, tycker de är rätt tråkigt att uppdatera "vardagliga" saker då de inte händer så mycket, därför blir de lite sämre uppdatering på loven då jag helt enkelt inte har så mycket att berätta. Tänkte skriva ett längre inlägg angående ångest och sömnproblemen som verkar vara påväg tillbaka igen. Så tänkte skriva av mig lite! Så får se när de inlägget kommer upp. 

Ha en fortsatt bra Alla hjärtans dag, puss 
 
 

"inte nöjd förän jag klarar maxgränsen, och lite till.."

 Jag kan inget annat än tacka en av mina största insperations källor, alpinåkaren Anja Pärson, för att hon visar den styrka och trygghet hon besitter. Hon har helt klart förändrat hela min världsbild och varit med mig i så många år, dagar och minnen. När jag var mindre satt jag alltid bänkad framför tv:n och mer eller mindre skrek på henne när hon åkte. Sen sprang jag fram och tillbakade när hon vann sitt guld eller vann sin världscuptävling.
 
 
Så många dokumentär serier jag har sett om min stjärna, så många tårar jag fällde bara ikväll och hur många minnen som kom upp. Jag har aldrig träffat denna människa, eller pratat med henne. Men de känns verkligen som hon alltid var funnits hos mig, alltid sagt till mig att "kämpa vidare, du klarar detta" och alltid stöttat mig, oavsett vad saker gäller. Hon har varit min trygghet i de värsta som kunde hända mitt liv. När mitt liv vändes upp och ner, så visste jag precis de Anja hade sagt. Jag hade de inbyggt i huvudet på mig och de fick mig att se de hemska på ett annat sätt. Försöka se de possitiva i de hela, eller lättare sagt, SE de possitiva i situationen. Och alltid tänka att:
 
"jag klarar detta, jag är starkast, vackrast och bäst. Inget kan hindra mig."
 
 
Det har gjort till den människa jag är idag. Jag vet, innerst inne att jag är stark, klarar allting bara jag sätter den sidan till och att inget kan stoppa mig. Endast mina tankar. Nu gör jag saker jag egentligen inte vill, men jag gör de precis Anja har sagt, "om man tvekar, blir man rädd". När jag intalar mig själv att jag klarar detta, så gör jag det bara och jag är bara nöjd när jag klarar maxgränsen, och lite till. Jag vet att jag är en riktig fighter och vill inte ge upp utan en kamp mot mig själv först. Ibland bryts de samman och jag måste få vara svag, men jag bygger alltid upp mig, STARKARE ÄN NÅGONSIN
 
 
Förra året tog hon sitt pick och pack, lämnade de vana livet hon levt hela sitt liv. För att gå in i ett "svensson"-liv, vilket gjorde henne rädd. Och att sen berätta i ett radioprogram om sitt privatliv, homosexualitet och att bli mamma bara några månader senare, fick mig att inse ännu en gång vilken stark människa denna är. Jag har alltid trävat att bli som du, Anja. Jag hoppas en dag att jag kan vara lika ärlig som du är mot dig själv tillslut och släppa fram allt som jag gömt undan för mig själv. Detta är min uppfattning av dig, efter 8 år som jag följt dig. Utan dig, så skulle jag inte stått här och vara den starka, modiga och självsäkra människa jag innerst inne är idag. Hoppas du läser detta och förstår hur mycket du har och betyder för mig. 
 
 

Lite skämt i de dystra vardagen..

 
 
 
 
 

många tankar

Go'morgon på er! Min natt var riktigt jobbig och sliten. mycket tankar och kom aldrig riktigt till ro med dom. Och som ni vet, när man väl börjar tänka så kan man inte direkt sluta.. så jag låg i sängen i ca 3-4 timmar och kunde inte sova. Vaknade upp och var riktigt trött och sliten. Men efter att ha sett på första avsnittet av serien Girls så är jag piggare iallafall! Och har nyss kommit in från en morgonpromenix för att rensa alla tankar. Nu ska jag fortsätta min dag, nästa stopp blir att fixa lunch!
 
Hoppas er natt har varit bättre än min.
Puss 
 
 

Glöm inte detta..

