Dubbelt hundvakt

Go'dag på er. Min frihet har nu börjat, och de känns såå skönt 
 
Min dag igår så gjorde jag inte värst jätte intressanta grejer. Vi åt glass vid lygnern, pratade massor om sommarplaner blandannat innan vi åkte hem och la oss i solen där vi låg halvsovande i flera timmar. Såå underbart skönt! Jouren hade tagit dubbel förstärkning idag, då dom säkert mindes hur jävliga vi var förra året, så att vara super-bad kom inte på frågan.. även huuur sugen och huuur välplanerat de var så kom vi aldrig undan jouren.. ;) 
Så jag hamnade i sängen vid 02.00-tiden inatt efter att ha pratat vegetarisk mat, gamla minnen och Liseberg med Isak! 

Imorse vaknade jag upp, totalt slut i huvudet och död. Men städade de sista i rummet innan jag gick till frukosten och första lektionen, Djurens biologi. Gjorde snabbt klart frågorna om fodersmältning, en kursutvärdering innan vi fick gå. Efter de så satt jag ute med ett gäng i klassen och pratade. Lektionen innan lunch var så dryg, så jag orkade inte göra klart alla uppgifterna då jag ändå kommer glömma bort dom när jag kommer tillbaka i augusti. Så jag gjorde 4 uppgifter innan jag drog, då mitt rum skulle besiktigast. Men dom kom aldrig så jag fick gå och hämta dom.. men de blev iallafall godkänt och nu kan en liten etta flytta in nästa termin! Efter lunch hade jag ett prov i svenska, och jag hade inte pluggat så jag skrev igenom de snabbt jag "trodde" att jag kunde, och jag hann med 13-bussen, underbart! Kom oxå hem nu vid 14:30, riktigt skönt att vara hemma. Kommer nog kännas konstigt att inte vara på internatet nu på kvällarna.. när jag ändå alltid är där.. så var de iallafall förra året, väldigt ensamt. Men jag överlever nog. Såhär ska jag leva resten av mitt liv, lika bra att träna under sommarlov då ;) 

Ikväll var tanken att jag skulle ut med Freja och ta ett glas i Göteborg. Men hon fick förhinder och vi bestämde en ny träff på söndag istället, frukostpicknick i slottskogen! Låter supermysigt enligt mig :) 
Så ikväll är jag dubbelt hundvakt åt två Heddor. En Golden retriver-Hedda och så lilla Bulldogg-Hädda. Så ikväll blir de hundmys, till 100 %!
 
 

Lisa's student

 
 
 
 
 
 
 
 

storstädning

Go'middag på er! Min dag gick i ett igår, så därav ingen inlägg på kvällen. 
 
Började min dag med skola från 07:50-11:20, åt en snabb lunch innan jag slängde mig iväg till bussen 12:11 med sikte på Partille. Var ju, somsagt på student igår och de var riktigt trevligt. Träffade folk jag inte sett på.. 10-12 år? haha och dom kände tydligen igen mig, men jag kände inte igen dom.. hm.. de var hursomhelst trevligt. Var där lite mer än 2 timmar, åt god mat och hade presentöppning. Hon blev glad över sin present, så de känns bra! Sen vart jag tvungen att gå vid 19 för att kunna hinna tillbaka till skolan. Pappa erbjöd sig att köra mig när han ändå behövde hämta alla mina grejer (sesådär 8 påsar..). Efter de så åt jag kvällsfika och kollade brännboll in i mörktet. Var väl i sängen runt 23-tiden och såg ett avsnitt av Ullared.. haha! 

Imorse så skippade jag frukosten, då jag inte orkade gå upp och fixade istället med redovisningen vi hade i entreprenörskap. Så nu är yttligare en sak avbockad på listan och de känns så gött! Slutade dessutom 11:20 idag, har legat ute i solen och värmt mig en stund på rasten innan Hanna och Emma började, för då började jag min storstädning av rummet. Så än så länge har jag tvättat fönstrena, hela toaletten, soppat golvet och dammtorkat. Nu ska jag bara byta madrasskydd, hitta en dammsugare och sen våttorka golvet. Japp, de blir bra! 

Efter middagen så drar jag, Emma & Hanna o tar en glass vid lygnern i detta varma o mysiga väder! Och ikväll kan ju jouren räkna med JOBB ;) 
 
Nu ska ja lämna böcker till lärare, och försöka hitta en dammsugare. Ha en fortsatt mysig dag. Puss 
 
 

Studentmottagning - nästa!

 
 

Student nästa..

Go'dag på er! Hoppas er natt har varit god, själv har jag sovit som en prinsessa.. tills brandalarmet gick kl 06:30 imorse.. 
 
Har iallafall haft en riktig lektion, skippade idrotten idag oxå då jag knappt kan röra mig på morgonen och vi skulle springa långa rundan. Inte på frågan med min höft/röv kan vi säga.. haha! På Naturkunskapen så hade jag inget att göra, då vi redovisade förraförra veckan o halva klassen var inte klara, så vi fick gå o plugga till provet som vi hade med Fagge nu innan lunch. Även fast jag inte hade pluggat något (knappt) och endast läst igenom de nu 30 min innan, så gick de hyffsat bra och jag kände mig nöjd och glad. Alltid bra tecken!
 
Min kurator är så bäst så, hon köpte voltaren jag ska smörja in min höft/röv nu så jag blir mer rörlig. Så nu har vi gjort de och de känns ingen direkt större skildnad.. men de tar nog en stund innan de värker! 

Nu är jag faktist ledig hela eftermiddagen, då jag ska iväg på student! En barndomsvän till mig (Lisa) tar nämligen studenten idag och jag och en annan barndomsvän har blivit bjudna på mottagningen. Så ska ta bussen nu 12:11 mot partille, så är hemma vid 13:30. Och så ska jag fixa iordning mig, så jag ser lite mänsklig ut och ta en låång dusch. På kvällen så har pappa lovat att köra tillbaka mig till skolan och hämta alla mina pinaler som ska hem. För på fredag har jag SOMMARLOV och 4 veckors PRAKTIK, GALET KUL!

 

Mörbultad

Go'dag på er! Ingen uppdatering igår, även fast jag hade hur mycket tid som helst. Men tycker inte de är lika kul att blogga längre, även fast statistiken har gått upp hur mycket som helst, så har jag tappat gnistan.. 

Igår så mådde jag riktigt dålig. Har ont i hela höften, rumpan och ländryggen att jag spänner hela kroppen, men åkte till skolan ändå. Hade tränghoppning med Cocktail, och tanken var bara att jag skulle hoppa upp och skritta lite. De blev mer än så, lite fullt-ös-medvetslös i galopp upp för backen och några språng. Inte de bästa valen jag gjort i mina dar, men jag lever idag iallafall! På kvällen så gjorde jag inte mycket utan var i sängen redan vid 22. Somnade dock inte förän vid 01, så de var segt att gå upp imorse! 
 
