att acceptera sig själv.

 
Acceptera dig själv, för den du är.
Om någon kille tycker du är tjock.
lämna honom, för då är han inte värd dig eller din uppmärksamhet.
Om killen älskar dig, så gör han de för den du är på insidan, och inte för hur du ser ut.
Och han ser dina svagheter, dina brister och dina starka sidor.
Och om han älskar dig på riktigt, ser han oxå till ditt bästa.
 
Jag kämpar med dessa ord hela tiden, Acceptera, Tjock, Inte värd dig eller din uppmärksamhet och älskar dig för den du är på insidan och inte utsidan.
Tro mig tjejer, jag vet hur de känns.
 

tack tack tack ♥

Shululu!
 
Måste bara tacka alla stärkande ord som ni ger mig, varje gång jag lägger upp inlägg som handlar om vad jag har varit med om osv.
De stärker mig verkligen, tack tack tack! ♥
 
Och nu över till dagen, som faktist inte blev heelt som ja hade tänkt!
Vid 12 tog ja bussen hemifrån, för att hinna med 12:47 pendeln till Kungsbacka.
landade i Kungsbacka 13:12, mötte upp Almina på stationen och vi började gå mot Kungsmässan. Vi gick ett x antal varv runt i Kungsmässan, tog en fika på Expresso House och pratade på, I MASSOR!
Och efter den träffan kom ja oxå på hur mycket jag saknar mina bästa från Strömma.. ush! saknaden är stor, sedan första dan! Men jag överlever, tror jag..
 
Sen tog jag 15:17 pendeln hem till älskade Göteborg igen, och på vägen hem köpte jag hem en sallad till middag, dock kan den brinna i helvetet, fyfan va äcklig! Vid 17 kom la familia hem igen, och pappi körde hem mig till mamma då de ska regna imån o vara massa dykare som skulle med imån, dvs att ja struntade i att följa med upp. Bara trångt, rått o kallt när de ska regna o blåsa så mycket där.
 
Sen jag kom hem till mamma har ja inte gjort mycket, åt en god middag, Ungsbakad omelett med zuccini/potatis och en god sallad + dressing. Älskar mitt vegetariska liv!
o påtala om vegetariska liv, idag har ja varit kött-fri i 4 veckor - wihoooo!
Och de ska fortsättas, man blir mycket piggare o känner sig mycket fräschare när man bara äter grönt och fräscht! :)
 
Ja, vad har ja mer att säga? nä,
ska nu avsluta min dag i sängen med en bra film och rostade solrosfrön.
Puss!
 
fina Novis ♥
 

3 alternativ

Heyhey bloggläsare!
När detta inlägg läggs upp så sitter ja antigen i bilen, påväg till Lysekil (båten ligger där) med pappa och hela familjen i en trång bil!
Och ja sitter säkert o snuttar på godis o sjunger till musik med min falskhet till röst.

ELLER
 
Så ligger jag i soffan, benen i högläge o ser på TV med mitt mongo till bror som använder mig som ett skjutobjekt. Kan oxå ligga i sängen o smutta på godis o se en go film, riktigt mysigt låter de faktist.. haha!
 
ELLER
 
Så struntade jag i att åka till pappa, och åkte hem till mamma istället.

Nu åter de bara att se vad ja gjorde, lika intressant för er som för mig, haha 3 alternativ som låter lika intressanta, eeeelller? ;)
 
bjuder på en bild från Februari/Mars med katten Wiggo :)
 

Mina år på Ester Mosessons Gymnasium

Mina år på min gamla skola, tankar osv.
Jag var hackkycklingen, av lärarna och personalen. UTOM EN.

Berättar också om tryggheten och kärleken till klassen, som kluvde mig i bitar när jag bestämde mig för att byta skola.

______________________________________________________________________________________________________________________

Ester Mosessons Gymnasium Hösten 2009 till Sommaren 2011

 

Detta är ett val jag aldrig kommer glömma. Kan nog säga att mitt val till Ester Mosessons Gymnasium har varit ett av mina värsta och bästa val i mitt ännu 18 åriga liv. Valet till Strömma ändrade min livsbild helt och hållet, på ett bra sätt och allting blev plötsligt så mycket bättre.

Detta är en kort förklaring till varför jag bytte skola helt och hållet, min livsbild av mitt liv fanns inte. Jag såg endast mörker, ingen tecken på ljus överhuvudtaget. Och ändå skriver jag att de var ett av mina bästa också. Då kanske ni undrar hur de ligger till. För man kan väl inte ha gjort sitt bästa och värsta val i ett? De ska ja berätta nu.

Jag börjar med de possitiva, det bästa med mitt val som 15-åring. Jag hade ingen bild av mitt framtida liv. Verken vad jag ville bli eller vad jag ville syssla med efter skolan. Men en sak har jag alltid vetat, ända sen jag var 5 år. Jag ska syssla med djur, det är något jag inte kan leva utan. Mitt liv utan djur är inte mitt liv, det är någon annans liv. Jag har haft ganska lite djur egentligen, en hund (Cavalier king charles spaniel, "Vicke"), en Hamster ("Melizza"), en Salamander("Sally") och massvis med fiskar! Riktiga djurälskare sägs ha massvis med djur, men inte jag. Jag har haft två sköthästar (Wesley & Magnum), de är de närmaste av egen häst jag har fått chansen att få. Om jag ska få chansen att få en egen häst så får jag köpa en själv. Så har de varit under hela min uppväxt.