 
 
 

flitig dag

Go'morgon på er! Hoppas natten varit god, de har den iallafall varit för mig. Är riktigt flitig idag, gick upp vid 10, tog en snabb dusch och nu är jag i full gång med städning, inne på min andra tvätt och sen ska jag även försöka rensa bland alla kläder, så de nya får plats! och så ska jag hinna göra någon form av lunch ;) 

Hoppas er dag blir lika bra som min kommer bli, puss! 
 
 

Liten och svag, Starkare än någonsin.

De senaste dagarna har jag verkligen kännt mig liten och svag, inget värde osv. Mitt humör har gått från toppen till botten på några sekunder. Men livet är en bergodalbana, de är väl bara att acceptera. Istället för att ha en plan B, eller komma "snabbt" in på banan igen gjorde jag som jag skrev i ett inlägg för några veckor sedan.
 
"Vara svag några dygn för att sedan komma tillbaka starkare än nådonsin".  
 
Som jag skrev i de inlägget, så måste man få falla ur sitt liv, vara liten och svag några dygn innan man siktar på att bygga upp sig igen, starkare än någonsin. Jag har varit liten, svag och tillbakadragen sen torsdags. Vill inte ta någon större plats eller visa mig stark. Tillbringat min helg i lugna Sala tillsammans med Fanny, hennes lilla chihuaua Evita och inneboendet Tobias. De var just det jag behövde, en helg där jag inte är hemma, umgås med fina människor och få uppleva något annat. Nu känner jag mig redo att bygga upp mig igen, denna gång långsamt
 
 

Ett hopp växte

Godag på er! Tror att jag börjar se ett hopp i Sverige igen.. SOL I GÖTEBORG?! De var inte igår, så att säga.. Hoppas de är lika soligt och vårfint hos er, som de är här! Jag har iallafall kommit hem till Göteborg nu efter nästan 4 timmars tågåkande från 08:20 imorse och vi var inte i Göteborg förän 12:15 efter mycket förseningar överallt... Men har haft två mysiga dagar hos Fanny & Tobias(inneboende) i Sala. Så min dag har för de mesta spenderats på en plats i ett tåg genom halva Sverige. De gör inget, då de satt en supersnygg kille bredvid mig som jag halvt inte kunde sluta kolla på. Försökte göra annat, som plugga körkortteori-appen och käka vindruvor. Ögongodis är aldrig fel, eller vad säger ni tjejer? ;) 
Kom hem vid 13:30 tiden och gjorde en god vegetarisk lunch, bestående av morot, avokado, röd paprika, bönor, ärtor, krossade tomater och massa goa kryddor som fick koka ihop som blev som en slags "gryta". Till detta åt jag Matvete och de var riktigt gott! Nyttigt, gott och enkelt! :) 

Och nu ska jag se klart på en serieavsnitt jag glömde göra igår..
Puss 
 
 

långa dagar..

Godag! Hoppas natten var god och ni fick en godnatts sömn. Själv slocknade jag i bäddsoffan framför TVn vid 00-tiden, och sov fram till 9-tiden imorse. Så jäkla skönt att få sova ut för omvecklingsskull! Vi har inte gjort mycket, ätit frukost, tagit en promenard till ICA och köpt hem lite mat till kvällen. Köpte även lite frukt som jag kan ha på tåget imorgon. Köper även med mig en sallad på pressbyrån när vi väntar på tåget i Västerås. Har en 3,5 timmes resa framför mig.. kulkul! 

Har inte mycket mera att säga, så vi hörs nog mer sen. Puss 
 
 
 

Resan till Västerås - Sala

Gokväll på er! Sitter nu i Fanny's soffa hemma i Sala med fina Evita i knät som bara vill ha mysmysmys! La ju upp en bild på henne förut när hon däckat totalt.. hihi! Vägen hit gick iallafall hyffsat bra. Bussen till Göteborg till tydligen bara en gång i timmen, jag fick smått panik då jag skulle missat tåget om jag tog 07:36 bussen. Så fick ringa efter en taxi istället. Men de gick bra de oxå, kom iallafall till centralen i tid. Hann tillomed in och köpa en tidning och en Loka. Tåget gick 08:00 och jag var inte framme förän vid 11:40. Fanny mötte mig på Västerås central och vi handlade lite mat innan vi tog tåget till Sala. Träffade hennes "inneboende" oxå och bara myst med hennes lilla Chihuahua Evita. 
 