Har haft en riktig lektion nu på morgonen, och varit hos kuratorn och pratat av mig om allt som stör mig runt omkring. Är riktigt mörbultad och har så ont att jag mår illa.. men får gå på lektionerna ändå. Har inte heller något matlust, vilket gör de hela ännu värre. 

Strax börjar min svenskalektion, så ha de gött så hörs vi puss!
 
Saknar Gotland..
 

Nytt till sommaren

 

Min mysiga helg i Göteborg

Go'kväll på er! 
Min söndag har varit så mysig så. Som vanligt så spenderade jag min helg i fina Göteborg, på deras mysiga gator och fina cafèer med fina vänner!
 
Fast idag var jag inte alls så taggad på att åka in överhuvudtaget. Fick med mig Lisa in till stan oxå så vi kom inte iväg dit förän vid 13-tiden och gick direkt från Heden till Accessorize för att köpa väskan jag suktat efter såå många månader, nu är den äntligen min! En fin somrig ryggsäck med små söta bin på, jätte söt och praktisk att ha nu till sommaren istället för att bara gå runt med en handväska. Jag är jättenöjd över den, trotts att priset var lite väl högt. Nu har jag iallafall en väska att byta med när den andra blir för tråkig. Lisa fick med sig hem ett par skor och vi tog en fika på Condeco innan vi åkte hem igen. Jag tog endast en mangosmoothie, så var rätt hungrig och trött i ryggen efteråt. 

Efter denna helg så tog jag en lång och välförtjänt dusch, har packat min väska med ovanligt lite saker och ska snart skriva novell och se ett Robin Hood avsnitt, de var såå länge sedan!! Imorgon drar jag till skolan, där det ska packas ner saker i väskor som pappa ska köra hem, på onsdag-eftermiddag drar jag på student och på fredag säger jag hejdå till mitt internatliv och nästa vecka börjar min 4 veckors praktik på Göteborg fältrittsklubb - spännande som tusan! 

Bjuder på en mysig sommarbild från förra året då jag red min vän's ena häst Mr Niceguy
 

Mot finaste Göteborg

Go'morgon på er! Denna dag är riktig fin med strålande sol, dock blåsigt.. 

Jag har varit uppe sen 8 imorse, och tänkte ta bussen mot Göteborg 09:50 och tillbringa min förmiddag där i detta fina väder. Jag skulle egentligen upp till båten där pappa är nu och jobbar, men jag skippar de då jag inte orkar åka dit, haha! Så nu ska jag hitta sommarkläder jag kan ha, fixa iordning mig och dra mot bussen. Vi hörs!
 
 

Mitt fina Göteborg

Go'kväll! Hoppas er dag har varit bra, min har varit som en berg och dalbana, vissa stunder super och andra känner jag mig väldigt liten och nere.
 
Har tillbringat ungifär halva min dag i fina Göteborg för shopping. Var hur shoppingsugen som helst, då jag behöver nya sommartoppar men hittade ingen.. vilket var riktigt tråkigt! Är de jag som har för höga krav? Hahaha! Men jag fick iallafall med mig de Gotlands-tet jag länge suktat efter som jag av, någon anledning inte köpte när jag var på Gotland.. Men nu är de köpt iallafall! Vid 14 åkte vi in till allum, Emma skulle hem och jag gick vidare för att kolla på smycken jag kan ha till min klänning som jag ska ha på Lisas student på onsdag. Hittade ingeting, så nu har jag lite smått panik.. Men de löser sig nog! När jag ändå var i allum tog jag en titt förbi ICA för att se om dom hade bra pris på frukt och bär, de är ändå helg! Så fick med mig jordgubbar, bananer, rabarber och lite annat smått och gott. Så ikväll fästade jag på de! Har dock jordgubbar kvar som jag kan ha till en god fruktsallad till frukost imorgon. 

Nu sitter jag i min säng, med tända doftljus som luktar så underbart och planerar lite för imorgon. Behöver åka in till stan imån oxå, och köpa den snygga väskan jag, av någon anledning inte köpte idag. Så jag tänkte åka in tidigt och köpa den. Sen vill jag ta en mysig fika oxå, men de kanske vi gör hemma istället. Ska oxå försöka få in en träff med Lisa oxå. Kanske nya bilder, vemvet? 
Nu tänkte jag iallafall skriva lite novell och se på Copper som jag inte orkade se igår. Puss 
 
 

Tisdagens ridpass - uppvisning på Cocktail

Idag var ponnyn mer huligan än vanligt, och då menar jag HULIGAN med stora bokstäver.

På uppvärmningen kändes han ganska lam och lyssna inte de minsta, när jag förstärkte min skänkel med ett dressyrspö blev de andra takter. Då blev han helt plötsligt superstark, framtung och drog ett flertal gånger, haha! Han hoppade på bra och var lite väl mycket frammåt på framhoppningen, men han hoppade fint och högt.
 
När folket började komma in vid 17, och vi skulle galoppera in blev han lite mer vild än tam och var överallt och ingenstanns.. men vi kom in galopperande tillsammans med Rosa utan några större problem, men fick hålla i honom ordentligt då vi skulle hålla ett avstånd till Annie & Baron (som vi skulle jaga). Han taggade till rejält iallafall och tyckte de var riktigt roligt att folk, för en gångsskull ser på honom.. haha ;) 
Efteråt så skulle alla galoppera in samtidigt och jag skulle vara längst bak, där fick han oxå ett litet spel och ville galoppera förbi alla andra, så jag släppte honom inte som jag faktist tänkte göra. Han blev lite fustrerad, men de gick iallafall att hantera honom. 

Under själva hoppningen så hoppade jag efter Rosa & Baron, han blev taggad som fan och fustrerad när jag inte släppte honom. När jag väl fick upp honom, så fick han mer "höjd" på sig och tog i istället för att mer eller mindre slänga sig över hindrena. Så fick göra några små halvhalter för att få kontroll på honom innan han fick hoppa, vilket han lyssnade jättebra på och jag fick mer kontroll över honom. På själva huvuduppgiften är jag nöjd över, sen gick de ju utför.. 
 
Efter alla hade hoppat två & två, så skulle vi nu hoppa först ensamma efter varandra och sen två & två igen efter varandra. Han var så dödens pigg och lycklig att inget hjälpte. Försökte göra halvhalter på honom i denna omgång oxå, vilket inte fungerade så bra utan han bara drog och köttade gärnet = slängde sig över hindrena. Jag hade mjölksyra så de sprutade i både armarna och benen, så släppte honom över hindrena och fångade upp honom igen efteråt. När de andra gick upp två & två blev han ännu piggare, jag ännu tröttare och vi fick flera missförstånd över första hindret, och andra hindret gjorde han en bock där jag inte kunde hålla mig kvar, utan ramlade av och var borta i någon minut. Jag minns ingenting när jag ramlade av, hur länge jag var borta utan fick tillbaka minnet när jag satt på stolen och massa människor var runt omkring mig och frågade hur de gick. Sen hade jag riktigt riktigt ont oxå, på höger sida och höger höft, där jag troligen ramlade av på. Cocktail hade iallafall kul och sprang runt några varv innan dom fick tag på ponnykräket ;) 
 
En bild på en duktig ponny under en Hannaträning i höstas

Och såhär misshandlad ser jag ut (fast de är bara en liten del..)..
 

