Studenten 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha ja var lagom full o go på vissa av bilderna.. aja man får väl bjuda på sig själv, de är student förfan!! Nu ska ja gå ner alla de kilona jag gick upp under studentveckorna.. 

Balen på Valand 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De första bilderna är fotade av olika personer, men mest är de Vendela (www.vellalife.blogg.se) som har fotat. På de andra bilderna är från Valand & några är mobilbilder!

Ni är fantastiska

Go'kväll på er, mina fina läsare som fortfarande läser min blogg fast jag inte uppdaterat på nästan 2 veckor.. fina ni är!

Vi har inte hörts av på två veckor nu, gud va fort tiden går. Jag har både hunnit haft en grym bal med mina bästa, följt av student den 16 maj och sen en studentfest i en maskinhall i Nittorp. Har haft helt galet kul, och jag älskar och saknar min extra familj något oerhört! De var som de gamla treorna sa, man är helt depp och kan börja gråta för vad som helst för man saknar internatet något oerhört. Jag har alltid trivs så bra på internatet, iof är jag översocial av mig så jag har alltid trivs. Visst har de kommit stunder när man inte orkar se andra, men jag saknar min extra familj något kopiöst och skulle göra vad som helst för att få träffa dom. Men nu får jag lära mig att leva med att internat-tiden är förbi, dax att gå vidare oavsett hur svårt och jobbigt de känns.
 
Dagen innan studenten så åkte jag först till Nilsson som bor utanför Borås (typ, vet inte riktigt hur ja ska förklara de..) och senare på kvällen åkte vi till Hanna, drack vin, kollade på snygga Johnny Depp och åt choklad. Mycket mysigt! På morgonen steg vi upp tidigt, för att fixa frukostkorgen, oss själva såsom locka hår, fixa löshår osv för att sen sitta i bilen för att möta upp Albin lite innan 7. Då åkte vi mot Strömma för att ha champange-frukost i Bullebyn. De var lite småkyligt men vi hade de mycket trevligt! Sen hände de ena efter de andra, fotografering, klassrums-möte med lekar och lunch. Vid 12 var de sång o prat i idrottshallen och vid 13 sprang vi ut. Efter att ha kramat o sagt hejdå till alla lärare så åkte jag hem med mamma och lisa, som var snäll o körde. När vi släppt av mamma körde ja o lisa runt i Partille o ja sjöng o hade mig, haha! Vid 16-tiden kom alla goa människor, släkt, vänner, grannar och hund för att gratta mig. Vi åt go mat, öppnade presenter och pussade på mina goa småkusiner. Vid 18 hämtade taxi:n upp mig och körde mig hem till Nilsson, vid halv 9 åkte vi mot Nittorp och studentfest. Ja var sådär lagom full, och kom igång allt jag gjorde och de är skönt, killarna däremot ska vi inte prata om.. De är bara att erkänna, kvinnor klarar mer än män ;)
Den helgen stannade jag kvar hos Nilsson, vi åt gott, drack gott o tog de bara lugnt, slitna efter en hård student.. ;) Åkte hem på söndagen och förra veckan gjorde jag inte mycket. Jag har gått besked att jag inte har den timanställning som jag hoppades få på GFRK men att jag har ett vikariat och dom ringer in mig när dom behöver mig. Så tanken var att jag skulle till arbetsförmedlingen o skriva in mig, men har jag gjort de? Nej.. haha jag är expert på att skjuta på saker. Så istället har jag varit vääldigt förkyld, shoppat med en vän och idag har jag varit i stan och shoppat en superduper snygg sommarklänning. Nu känner jag mig frisk, pigg och kry och har en bra vecka framför mig!
Dubbla körlektioner måndag & onsdag, arbetsförmedlingen tis eller tors, skriva CV, fika/lunch på stan med två goa vänner och massvis med körkortsplugg. FÖR NU SKA KÖRKORTET BLI MITT SÅ JA KAN HÄLSA PÅ MIN ANDRA FAMILJ I SOMMAR!
 
 Ha de så bra så hörs vi snart igen, kommer lägga upp bilder från bal & student under veckan. Puss&kram 
 

Allt förändrades på ett dygn

Svackan är tydligare nu än någonsin. Det var länge sedan jag kände mig så tjock, ful och äcklig som jag gör just nu. Banta lagom till medeltidsveckan så jag kommer i medeltidsklänningen? JA!
 
 
 

Bal-dagen är här

Godag på er! Oj nu är de en hel vecka sen vi senast hördes.. och jag kan säga att jag mår ypperligt bra! 
 