Får se vad resten av kvällen innebär! Puss 
 
 

mysmys ♥

 
 

resfärdig

Gokväll! Idag är de fredag, fredag, fredag. Och jag är äckligt jävla trött. Denna medicin tar kål på mig.. känner som jag varit vaken i flera dygn. Har iallafall packat klart, imån far jag till Sala, med mellanlandning i Västerås för att tillbringa några lugna dagar där tillsammans med Fanny. Ska bli skönt att komma bort från verkligheten ett tag. Nu ska jag fixa iordning mig för natten och sen sova.
 
Puss 
 
 

Inga tecken på svaghet..

Godag! Hoppas er dag blev bra igår. Jag hade sjukligt mycket ångest hela dagen och smärta som bara pumpade mig med ord, oro och hemska tankar. Så jag gick till kuratorn, grät o grät o grät, vi bestämde att jag skulle skippa lektionen och ta en promenard istället. Så blev de! Fast promenarden gjorde jag dock inte.. hann typ 1 meter ut innan jag kom på att de var kallt, blött och äckligt ute.. Gick in och sov bort min ångest istället i ca 2 timmar. Såg också på film men hade lika mycket ångest och tankar för de. För att bli på bättre humör, åkte jag och Annie till Göteborg (alltid lika skönt att komma bort från alla måsten på skolan..) och träffade hennes pojk, som fick oss på bättre humör! Kom hem vid 21:30 tiden igen. 
Annars så var jag med några ettor igår och hade lite prat med dom, kände ångest men struntade totalt i de och bara fanns. Visade ingen svaghet utan försökte bara tänka bort all smärta. Hamnade i sängen vid 23:30 tiden. 
 
Vaknade upp med ångest imorse, dock hanterling ångest men ska ta tablett så jag blir lite borta och mer "avslappnad" innan jag sticker bort till Svenskan. Har sedan Hästhållning 2 timmar så jag slutar sent idag. Dock ska vi löshoppa skolhästarna så de är lite roligare iallafall. 

Ni får ha en fortsatt bra dag, puss 
 
 

Idag..

Idag släpper jag fram alla känslor, tårar, oro och spänningar. Jag är liten och svag, för en dag. Imorgon blir det så mycket bättre 
 
 
 

7/2

Godag på er! Hoppas er dag är bättre än min. Sitter i mitt rum nu och kämpar med att hålla tårarna tillbaka. Ångesten har slagit över mig med full kraft och jag orkar knappt röra mig, vill bara ge upp. Allting gör så ont. Hade iallafall en supermysig kväll igår med bästa strömmisarna och jag hamnade väl i sängen runt 00 tiden, igen. Men de gör inget, sova gör jag ändå bara på helgen! 

Nu imorse har jag haft tre lektioner, Historia, Naturkunskap och Djurens biologi. Ska ha 3 timmar hästhållning nu, men har en tid hos kuratorn nu eller om de var senare.. de får vi helt enkelt se! Tänkte iallafall vila lite först, så lite av ångesten kan försvinna från mig.
 
Puss 
 
 

Dagens ridpass - longering av Eminente

De blev longering av Emmett idag som stod på schemat för oss. Vi fick välja, och eftersom de gick så bra med Emmett förra veckan så valde jag honom igen. Denna dag var vi inte riktigt ett team, tråkigt nog. Han var mer uppmärksam på dom andra som höll på med sina hästar istället för att lyssna på mig. Så har ingen mer kommentar på de men vi tar helt enkelt nya tag nästa gång!
 
Sikket charmtroll! 
 

Young, Wild and Free

Lev idag, de blir så mycket bättre då och låt ingen dra ner på din lycka!
YOUNG WILD AND FREE.
 
 
 
 
 
 

Förlåt..