Fredag in my ♥

Go'kväll på er! Idag är de fredag, fredag, fredag - och jag är hemma! 

Mådde inte direkt super när jag åkte hem förut och kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst. Ingen trevlig känsla! Så har nu dragit ner på smärtstillande till på kvällen innan jag lägger mig då jag verkligen behöver de för att sova ordentligt. 
Jag kom väl hem vid 13:30-tiden och har sedan dess endast tagit de lugnt. Tog en lång och skön dusch direkt när jag kom hem och stod där i 45 min, så mysigt och skönt! Och sen smörjde jag in mig med BodyButter Hallon, så nu är jag redo för helgens bravader. Jag har oxå sovit i 2,5 timme, totalt däckad och ätit en god middag med familjen bestående av lax. Till fredagsmyset så gjorde jag iordning en talrik med massa frukter och två bitar choklad till, mer nyttigt än de jag ätit de senaste veckan! Supermysig kväll med andra ord! 

Denna helg så måste jag försöka ta det lugn. Pappa tyckte att jag kunde följa med han till båten då han ska köra dykare och jag kunde vara hans sociala sällskap. Men jag är så shoppingsugen att jag håller på att sprängas, så imorgon har jag dragit med mig bästis till stan för riktig SHOPPING! Kanske åker upp till båten på Söndag-morgon..? Egentligen så skulle vi på tre årstest med klassen, men jag har iallafall sagt att jag inte kan (om hon har sett mejlet..) och jag skulle oxå behöva plugga och skicka in de sista inlämningarna. Nästa vecka går jag sista veckan innan min 4 veckors praktik som ska vara på Göteborgs fältrittsklubb (GFRK). Så nästa vecka blire seeena nätter och myyyycket badbadbad!!! :D 

Nu ska jag mysa mig ner med Copper eller något bra film. Puss! 

 

Trött, yr och illamående

Go'morgon på er! Har inte orkat, eller haft tid egentligen att skriva något längre inlägg de senaste dygnet. 

Var ju hos läkarn i onsdags, vilken skräck.. Men de gick bra och han kände igenom mig, men det var inget som var av eller någon hjärnskakning. De var endast mjukskador, vilket innebär att de bara var de mjuka delarna som hade fått en smäll och en rejäl blödning. Fick iallafall ut ett par starkare smärtstillande som jag blir väldigt trött av, yr och illamående. Men nu kan jag ligga på den sidan och röra på benen normalt. De är fortfarande väldigt svullet, hårt och börjar nu övergå i en blå-lila färg. Ibland undrar jag varför jag ens håller på med hästar.. haha ;) 

Så de senaste dagarna har jag faktist hållit mig inne på mitt rum, sovit och tagit det lugn. Skulle ta de lugnt resten av veckan och de är ju inte direkt de roligaste.. men jag överlever! Igår så skulle jag & Emma plugga, vilket vi gjorde i 5 minuter.. haha! Men vi slängde iallafall in två maskiner tvätt, så lite duktiga var vi iallafall. Under skoltid så var jag guide åt utlänningarna när vi skulle visa hur strömmas energiförsörgning gick till. Så de gjorde jag och på eftermiddagen hade jag hästkunskap och gjorde klart frågorna som jag knappt hade börjat med, wihoo! Jag träffade oxå en från gården som frågade om jag fortfarande ville jobba (vilket jag redan har skrivit upp mig som), så de känns skönt att dom vill ha tillbaka mig! Så blev riktigt glad när han frågade de :) 

Nu på morgonen klarade jag knappt att vara med på första lektionen utan höll på att somna av både yrhet och illamående. Så skippa ridteorin nu och har sovit en stund. Ska upp och sjukanmäla mig nu, då jag åker hem vid 12:11 bussen, ingen idè att vara kvar här när jag inte kan vara med på lektionerna ändå.. 
 
Bjuder på en såndär charmig bild igen!
 

Alltid starkast..

 

Smärta

Go'dag på er! Hoppas ert dygn har varit bättre än mitt! 

Vår uppvisning igår vart en succè, Cocktail var pigg och sjuukt taggad och gjorde ifrån sig en jättebock, jag ramlade av och mitt på höften/sidan och har nu en riktig jävla lårkaka och de gör ont som tusan. Har inte sovit inatt heller utan vaknat till och från hela tiden. Sen slog jag nog i huvudet oxå i smällen och har haft både huvudvärk, illamående och yrsel från igårkväll. Så eventuellt är de kanske någon hjärnskakning. Så de var inget direkt lyckligt fall! 

Har iallafall klarat av två av fyra lektioner (kan inte sitta längre stunder). Så teorilektionerna var lite kämpiga men jag klarade de iallafall! Sen fick jag skippa både idrotten och ridningen. Blev skickad till vår fritidsledare på idrotten då jag berättade vad som hade hänt, hur svullen jag var och hur ont jag har. Så hon skickade mig direkt upp dit och hon beställde en tid hos läkaren på vårdcentralen i Sätila kl 14. Och jag som hatar och är livrädd för läkare och allt som har med de att göra.. vi får se hur de går helt enkelt! Hoppas iallafall på de bästa, då jag inte kan missa mera skola nu. 

Ja, nu får jag väl försöka göra mig förberedd på att möta min skräck! Puss 
 
 

Stress, stress, stress

Go'dag på er! 

Denna natt har inte varit en av mina bästa. Igår när jag gick och la mig, så dränkte jag mig i kuddar, min bäver, filtar och täcken för att göra de precis jag velat göra hela dagen, gråta när ingen ser eller hör. Efteråt har jag vaknat varje timme av värme, andfådd osv. De börjar bli väldigt tradigt nu, att vakna upp såhär och jag blir själv så stressad och orolig, att de är svårt att slappna av igen. Och så har jag alldeles för mycket tankar och känslor att jag inte kan somna om pga de. Hoppas de släpper snart! 
 
Annars imorse så har jag gjort mycket. Gjort klart och skickat in två försenade inlämningar på våra tre stödtimmar som vår mentor la in för oss. Så nu är ridteori-uppgiften och den försenade svenska debattartikeln inlämnad, skönt! Nu är de bara att plugga till de sista provet vi har nästa vecka. Två veckor kvar, kämpa! 

Nu i eftermiddag ska vi tydligen gå runt med utlänningarna i grupper och göra olika övningar, och prata engelska. och min engelska suger.. så de kommer ju gå sådär jättebra känner jag. Vi får ta de som de kommer, helt enkelt! 