Förra veckan rann på som bara den, helt plötsligt var de fredag och dax att åka hem! Kan förkorta min vecka såhär, galna vändplans-fester tillsammans med bästa strömmingarna och några svenljuga-bor, massvis med fika, alldeles för mycket bakfylla men riktigt roligt har de varit. I måndags red jag ut en sista gång på finaste Bohun, vi var ett gäng som skrittade härkila-björlanda pratade och hade kul. På kvällen var de fest, jag var full, galen och glad! Tisdags vaknade jag upp med bakfylla, kanske inte de mest ultimata.. haha! Men tog mig igenom dagens lektioner och avslutade eftermiddag på ett sista möte hos kuratorn. På kvällen var de ännu mer fest, ännu galnare dock inte lika full & tur var väl de! Onsdags var jag ledig, jag hade ett läkarbesök hos ortopeden inbokat 12:50. Så åkte hem på morgonen, var hemma några timmar innan jag gick ner. Han kände igenom knät och konstaterade att jag behöver magnetröntga knät för att kunna se ordentligt vad som har hänt. Efter de så åkte jag till göteborg, köpte mat och sen vid 15:17-tiden var jag på skolan igen. På eftermiddagen var de brännboll mot lärarna, följt med 7-kamp och grillning som kvällsmat, mums! Och på kvällen åkte vi upp till vändplan igen för fest. Som jag minns de så drack jag inte lika mycket, så var relativt nykter, eller iallafall som jag minns de? haha man vet aldrig! I torsdags var de lektioner som vanligt, på eftermiddagen gjorde jag om den sista delen i nationella och slutade redan vid 15. Då passade jag på att lämna tillbaka alla böcker till olika lärare. På kvällen så var de fest, och jävlar va full jag blev.. haha däckade totalt i C & D's soffa i deras stuga och sov där till 7 på morgonen.. haha och vaknade upp sjukt bakis. Nä fyfan heller, aldrig mer! Hade inga vanliga lektioner utan vi åkte hem till lärarna o fikade. Först var idrottsläraren där alla treor åkte hem till o fika, o fick se hur hon bor. Sen åkte vi hem, var hemma någon timme och sen åkte vi vidare hem till svenska-läraren för att fika hos henne. Vi var hemma igen vid 15-tiden och jag hann precis med bussen.
Kl 17 mötte jag upp Lisa i Göteborg för fika o lite sånt, mys! Vi gick till stadsbiblioteket oxå som de har renoverat om, herrejävlar va stort de var. Vid 19 åkte jag hem och slocknade totalt i soffan.
Denna helgen har jag flängt runt som en skållad råtta överallt. I lördags kl 10 hade jag klipptid, så färgade o klippte två cm på håret så nu är de nyfärgat och fint! Köpte dessutom en jacka till min klänning & en rosett att ha i håret som passar mina andra smycken! 

Ja, de var min vecka de. Jag har haft fullt upp och lugnare lär de inte bli denna veckan. Idag är de bal, min make up-artist kommer med 13:17-bussen o då ska ja upp till västergår'n o göra iordning mig tillsammans med emma & max. Vid 15-tiden kommer alla andra människor o då ska vi fotograferas och vid 18 går bussen mot Valand. Sen efter balen så hämtar pappa upp mig och jag sover hos honom. Tror denna kväll kommer bli super! 

Vi hörs väl när jag har tid, TAGGA STUDENT PÅ FREDAG!!!!
Puss 
 

Sista veckan

Godag på er, finisar! Hoppas allt har varit bra med er & ni är taggade för student och skolavslutningar.. FÖR DE ÄR JAG!!
 
Förra veckan gick vi bara halv vecka och åkte hem redan på onsdag. Fest två dagar i rad resulterade i väldig huvudvärk och illamående.. haha fast de kunde varit värre! Lite bakis var jag allt men inte värre att jag kunde fullfölja lektionerna som planerat. Var oxå hos kuratorn på tisdagen och pratade allt de som tynger mig emotinellt, mycket val och tankar. När jag gick därifrån var jag påfylld med ny energi och tankarna var mycket lättare att tygla. På tisdagskvällen var de party igen, dock inte lika mycket som de brukar men de var helt okey så länge de varade!

I onsdags hade jag vanliga lektioner och var hemma i min ensamhet och sov hela dagen & kvällen. Knät gjorde ont, jag hade grym huvudvärk och illamående. Så en dag hemma behövdes. Hoppas ni hade en rolig Valborg iallafall! Sen har jag ju varit ledig tors-sön och då har jag hunnit med massor. I fredags var jag i GBG för att hälsa på min barndomsvän Lisa i sin nya lägenhet. Vi handlade även lite mat och var inne på ÖB, där jag hittade två perfymer för 80 kr, precis min budget! I lördags förmiddag var jag o bästis i stan för att handla de sista inför studenten & fick med mig hem ett par skor och de sista till min klänning. På kvällen åkte vi in igen för att ta några glas & prata om livet, var länge sedan vi träffades! Så vi började fika på Condeco och sen gick vi till The rose and crowne på Avenyn där vi tog varsin cider & kollade på en snygga bartendern. Vi var hemma strax innan 23 så de blev inte så länge. I går fixade jag med klänningarna och packade inför skolan. Avslutade kvällen med att se på musketörerna, underbara serie!
 
I dag gick jag upp vid 7, sista skolveckan så har nyss kommit hit och ska springa iväg till min svenska lärare nu innan lektionen börjar. Denna vecka kommer de vara seg uppdatering, för nu ska ja ha så riktigt jävla kul!! 

Ha de så bra så hörs vi, pussar 
 
 

Lilla hjärtat, vad jag saknar dig ♥