Godag på er! Förlåt för att de inte blev något inlägg igår, de 24 timmarna som ett dygn har räckte inte riktigt till igår. Dagen började 7:50 och slutade 15:50, så de blev en heldag igår som gick förvånandsvärt fort! Inte så jätte roliga lektioner, men jag genomled alla med nöd och näppe. Efter skolan gjorde jag & Emma klar vår stencil i naturkunskap och firade sen när vi var klara genom att kolla på Familjen Annorlunda, älskart! Hände inte så mycket förän efter kvällsfikan, då de var lite djävulskap pågång och hamnade tillslut i Emma & Linn's säng för prat i någon timme. Blev utdragen för ett "tjejsnack", sen kom "kakan" (en o jouren) och vi hade ett serious talk om väldigt intressanta grejer och lite skitsnack ;) Sen fylldes de bara på med mer och mer människor, innan vi alla halvt dog i soffan i pentryt vid 00-tiden. Fick lite sesådär "ettan-feeling" där vi alla satt ute och pratade om allt mellan himmel och helvete.. 
 
De var iallafall riktigt segt att stiga upp imorse. De var inte speciellt kul att kolla ut genom fönstret och se FLERA DECIMETER nysnö som kommit under kvällen/natten. När den ena snön försvinner, så kommer självklart nästa.. man vill nästan börja gråta haha! Har genomlidit två lektioner nu och skulle egentligen ha entreprnörskap, men eftersom läraren är i Norge med några i skolan, så fick vi ledigt för att plugga på provet vi har v. 9. Dock så "glömde" jag mina grejer hos mamma så jag skippar de hehe ;) 
 
I eftermiddag ska jag vara i stallet två timmar, rida/longera och sista lektionen blir Engelska. Kommer nog överleva detta, trotts detta väder ;)
Sen får vi se om jag orkar uppdatera er under dagen, eller om jag ens har tid ;)
 
Puss och ha en fortsatt bra dag 
 
 

Dagens ridpass - Cocktail

Fick ju somsagt rida Cocktail idag, eftersom vi egentligen skulle ha ridning men ridläraren var sjuk så vi fick HÅL. Men eftersom jag ändå sett fram mot ridningen och ville rida, så frågade jag vår stallskötare om jag fick ta Cocktail på ett ridpass i ridhuset. Eftersom han endast stått i sjukhage idag och inte kunnat röra sig allt plus att de var pissblött så fick jag först ta in honom så han fick torka upp någorlunda. 

Kom upp till ridhuset, och han var ju lagom TERROR och lagom LADDAD till max. Stått sen torsdags då ettorna red ett lätt pass på honom och när ja drev på han lite med skänkeln kickade han upp mot den, HAHA! Så han var taggad, pigg, glad, damp, terror och allmänt superstark idag. Hann värma upp i skritt & trav i ca 15 min, när ja längde traven och tog fram handen lite så han fick sträcka på sig, försökte han dra huvudet mellan benen och kände då att han kommer bocka.. haha! Första galoppen så galopperade han mer på stället och luften än på marken.. försökte igen men han gjorde samma sak, så jag satt av och bad Josse ringa Natta som kom upp med en longeringslina, så han fick springa på lina i ca 15 min. Där bockade han högt och vilt, trodde han var bäst och starkaste och kunde springa fortfast.. haha! Trodde inte denna ponnyn hade så mycket energi eller kunde bocka så mycket som han gjorde.. men de var kul, roligt att 21-åringen beter sig som han är.. 6 år igen? ;) Iallafall om man sätter krav på honom!
 
De är somsagt tur att han är söt! :)
 

Full rulle - hela dan

Go'kväll på er! Har haft fullt upp ända sen vi senast hördes. Haft min enda lektion, ridit på Terror'n(mer om de i annat inlägg!), varit i Sätila & Annie's stall, flyttat ner alla grejer till mitt rum och fixat de lite (Emma hjälpte till :)) och så har ja nyss varit hos bäbisarna, nappat och nattat allihoppa! :D
Så de är min dag i förkortning! 

Nu ska jag gå och nana tänkte jag, men innan ska jag packa upp alla kläder!
Sov sött 
 
 

Nya rummet

Yesbox! Har nu varit och hämtat den nya nyckeln till rummet här i Storgården. Sen har jag oxå bara en lektion idag, idrott. Men jag pratade med vår stallskötare förut och ska ta ett pass med Cocktail i ridhuset sen vid 14 tiden. Tänkte innan de flytta ner alla grejer till de nya rummet och i eftermiddag fixa och trixa lite där. Så jag känner mig som hemma! Måste hinna plugga en stund oxå, helst.. 
 