Strax måste jag väl pallra mig iväg till lunchen, då jag hoppade frukosten dum som jag är. Hoppas er dag blir bra. Puss! 
 
 

Mer possitiva tankar, tack!

Go'kväll! Denna dag har helt klart varit som en berg o dal bana. Mina känslor har svajat som fan, vet knappt in eller ut. 

Började morgonen vid 07:30, god frukost och sen städade vi de sista innan vi lämnade nyklarna och lägenheten. Första lektionen sket jag i, då jag fick höra att allt är mitt fel att vår show imån kommer bli fel. Tack för den sa jag och gick. Kände mig så sjukt förolämpad och förnedrad att detta har hängt på mina axlar inprincip hela dagen. Ridningen gick oxå skit, men han var riktigt pigg och glad!

Denna veckan så kommer de komma killar, tjejer och lärare från Skottland, Tyskland, Holland och Norge hit för någon miljögrej som EU har arrangerat. Så idag anlände Holländara och de var riktigt trevliga, och hade lika dålig engelska som jag.. Haha! Så nu ikväll drog vi ut dom på brännboll, och de verkade uppskatta de iallafall. Tror de kommer bli en bra vecka oavsett faktist! 

Nu ska jag nog sova, och ladda upp inför imån, och helst få bort all ångest och alla ångesttankar och få in mer possitiva tankar som sprids i kroppen! Puss 
 
 

När jag blir som mest osäker..

... vill jag endast gräva mig ner bland alla kuddar, täcken, filtar och madrasser som finns och bara glömma omvärlden bara för ett par få ögonblick. Bara få ligga där, nerdränkt där ingen kan hitta mig och låta tårarna forsa ner för kinderna utan att jag känner någonsomhelst press och måsten. Där de bara är jag och mina tankar. Tankar som skadar, skär sönder mig innefrån och komma upp ännu mera skadad än förut. 

Idag är de just en såndär dag, där jag vill skippa allting, all stress, press och skrikande ord att jag förstör allt. Men sånnahär dagar är till för att kämpa emot! 
 
 

mysig jobbhelg

Go'kväll på er! Denna dag har inte varit lika fin som de andra, men har ändå flytit på bra tycker jag. 

Började dagen vid 06:30, vaknade upp av fågelkvitter och sång, underbart! Vid 7 var jag ute i fårhuset för att börja med all fodring, nappning av de två lambisarna, kolla till den haltande tackan osv. Var klar där vid 9-tiden och tog mulen upp till grisarna där dom fick sin mat och medicin. Jag hade bett tjejen i ladugårn sätta in en ny bal till ungdjuren, så den andra var full av mögel och gick endast att använda tussar av den. Och denna var lika möglig och äcklig som den andra. Åh blir så trött.. så fick ta bort all mögligt och köra ut de som var fräscht i skottkärra, vilket tog dubbel så lång tid som annars.. åh blir såå trött! Förutom detta så har de gått superbra, helgen har gått snabbt och riktigt roligt att jobba. Och deffinitivt att få in cash cash cash till sommarens bravader! 

Nu ikväll så har vi storstädat hela lägenheten, så nu är den fräsch och fin till de utlänska gästerna som kommer hit imån. Somnade oxå en stund på soffan efter allt jobb, nappat bäbisarna och tagit en promenard runt gården. Riktigt mysigt att gå runt i shorts och en tjocktröja när de luktar verkligen sommarregn. Så underbart! Snart tänkte jag hoppa i säng, för imorgon står skola och hoppning på schemat! 

Hoppas er helg har varit lika mysig som min. Puss 
 
Bjuder på en mysig bild på fårisarna i hagen! 
 

värme

Go'dag på er! Vilken värme vi har fått, woopaaa! :D 

Fick sova med öppet fönster inatt, då de var jättevarmt här i lägenheten, trotts att vi hade öppet överallt hela dagen.. Så fick vakna upp med fågelsång, sommardoft och ett stort leende. Så hoppade upp ur sängen, drog på mig kläderna och slängde i mig frukost innan jag begav mig ut i de fina vädret. Då var klockan runt 7 och jag påbörjade min jobbhelg! De har dock inte gått som en dans hela tiden.. ensilagebalen hos ungdjuren var mer eller mindre full med mögel på nedredelen. Så fick snabbt ta ur balen från kvigorna och försöka ta bort all mögel.. Så halva balen var mer eller mindre möglig. Ush och fy säger jag! Dom fick iallafall de som luktade och såg bra ut, får ta in en ny imorgon. Annars har de gått ganska bra, den ena mulen är lite jobbig att köra, då den hackar hela tiden men jag kom iallafall runt mina hagar vid Härkila. 

Nu har jag nyss ätit lunch bestående av soppa och pannkakaor. Så nu är jag riktigt mätt och vid 13 ska jag ut igen för jobbjobbjobb! Hoppas er dag blir bra, puss! 
 
 

små älsklingar

Go'kväll på er! Hoppas er dag har varit bra, varm och allmänt mysig!

Igårkväll så var jag ju i Göteborg tillsammans med Emma, Hanna, Annie & Eric. Vi tog en melondrink på en bar på Avenyn. De var varmt och mysigt, men de fick ett snabbt slut då Hanna & Emma åkte hem ganska snart efteråt. Så dagen fick ett absurt slut, helt enkelt! Jag & Annie var hemma vid 21:30-tiden, och då drog vi ihop ett gäng att grilla vid sjön. Och så blev de! Vi var ett gäng som drog upp med bildar & crossar, grillade marsmellows och drack fanta. De blåste dock rätt mycket, så vi var inte där så länge. Vid 00-tiden somnade jag i sängen, i all gråt av all ångest som överföll mig totalt. 

Imorse så skippade jag frukosten (igen) dum som jag är. Ångesten var inte borta och de gjorde ont så fort jag rörde mig. Kom iallafall upp till första lektionerna som var djurens biologi och rid-teori. De tog dock i, men jag lyckades! Slutade 13:20 och har sedan dess hunnit med mycket. Packa ner alla saker och fått in allting i lägenheten i bullebyn, kollat vad jag ska göra hos fårisarna i helgen och varit i sätila för helgens mat. Så har fått rätt mycket gjort nu. Nu ikväll så ska vi ut och beta hästarna, ta in hästarna för natten och sova, eller iallafall jag! Börjar bli trött redan.. haha! Så ja, imån taggar vi jobbjobbjobb!!
 
 

Sommar ur mina bilder genom åren

 
 
 
 
 
 
 

Ensammast i världen..

 

Sommar på tumblr

 
 
 
 
 
 
 

En mysig kväll i Göteborg väntar..

Go'dag på er! Idag är värmen äntligen här, så himla skönt att äntligen dendär äckliga kalla årstiden har släppt! 

Igår så blev min dag inte riktigt som planerad. jag sa ju "ingen ska få knäcka min lycka!!". De var lättare sagt än gjort, kan jag ju säga. Ridningen gick verkligen skit. Han kändes jättebra och pigg på uppvärmningen, sen på hoppningen blev han för pigg och jag fick inte stopp på honom.. så jag blev så fustrerad och arg på mig själv att tårarna inte kunde hållas tillbaka. Men när jag hoppade med Jossan & Rosa, så kändes de bättre och de gick mycket bättre oxå. Dock drog han till riktigt djävligt på slutet och de tog något varv innan jag faktist fick stopp på honom helt. På raksträckan upp till dom andra utanför ridhuset, så hoppade han o skuttade överallt. Så istället för att hålla igenom honom så släppte jag honom och han sprang världens galopp med öronen spikade spetsade. haha han tyckte de var kul iallafall! 
Efter skolan så hjälpte jag en av våra lärare med saker tills utlännningarna som ska komma nästa vecka i något projekt som EU har med miljö. Strömma är tydligen med i den och nu är de vår tur att hålla i mötet som kommer hålla på mån-fre. De blir nog bra! Annars så låg jag ute i solen med Hanna och Emma på kvällen och umgicks mycket med ettorna innnan jag trillade i sängen vid 00-tiden. 

Nu imorse så har jag haft 3 lektioner. Historia, sen hade jag & Emma idrottslektion där vi hade stationer (styrka), de kändes bra! Och sen hade vi redovisning om Kakao i Naturkunskapen. Och de kändes oxå bra, så vi är supernöjda iallafall!! Nu i eftermiddag ska jag ha tre timmar hästhållning.. ser inte fram emot de direkt! Efter skolan så ska jag, Annie, Emma & Hanna dra till Göteborg, för endast mys! Ingen shopping lr något (förutom ett par skor Annie behöver). Så vi tänkte sätta oss på en uteservering och bara ta de lugnt. Typ finnas. De låter perfekt! 

Nu ska jag springa upp till Emma, innan hon dör av ensamhet. Pusspuss! 
 
Bjuder en bild på oss två!

e

.

 

Fuck you. Jag behöver inte dig längre!

De händer så himla mycket saker nu. Saker från förr, som skadade mig så djupt och grovt har börjat visa sig att den fortfarande finns kvar, sms som skickas till mig som river upp de nästan läkta såren i mitt hjärta igen. Det känns som jag inte har glömt han, ju mer sms jag var desto mer tankar och oro slits i mitt redan skadade hjärta och själ. Egentligen vill jag bara säga "fuck you. Jag behöver inte dig längre!" men jag har inte modet att ta konsekvenserna för det sen. Jag vill bara att allt ska bli som normalt. Att allting ska bli som det var förut, när jag inte fick sms av honom att han saknar mig.. 
 
 

Energi

Go'dag på er! Är sååå full av energi nu så de springer i kroppen, älska livet!

Dock imorse så hade jag en jobbig historia lektion, sedan en roligare naturkunskapslektion och har nu varit hos kuratorn och pratat av mig allt som ingenannan orkar lyssna på. Så nu sprudlar de i kroppen på mig, full av energi och äventyr som händer efter lunch, då vi ska hoppa Team Chasing. Ska bli så grymt kul. Hihihi! :D 

Hoppas ni får en grym dag, för idag ska ingen få knäcka min lycka!!
 
 

Dagens ridpass - Cocktail ♥ (Måndagens ridpass)

Cocktail var minst lika taggad och galen idag som han varit alla andra dagar vi haft fälttävlansridning på schemat.. Idag skulle vi hoppa in och ut ur ridhuset, hade ett lagom rättuppstående på 50 cm och sen huset framme. Dessutom hade vi två sockerbitshinder på utsidan av ridhuset. 

Han tyckte de var lite läskigt att hoppa ut ur ridhuset, jag med för den delen men vi gav jävla anemamma i de att klara de, och hoppa ut med ett väldigt fult språng.. haha! Sen körde vi rejser-galopp på utsidan och han drog på som faan, och taggade djävel när vi hoppa in igen till kompisarna! Sen fick jag knappt stopp på honom i ridhuset utan han körde fullt-ös-medvetslös, totalt! Fick styra in honom i väggen ett x antal gånger.. haha! Huset tyckte han var läskigt och de tog några språng innan han faktist kom över, dock ett 3 meter högt och minst lika långt med huvudet mellan benen, ifall den skulle bitas ;) 
Sista "ban-hoppning" vi körde var de oxå fullt-ös-medvetslös, han köttade o taggade djävel på galoppsträckan (och jag glömde sockerbitshindrena.. haha!) Sen fick vi knappt någon bra sväng då jag inte fick tillbaka honom i rätt tid, men han löste de så galant när jag väl styrde honom på hindren och lät han hoppa. 

Han har börjat kännas så otroligt pigg och glad nu för tiden, blir så himla glad när han kör gärnet och taggar igång, fina lilla 21 åringen! Världens finaste lilla ponny ♥
 
 

Possitiva tankar

Go'dag på er! Nu har jag lite tid att skriva ett längre inlägg. 
 
Igår så hade jag en slapp dag. Planerade inför kommande vecka då de ska komma utlänningar hit till skolan och vi ska ha en uppvisning med hästarna. Så de blir spännande! Sen hade vi fälttävlans-ridning hela eftermiddagen och Cocktail var riktigt sjukt taggad, mer om de i ett separat inlägg! På kvällen så var jag & Jossan i Sätila och köpte lite saker. Jag tyckte att jag var såå duktig som hoppade (nästan) helt utan tvekan, men jag hoppade iallafall allt och behövde något att berömma mig för. Så de blev lite godis, frukt och en Lemonard-dricka - supergott! Såg oxå en film med Annie, som vi inte fick se klart då vi blev störda hela tiden.. la mig iallafall vid 23 tiden. 

Imorse vaknade jag upp, skoltrött som fan och vill bara krypa under jorden.. men de var bara att se possitivt på de och göra alla lektioner. Så har avklarat entreprenörskap x 2 och en djurens biologilektion. Nu har jag två lektioner klart plus en frivillig matte jag ska gå på, för att jag o Emma är så duktiga! Har oxå skrivit upp mig på jobb till hösten hos han som tar hand om de, så nu har jag & Hanna eventuell tjänst hos fåren i höst, wiie! :) 

Och nu ska jag iväg till min svenskalektion. Puss & Kram 
 
 

vårkänslor

 

sakna..

Hinner inte med något längre inlägg nu, men säger bara en sak. Fan vad jag kommer sakna Strömma efter studenten..
 
 
 
 

peppande ord

 

vattenläcka..

Go'morgon på er! Har nyss anlänt till skolan, och efter att ha finstädat på dass efter alla äckliga magsjukebakterier så fick ja upptäcka en snygg vattenläcka under handfatet.. åh vad man älskar livet då! Så snabbt fick jag inprovisera så de inte skulle läcka mer, torka upp de på golvet och slänga iväg ett mejl i all hast till vaktmästarna. Så hoppas dom kommer snart! 