 

5 skoldagar, sen lov!

Go'kväll! Körde, som planerat, min mysiga spakväll där jag bara låg i badet med massa hallondoft i form av den nya duschgelen.. I'm in heaven ♥ och som en bonus så smörjde jag in kroppen med Body Butter Hallon, så nu luktar jag hallon! :D Till detta drack jag cider och åt en bit choklad. 
 
 
Efter min spastund så ringde jag Annie, Sindarve hade ringt henne och vi fick reda på hur vi tar oss dit på bästa sätt, vad de kostar (kan säga att skolan betalar R U B B E T!), hur vi bor osv. Och vi kommer ha tre riktigt lärorika veckor och de kommer bli så sjukt kul! Sitter nästintill och hoppar upp och ner av längtan.. haha! 
 
Annars har jag packat, sett TV med familjen och nu ska jag strax se film.
Och nu är helgen över, 5 dagar till, på lördag åker jag ev till Sala och då är de LOOV!
 

Ge mig April..

åh blev så full av livsglädje nu! Tror verkligen att detta kommer bli mitt år, och min praktik på Gotland tillsammans med Annie verkar bli så toppen och på världens finaste plats, älskar verkligen Gotland ♥ 
Rida på fina gulingar och galoppera på Gotlänska vägar, vår, värme och frisk härlig luft mitt ute i ingenstanns. 
Kan de inte bli April NU NU NU, och vi får åka iväg NU NU NU?!
 
 
 
Bjuder på två fina bilder från just Gotland när jag var där, sensommaren 2011 
 

helg shopping - love it!

Godag på er! Hoppas er söndag har varit lugn och skön, precis som en söndag ska vara! Jag har hunnit med rätt mycket, en shoppingsväng i stan, är inne på mitt 3e Borgia-avsnitt och håller nu på att sy in mina höga jeans som jag köpte förra veckan. Dom är lite stora i midjan och benen ska tajtas till, så blir dom så snygga såå sen! :D 
 
Var ju somsagt i stan med bästavän förut, skulle egentligen köpa ett par Dr Martenz(stavning?) kängor, men de var klumpiga att gå i och passar inte mig, så istället köpte jag hem ett par riktigt snygga kängor från DinSko med nitar på. Älskar dom!! + var oxå att dom var runt 500 kr billigare, bra för plånboken! ;) 
Vi gick oxå in på den franska skönhetsbutiken Yves Rocher där jag fick med mig hem lite nödvändiga saker till förådet, Duschgel med lukt av Hallon och några billiga badbomber. Sen var de slut på de roliga, nu får shoppandet lugna ner sig lite, shoppar mycket onödigt justnu, iof var skorna nödvändiga då jag har inprincip.. 2 par skor? haha! Så nödvändiga saker får jag shoppa ;) 
 
Nu ikväll ska jag bara ha de mys. Ska packa grejer som ska med till de nya rummet på Strömma, köpte oxå en lampa då jag inte hittade någon hemma. Så de blev en billig där för 60 kr! Hittade oxå några fina gardiner i kläkammaren och lite krimskrams, så de ska packas med! Sen oxå allt annat så man klarar sig denna veckan.. Annars så ska jag oxå ta mig en spakväll, med lugn musik, cider och tända ljus. Sånt kan man behöva ibland känner jag! 

Hoppas er kväll blir fin, så uppdaterar jag mera sen. Puss 
 
 

Mina nya babe's ♥

 

Resan mot det nya jag - hur går det?

"Resan mot det nya jag - hur går det?" är rubriken. Det är väl nu jag ska ta upp allting mellan besöken hos psykologen till hur det går med maten till de psykiska måendet med alla dess tankar. Så det är väl bara att börja. 
 