Idag väntar först mentorstid 10:20 och efter lunch är de ridning som gäller hela eftermiddagen. Så ett leende är väl aldrig fel! 

 

12/5

Go'kväll på er. Nu är 4 dagar av ledighet (eller 6 dagar för min del..) till ända och de har varit skönt. Iallafall de senaste dagarna då jag faktist har varit pigg och full av liv. På kvällarna har jag dock blivit tröttare än vanligt, och är fortfarande snuvig (och har varit de enda sen vi kom till Sindarve..). Annars är jag pigg som en mört! 

Idag så vaknade jag tidigt, men somnade om och gick upp 2 timmar senare, sköönt! Har oxå försökt att plugga, men hittade ingen motivation alls så jag har bara gjort saker som jag tycker är roliga att göra.. haha! Var snäll och gick ner till allum för att handla åt mor & mormor, bara för att bevisa att jag har en snäll-sida och inte bara en badass-sida, dock visar jag inte den snälla sidan ofta.. men detta var ett sånt tillfälle! Gick faktist både upp och ner idag. Brukar annars bara gå ner då de går snabbast, men orkade inte vänta på bussen så började gå upp. På vägen upp köpte jag med mig ett ljusfat och två blåa ljus (ett med doft av havet) och lite sån deco-sand. Tog ju med mig kalkstenar och lite andra fossiler från Gotland och har tänkt att göra en läckert ljusfat av de. Så idag gjorde jag de, och de blev massa fint och jag blev såå nöjd. Plus att doftljuset luktar verkligen hav, så man får massa feelings. Åh vad jag saknar, mitt vackra underbaraste Gotland.. ♥ 
 
Nu ikväll har jag tagit en låångdusch och packat alla pinaler som ska med. Har ju helgen hos fårisarna nu och blir borta två veckor. Så de är mycket som ska med. Tror jag fått i de mesta, annars så får jag klara mig helt enkelt! I veckan har jag oxå bestämt mig för att besöka mitt fina Göteborg. Freja ska eventuellt bli min dejt, då vi inte träffats på länge. Annars så kan jag nog få med mig någon från Strömma, Annie & Eric kanske, vi ska ju äta middag snart har vi ju bestämt! Så kanske de. Annars så ska jag nog ta igen de jag missat i pluggandet, prata med kuratorn och tjata på fritidsledaren att köra oss till Ullared. Och självklart, VARA ETT RIKTIGT BADASS

Nu ska jag nog sätta på ett avsnitt av en bra serie och måla naglarna i en stark färg. Ha en fortsatt bra kväll, puss ♥ 
 
 

Saknar mitt hem ♥

Go'kväll på er! Hoppas er dag har varit lika solig som min, och lika varm för den delen! Ett minus med att de är typ kallt/varmt om varannat som på våren, är att man vet inte vad man ska ha på sig.. speciellt nu när jag har varit sjuk, man blir överhettad av för varma kläder och nerkyld och sjuk igen av för tunna.. så varmt eller kallt nu tack! :D 
 
Min dag har varit slapp, så har inte hunnit med så mycket. Men skönt att ta de lugnt och ta allt i sin egna takt när man varit sjuk och hängig ett par dagar. Känner mig bättre nu, men blir trött av så lite men de blir bättre när jag kommer tillbaka till skolan tror jag :) 
Vid 2 tiden så gick jag och bästis ner till allum, för jag är ju bjuden på student så försökte hitta något att ha på mig. Men hittade som vanligt igenting (för kräsen.. haha!). Hittade massa fina klänningar, men asså inget jag passar i.. kan inte direkt tänka mig själv i en vit spetsklänning? haha! Men fina var dom allt och passar nog på andra. Var oxå på jakt efter ett par slit&släng solglasögon att ha på strömma och när jag jobbar, då jag tycker att mina fin-solglasögon är liite för fina för den saken ;) 
Så jag hittade ett par på Ur&Pen för 50 kr. Sen innan vi åkte hem köpte jag hem rabarber som min lilla mormor ska få göra något gott av imorgon, hihi. 

Imorgon så ska jag först ner till allum och handla en snabbis, för saker jag behöver på strömma (dum nog köpte jag de inte idag..). Sen (om de är fint väder) ska jag o bästis ut och photoshoot:a lite om vädret tillåter. Annars kanske vi myser till de med en bra film om det regnar! Ska försöka plugga oxå, och göra min del på grupparbetet som snart ska vara inne. Och så har jag bett mamma göra en Saffranspannkaka, då jag saknar Gotland grovligt mycket.. så en gotlänsk delikatess skulle helt klart inte vara helt fel i min eviga saknad efter mitt paradis! 
 
 

Copper

Go'kväll på er! Nu känner jag mig mer på banan igen, efter att ha legat däckad, haft ont i kroppen och knappt kunnat gå. Kroppen säckade ihop totalt, men nu känns de bättre och tog en extra dag där jag inte gjort något!

De senaste dagarna har jag sett otagliga filmer, båda nya och gamla (såsom Dirty Dancing och Mary and Martha, två riktiga godbitar!). Sen har jag sett lite serier och haft nostalgi av Cityakuten som jag inte sett på år och dar.. Så nu kan jag hela tv-tablån utantill, nästan iallafall ;) 
Idag skulle jag egentligen till allum med bästavän, men kände att jag behöver ta en extra dag ledigt så vi tar de imorgon istället. Istället tog jag en kort promenix i solvädret för att få lite frisk luft efter 3 dagar instängd mellan väggar.. så de var skönt och så sjukt mycket blommor och så mycket vårdoft! Älskart. 

Imorgon är då tanken att jag ska till allum med bästis o försöka hitta något att ha på mig till Lisas student. Får se om jag hittar något, annars får jag beställa hem något! Och på söndag ska jag handla lite inför min jobbhelg nästa helg, så ska handla lite smått o gått som jag kan ha med mig till veckan. Ska bli skönt att jobba, har saknat de lite faktist, mina små älsklingar som nu är ute på bete, såå mys för dom! 

Nu ska jag olja naglarna och se på Copper, nya favoritserien helt klart!! Hoppas er kväll blir grym, vad ni än gör. Puss! 
 
Bjuder på en gammal bild!
 

Måndagens ridpass - Cocktail

Förlåt att de inte har kommit upp tidigare, men har inte direkt orkat skriva ett inlägg o lägga upp på bloggen.. nu ska jag försöka få ihop de! 

I måndags var jag riktigt trött, så visste inte om jag skulle orka ridning men hoppade iallafall upp på hästryggen trotts allt o försökte. Vi ska nämligen hoppa trängbanan nu senare i vår och idag gjorde vi en introduktion i vad som komma skall. Så vi hoppade smalhinder, grind och något mer hinder jag inte kom på vart de hette.. 
 
Men Cocktail asså.. vilken energi 21 åringen hade! När vi skulle galoppera på långsidorna utanför ridhuset, drog han på som fan och sprang om nästan 2 hästar innan jag fick kontroll över honom.. haha och de var så jäääävla kul! Har aldrig varit med om hur pigg och lycklig han var, sen kunde han inte hoppa i ett normalt tempo utan var tvungen att mer lr mindre slänga sig över hindrena, men de var riktigt roligt att se honom så pigg och glad! 

Nästa vecka så ska vi hoppa in och ut ur ridhuset, vi får se hur pigg och glad lillakräket är de! ;)
 
 

magsjuka..

Go'kväll på er! Idag är de tisdag, en väldigt dålig tisdag för min del. Igår så hade jag en myskväll med mina fina strömmisar och la mig vid 23:30 tiden. Vaknade upp vid 02-tiden av att jag frös till tusen och kallsvettades.. Trodde inte de var mer än så, så försökte somna om men vaknade varje timme av värme och kyla omvarannat. Och imorse så kräktes jag, TOPPEN, magsjuka.. den sekunden älskar man verkligen livet. Så hela min dag har jag tillbringat i min säng, sovit om varannat och pappa hämtade hem mig vid 13-tiden. Sen jag kom hem har jag sett på film, sovit, ätit en macka och druckit i massor, så jag snart blir frisk! 

Nu ikväll ringde Josse och sa att dom skulle bada sönder ikväll.. känner inte alls att jag oxå vill tillbaka till skolan och bada sönder med dom?! åh orkar inte vara sjuk.. Därav ingen jättebra uppdatering idag, och nog inte imorgon med. Vi får se helt enkelt hur de blir, känner mig mycket piggare nu iallafall! 

 

flera timmar i solen..

Go'kväll på er! Min dag har varit så grym från början till slut. Kanske dock inte första timmarna i skolan, men sen har de bara varit kul och haft sån grymt bra med energi. Att bara lämna alla känslor hemma och få åka till mitt andra hem på Strömma med världens bästa familj och världens underbaraste vänner, miljö och allting ger mig så mycket, så mycket! 
 
På ridningen körde vi tränghinder i ridhuset, mer om de i ett annat inlägg men kan säga något gott nu.. HELT JÄVLA UNDERBART!!! Och vid 16 såg vi brännbollsmatchen lärarna mot eleverna, och eleverna utklassade dom såå hårt! Nästa år är de vår tur, gissa hur mycket stryyyk dom kommer fååå! Sen har jag o Hanna legat i solen sen 17 fram till kvällsfikan nu vid 20, så himla underbart att få lagra massa sol i den underbara solen. Så efter ha legat i solen i flera timmar så är jag så full av energi och glädje att jag nu ska ut och sprida av mig all glädje och kärlek till mina bästa vänner! 

Imorgon är de sovmorgon till 09:10, så idag blire vaken läänge :D 

 

"Du är en sång på mina läppar, en klassiker. Och när trummorna rullar igång, är jag säker."

Go'morgon på er! Denna dag började verkligen sååå bra.. Har inte kunnat sova inatt, kom aldrig riktigt till ro utan kände bara stress stress stress. Vaknade upp hela tiden av stress och kallsvettig. Så imorse när jag steg upp, kände jag mig mer död än vanligt. När ja åt frukost hade jag ett hemskt illamående som bara blev värre. Ändå så satte jag mig på bussen och åkte mot skolan (om jag inte hade varit en fighter så hade jag lagt mer ner och somnat om..). Jag hade Håkan i öronen hela tiden, jag blir så trygg, glad och lycklig när hör honom ♥ 

Så nu sitter jag i sängen med Håkan i högtalarna, och har min första lektion 10:20. Ha en fortsatt bra dag, puss ♥ 
 
Bjuder en bild på Håkan idag, då jag ser ut som ett lik..
 

söndagsstress

Go'kväll på er. Hoppas er dag har varit bra, min har varit skön nu men nu känner jag av massa stress pga skolan. 

Började min dag vid 10 efter att ha sett de senaste avsnittet av Copper, en ny serie som jag verkligen diggar! Den kommer följas ett tag nu, den saken är klar! Tog en choklad-latte till frukost och såg klart de 5 sista Tribe avsnitten på säsong 5, och nu är de slut. Känns lite sorligt faktist.. Har oxå varit ute på promenix med bästavän och plockat så sjukt mycket vitsippor, fullt överallt och de doftar så totalt underbart! Vi tog oxå en promenix vid dammen innan vi gick hem. Efter middagen så la jag mig ute i solstolen med bra musik i öronen och njöt av värmen. Dock förstördes de av att ett stort o svart moln kom in.. inte okey! Så istället gav jag mig på bakning, vilket jag inte skulle gjort då de gick åt helvete.. Muffinsen blev aldrig riktigt klara o om jag skulle haft dom inne längre, så skulle de blivit brända. och kolakakorna blev bara mjuka i mitten. Så nej, ingen bra bakdag! Nu ikväll tog jag en lång dusch och smörjde sedan in mig med den goa BodyButtern. Har oxå letat praktikplats inför sommaren, men de jag sökt hos säger nej och de som verkar vara intressanta kan man inte ta sig till på närmsta sätt.. Och jag blir så fustrerad och stressad av att de är 4 veckor kvar och min praktik är inte spikad än. Så får fortsätta leta på tills jag hittar något! 

Nu ska jag lämna praktik sökandet, tända ett doftljus och se på någon bra serie/film. Imorgon är det skola som gäller. Puss o kram 
 
En charmig bild på mig & min kung!
 

Live, Dream, Love

 

Tjejkväll

Go'kväll på er! Min dag har varit hyffsat bra, och mysig. Imorse så vaknade jag upp efter en natt med lite sömn. Kom aldrig riktigt till ro med mina tankar och låg och vände mig i flera timmar. Tillslut satte jag på musik och somnade till de. Vaknade dock varannan timme ungifär av stress. Men jag kände mig ändå rätt pigg trotts allt. Vid 9 så var jag uppe i djurhuset där jag skulle tillbringa min dag med Jessika. Vi höll i marsvin och kaniner som barnen fick klappa och ställa frågor om. Sååå söta små barn! Älskar verkligen barn, så charmiga! De kom drygt 5.000 personer som kom för att se våra galna kossor springa ut och leva djävel. Så de har varit en trevlig dag. Tog bussen 13:41 och var hemma vid 15-tiden. 

Sen när jag kom hem så har jag inte gjort mycket. Ätit en go middag med familjen och nu ikväll gjorde jag iordning en kopp latte med choklad. Jättegod och den kommer göras om flera gånger! Nu ikväll tänkte jag tända massa doftljus, dricka te och se på Girls. Riktig tjejkväll med andra ord, för de behöver jag nu! Imorgon ska jag träffa bästis en stund och sen ta en låångdusch, såå härligt! 

 

Ikväll är det min tur..