Psykolog-besöken går inte alls bra. Jag skrev att mitt mål var att gå dit, känna mig trygg och tycka att de är "okey att gå dit". För egentligen vet jag bara att dom vill hjälpa mig, fast min hjärna säger något helt annat. Det jag skrev då, var den första gången jag varit där då min kurator (som är en av mina tryggheter) var med mig, satt bredvid mig och lämnade mig inte. Då kändes de helt okey att gå dit trotts mina känslor som sprutade inom mig. Nu, de senaste gångerna har jag gått dit själv och de har blivit värre för varje gång jag går dit. Är osäker på människorna runt omkring mig och kan säga att det är vissa riktiga psykfall där som får mig att känna att "jag passar inte in här". Jag är rädd när jag sitter i väntrummet, ser dessa människor som ser ut att precis kommit ut från psykhemmet och behöver hjälp nu, genast. Detta är inte för att vara elakt mot dom, eller peka ut någon. Det är så jag uppfattar dom och dom behöver vara mer där än jag, som alltid har velat klara saker och ting själv och det har jag gjort sen 2007 då allting startade. Jag sitter inprincip och skakar av alla känslor som säger till mig att försvinna därifrån. Det brukar kännas bättre efter man varit där och tagit sig igenom detta, det känns bra för stunden men sen ser jag bara de negativa och mår riktigt dåligt när jag ska dit igen. 
 
 
Skev kroppsuppfattning - Jag tänker på det, varje gång jag ätit, speciellt när jag ätit onyttigt, hur tjock, ful och äckligt jag är. Jag kan inte undvika onyttigheter oxå, älskar godis, för stunden och sen blir det ångest på det. De senaste dagarna har jag ätit dåligt oxå, endast ätit 2 riktiga middagar och det på resturang. Jag vill inte ta upp detta med psykologen, det är jobbigt att prata med sånna saker när jag inte känner mig trygg med henne. Det är fortfarande jobbigt att handla jeans, chinos osv, då jag känner mig tjock och inte kan få på mig något. Det spelar ingen roll vad folk säger, att jag är smal och inte tjock, så är det inbyggt i min hjärna att inte ta emot de. Utan bara stöta bort tankarna. Men jag kämpar mot dessa känslor och testar på ändå, trotts allt. 
 
 
 
Maten har nu gått bättre och sämre, till och från. Som jag skrev i de andra har jag endast ätit 2 ordentliga måltider denna veckan, resten har jag endast ätit lite eller skippat helt och hållet. Varje gång jag äter kött eller något mer matigare får jag skuldkänslor för det jag åt, känner hur kväljningarna vill komma upp men jag hindrar det. Tycker också det är jobbigt att äta när folk ser på, speciellt i skolan. Klassen, fine, dom känner jag innan och utan, men när de kommer till andra runt omkring som jag endast har pratat med och inte "känner" blir jag osäker. Detta är dock bara vissa dagar, medans andra dagar kan det gå jätte bra och jag skiter fullständigt i vad folk runt omkring mig gör och hur dom ser på mig. Det sitter väl i vilken humör jag är på
 
 
Pressen, stressen och att få höga betyg, är nog det som spökar mest i huvudet på mig. På skolan tänker jag nästan ständigt på saker jag MÅSTE göra för att fixa skolan. När jag säger "Nu skiter jag i skolan, jag orkar inte mera!!" så tänker jag oftast på det ändå, oroar mig för hur det ska gå och blir inre stressad av mina egna tankar. Jag vill inte bara komma ur Strömma som "hästskötare", jag vill bli någonting och de gäller då att hålla ut och plugga. Det tar mycket energi och helt fel energi. Sen att vara den "perfekta" hos mig själv, hinna med vännerna och inte känna att allting kretsar runt skolan 24/7 och kunna vara mig själv med dom, annars tappar vi bort varandra. Och att känna att, det duger med ett E eller med ett D, du behöver inte högre. Det kan kännas bra för stunden men jag vill mer, mer än vad som jag visar. Jag har alltid en inre press och stress, som en dag kommer ta slut på min energi. 
 
 
Självförteoendet är oxå en bergodalbana. Vissa dagar är jag vackrast, 100 % trygg med mig själv och strålar trygghet. Medans andra dagen blir jag tillbaka dragen, vill bara vara en i mängden och inte synas allt. Då är allting som var där ifrån som bortblåst. Den senaste tiden har jag dock känt mig stark, modig och vågat ta ut svängarna mycket. 
 