Denna kväll blev helt klart inte som jag tänkt mig. Fick sån sjukt våg av ångestattacker som bombade mig med ord och slog ner mig psykiskt. Låg under täcken och kuddar i sängen i flera timmar, utan att röra en min. De gjorde ont att bara tänka. Nu har allting börjat lugna ner sig och jag har fått somna till tonerna av världens finaste Håkan hellström och fått vakna upp hans fina röst ♥ 

Ibland vill jag uppnå alla vackra, fina, citat jag ger er. Men ibland måste jag oxå få vara svag och få komma tillbaka ännu starkare. 
 
 
 
 
 

Ingen hemfärd..

Go'dag på er! Förlåt för dålig uppdatering igår, men hade inte tid för verken data eller blogg överhuvudtaget igår. Ni fick iallafall ett inlägg med bilder från Gotland. Så nu är alla Gotlandsbilder ute, saknar de sjukligt mkt..
 
Gårdagen gick så fort.. började min dag med en go smoothie på bussen till skolan. Var här vid 09:20 och fick återinstallera om hela fånen.. Så nu har ja typ hälften av alla nummer kvar, men ska ändå snart få en ny då vi ska byta abonemang! Sen hade jag entreprenörskapslektion som jag inte pluggade något på. Efter de så hade vi tappskokurs till 17:00. Visst var de lite äckligt med att sko på döhovar med köttslamsor och äckel på.. men när vi plastade in allt så var de inte direkt något större skillnad än att hålla en vanlig hov. Dock lite mer.. plastigare och blodigare. De var iallafall roligare än vad jag hade väntat mig, wiho! Så nu har vi gått första anhalten på kursen. 
På kvällen så var jag med ettorna hela kvällen, bus och stoj innan jag gick o la mig i min egna säng vid 01:00-tiden. 

Så idag vaknade jag upp riktigt seg och dryg i kroppen. Började dagen med ett idrottspass i gymmet, intervall med kondition och mage. Fyfan va hon körde med oss.. haha! Är trött i kroppen nu och axlarna värker.. träna mera kanske vorde bra ;) 
Sen har jag haft Djurens biologi, Matte-lektion där vår lärare var sjuk o vi hade rektorn men gjorde inprincip ingenting  ändå och nu har jag haft min sista lektion, Svenska. 

Idag kanske ni tror de blir hemfärd, men nejnej! Imorgon släpps våra små kossor ut på kosläppp och jag har, precis som förra året, lovat att vara med och hjälpa till! Jag ska vara i djurvårdshuset med en annan tjej och de skulle tydligen komma upptill 3400 människor.. till vår lilla gård. haha! Hoppas de inte blir lika kaos som de blev förra året när dom skulle släppas bara ;) 
Så jag tänkte ta bussen 14:17 till Sätila för att köpa något gott att ha till kvällen, typ godis för det är jag så sjukt sugen på. Japp, så får de bli. Puss 
 
 

I Visby's mysiga gator och gränder ♥

 
 
 
Fina medeltida-hus 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visby är helt enkelt min drömstad 
 
 
 

Havet och Raukar i Ljugarn & fika i Slite

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mysiga dagar

Go'kväll på er! Hoppas er lediga 1 Maj har varit bra, min har varit grym! 

Igår så firade jag Valborg hemma hos Lisa med hemmagjord pizza och cider. Mycket trevligt! Fick se hennes student & bal-outfit, riktigt fint! Sen såg vi film oxå, dock så somnade jag.. haha! Alldeles för lite sömn i måndagsnatt ;) 

Idag så har jag inte gjort så jätte mycket. Vaknade vid 9, såg på ett avsnitt av Girls & Djursjukhuset innan jag orkade ta mig upp, äta frukost och kolla igenom 3 avsnitt av Tribe. Snart är säsongen och hela serien slut.. men då börjar jag direkt med Borgias! Städade oxå igenom rummet en snabbis innan Bästis kom över vid 14 och vi drog ner till allum för studentshopping. Lisa tar ju nämligen studenten nu den 29 Maj, så köpte studentpresent till henne. Tror hon kommer bli riktigt glad över den! Sen kollade vi kläder oxå. Dom har fått in så myycket nytt och snyggt att man bara vill handla upp allt fint.. haha! Jag behöver något att ha på mig på hennes student, och är upptagen nästan varje helg nu innan så får hitta något snabbt! Har hittat en snygg klänning på Ellos, och lite annat så kanske beställer hem istället.. vi får se helt enkelt!

Nu ikväll så har jag tagit en långdusch, smörjt in mig med min BodyButter så nu luktar jag så gott såå! Och så har jag målat naglarna i en super-rosa färg.. bara för att utmana mina gränser lite till (bär aldrig rosa och har aldrig varit så "tjejig".. hehe). Imorgon tar jag mig tillbaka till skolan för 2 skoldagar och sen jobba på strömma's kosläpp på lördagen. Blir supermys! Jag & Annie ska oxå hinna göra videon om Sindarve oxå och visa för klassen, bara en såndär kul grej! Så den får vi försöka hinna göra nu när vi båda är på skolan fre-lör :) 

Nu har jag tänt upp alla doftljus på rummet, och de doftar sååå gudomligt och är så fint så fint! Har oxå tänt mitt ljusfat som är format som gotlänska Ringmuren, så sjukt fin är den! Ni ska få bilder på allt det jag köpte till helgen tänkte jag, då jag har tid att fota allting. Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll. Puss 
 
 
Bjuder på en såndär jättecharmig bild!
 

De vilda Gotlandsrussen på Lojsta hed

 
 
 
 
 
 
 
 
 
På Lojsta hed (ca 8 km från Sindarve) går det 3 flockar med 70-80 st vilda Gotlandsruss i stora inhängader. Vi var uppe och kollade om vi kunde få se några, och de hade precis fått mat (stödmatas på vintrarna) så vi kunde bara stå utanför och fota dom i massor. Fick så sjukt fina bilder! 
 

Vår visit runt om Sindarve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så himla glad

Åh har så mycket energi i kroppen som bara vill ut ut ut! Allting känns så himla perfekt nu. Mina familjer (biologisk familj & strömmafamiljen) är helt klart bäst. Saknar dom redan efter att jag varit ifrån dom en dag. Trivs så himla bra på internatet nu, att bo själv var precis det jag behövde. Ingen som klagar på att jag kommer in sen, tänder massa lampor eller att jag aldrig är på rummet, Freedom. Våren närmar sig med stormsteg och jag har redan laddat upp med vår på Gotland i 3 veckor och fått så himla bra omdömen från dom och fått se så himla mycket av Gotland. Samlat på mig så mycket energi och kärlek till livet att allting håller på att gå över. Känner verkligen att allting håller på att släppa, all ångest, smärtor och all oro. Jag är äntligen påväg att bli frisk.   
 
 

Fjordingar i alla former

Kummin
 
Felix 
 
Kummin

Frost


Fjordisar i skogen
 
Avelshingsten Lordi
 
Snygg pose med 4-åringarna
 
Mysig uteritt
 
Humle
 
Gamla avelshingsten Hugo
 
Fjording i skogen
 
Fjording i skogen