 
Jag vet vart jag har mig själv, hur jag reagerar i olika situationer och har nästintill alltid en plan B för att inte falla ur mitt liv totalt. Men ibland räcker inte en plan B, men när jag ramlar ur ramen försöker jag snabbt ta mig in på banan igen och hittar nya lösningar till de som är jobbigt. Såhär är det inte alltid. Jag tror det är viktigt att man ibland får ramla ur ramen helt och hållet, och långsamt bygga sig upp igen för att få tillbaka balansen i sitt liv. Få vara svag några dygn och sen bygga sig upp starkare än någonsin. 
 
Jag vet, att jag är en riktig fighter när jag sätter den sidan till, och med hjälp från min omgivning tar jag mig igenom det som är svårast för mig, utan problem. Jag är den personen som är envis, och ger inte upp allt för fort när det väl gäller!
 
 
 
 

litet ljus växte hos mig..

Godag på er! Nu börjar jag se ett hopp om Sverige igen. SOL och lite VARMT, kanske vi slipper mer äcklig kyla, halka och snö? Om gud frågar mig, JAG VILL HA VÅR VÅR VÅR NU NU NU! Tog därför en promenix ner till allum idag, köpte grejer mami ville ha och en stor godispåse till mig som jag ska ha när jag ska plugga, att muta mig själv är jag allt bra bra på ;) 
Så nu efter jag har ätit en god middag ska jag plocka fram plugggrejerna, sätta på en film (pluggar bättre när jag ser på film) och börja plugga. See yah! 
 
Kanske de ser ut såhär snart då? ;)
 

Vår praktiken - checkad & klar!

ÅH VAD GLAD JAG BLEV! Vecka 15-17 (tre sista veckorna i April) åker jag och Annie över till vackra Gotland för 3 veckors praktik på Sindarve Gård som har avelsverksamhet och ridskola på Fjordhästar! Detta gjorde verkligen min dag, fyfan va kul det ska bli! Jag & Annie på Gotland, tre veckor, med massvis fina fjordingar.. längtar redan 
 
 

1/2

Go'kväll på er! För idag är de friday friday friday, i'm in love! haha ah ungifär så är de nu, Har tillbringat min kväll sovandes som en kubbad säl i soffan.. haha. Skulle egentligen med till PRK ikväll o hälsa på min finaste Wässla som jag inte sett sen.. november 2012? Men jag tar de nästa vecka. Då ska bästis & hennes grupp hoppa oxå så då kan jag fota. 
Annars gick eftermiddagslektionerna ovanligt fort och vips så var de hejdå och HELG, FRIDAY. Tog den tidiga bussen hem idag, orkade inte vänta 1,5 timme på nästa. Ville komma hem så fort som möjligt! Så landade här hemma 16:30 och åt en god middag med familjen. Nu funderar jag på om jag ska se film eller sova, är fortfarande lika trött.. haha! Imån väntar ett allum besök och sen är de ju Melodifestivalen på kvällen, som man följt sen man var liten så de måste man se ;) 

Puss 
 
 

Eget rum

Hey! Hade en jätte mysig kväll igår med Annie & hennes Eric i finaste Göteborg. Först blev de en snabb fika, sen lite shopping och vi avslutade kvällen på en Italiensk resturang vid domkyrkan. God mat och gott sällskap ♥ 
Vi kom hem vid 08:17 bussen och la oss sedan för att se på film, Blood diamond. Dock såg vi bara halva, Annie var trött och ville sova och jag gick ut och socialade mig med lite folk innan jag somnade i sängen vid 23 tiden. 
 
Har nu på morgonen haft en lektion där vi endast sett på film, vilket var skönt! Skulle haft två timmar "Häst vid hand" nu oxå, men den blev inställd så har endast svenska och engelska efter lunch. Sen åker jag hem och tillbringar min kväll i armarna på min mest saknade Wässla 
 
Annars kan jag berätta att jag ÄNTLIGEN fått eget rum på Strömma och jag hämtar nyckel och flyttar in på måndag! Känns så sjukt skönt att flytta därifrån nu när de inte fungerar mellan oss längre och jag får ha mitt egna place