Men under mitt första gymnasieval så valde jag något som inte ens fanns i min världsbild, ett bagerigymnasium. Visst, jag tyckte om att baka och skapa. Men aldrig att jag skulle kunna jobba med detta! Detta är något jag aldrig egentligen ångrade, då jag trivdes så sjukt bra med min klass! Dock inte med lärarna, och de är de som avgör ganska mycket av mina betyg. Första året var bra, jag trivdes till tusen hela tiden. I tvåan blev allting så mycket värre. Jag visste egentligen redan från början att jag inte ville jobba med detta, att detta inte var jag. Detta skulle aldrig ja kunna se mig som. Michella Molander, som bagare? Nej, aldrig i mitt liv! Och det fick sina koncekvenser.

Första veckan i tvåan märktes de direkt att jag inte hörde hemma i denna del av världen. Jag kände mig utanför första veckan i skolan, som ingen tyckte om mig eller älskade mig överhuvudtaget. Jag började må sämre och sämre, allting runt omkring mig påverkades. Och ju mer tiden gick, ju mer visste jag att detta inte var jag. Detta skulle aldrig bli jag.

Jag började också må ännu sämre under hösten 2010. Detta påverkade mina två sista terminer i tvåan. Lärarna slussade mig mellan mina mentorer, skolans rektor, kurator och SYV. Detta påverkade mitt trasiga psyke ännu mera. Lärarna såg hur jag mådde, dom sa de till mig flera gånger. De som stör mig nu i efterhand är att dom alrig gjorde något åt det. Jag fick slussas mellan dessa människor, fram och tillbaka. Som en leksak. Jag var söndrig nog som de var, och nu blev det inte direkt bättre.

Jag hade tid hos kuatorn, en gång i veckan i några veckor. Men sen struntade jag gå till henne. Då jag senare märkte att det blev bara sämre när jag gick till henne. Jag slutade gå, mådde bättre i några veckor innan allt tog fart igen. Denna gången vägrade ja gå till kuratorn. Istället gick ja till SYV, som egentligen inte är utbildad att prata sånthär med elever. Hon räddade mitt liv, under de halvåret jag hade kvar på Ester.

Hon var den enda, i hela världen, som förstod mig. Kuratorn sa att allting var mitt fel, allting med "anonym" och jag kände albsolut inte mig trygg med henne. Men med SYV passade pusselbitarna perfekt ihop! Hon lyssnade på mig, vi pratade, valde skola och jag gick till henne så ofta jag mådde dåligt. T.om lärarna skickade mig dit då som såg att jag mådde dåligt. Veckan innan min första praktik, Jerkstrands Konditori, valde jag skola. Hästhållning på Strömma Naturbruksgymnasium.

Från Februari till Mars 2011 så fick jag ha min första praktik, på Jerkstrands Konditori i Slakthuset i Göteborg. Platsen där jag blev accepterad som den jag är.

Jag älskade verkligen att praktisera på Jerkstrands Konditori i 8 veckor. Dom trivdes med mig och jag trivdes med dom! Under de 8 veckorna jag fick chansen att praktisera där , lärde jag mig så mycket nytt. Sammtidigt som jag hade så kul, fick jag också mycket arbetserfarenhet. Dom 8 veckorna i februari-mars gick i rasande fart. Från att vara nervös inför sin allra första RIKTIGA praktikplats, till att trivas så bra att jag inte ville gå därifrån när veckorna var över. Man kan helt enkelt säga att jag övertrivdes!

I Mars 2011 började skolan igen, ångesten och pressen kom tillbaka. Och jag började må sämre. Hade mera ångestattacker och panikattacker, och blev utkastad från bageriet/konditoriet gång på gång. Lärarna kastade skit på mig, skit som inte ens jag hade gjort. Jag var så trött på allt att jag struntade i att gå till de praktiska jag hade med just den konditoriläraren/chokladläraren. Hon sa att allting var mitt fel, jag fick skit. Hela tiden. Efter varje konditori-choklad lektion kände jag mig värdelös, och totalt mör psykiskt efter alla dessa påhopp jag fick. Jag fick inte beröm en enda gång, allting jag gjorde var bara fel. Även fast andra lärare tyckte de var bra de ja hade gjort, så förnedrade hon mig nästintill. Ingen i klassen tyckte om henne, jag var hennes hackkyckling. Helt klart.

Läraren, som också var min mentor, märkte ju att ja inte gick på hennes lektioner, märkte detta och vi hade ett möte. Jag, min mamma, rektorn, SYV och min mentor. De var alla mot mig, tyckte jag. Att jag tänkte byta skola, berättade jag inte för min mamma då jag har väldigt svårt att lita på folk. Och ja, även min mamma. Jag säger mycket till min mamma, men inte de som ligger närmast hjärtat. De håller jag helst för mig själv. Högst att kuratorn får veta de.
Men jag tog mig igenom mötet, med nöd och näppe. Var totalt slut i psyket den dagen, kan jag meddela. Men mamma hade nu fått reda på de. Och vi hade löst ut mina problem, med att skicka mig på de praktiska till, just de, JERKSTRANDS KONDIRORI! Jag var nästintill helt till mig, att jag skulle få tillbringa min sista tid på Ester, 3 dagar i veckan, hos Jerkstrands. De hade jag inte trott för 5 öre!

     

Min bagerilärare ringde så fort han kunde till cheferna på Jerkstrands, och dom ville mer än gärna ha tillbaka mig dom sista veckorna på terminen. Den 15 April, efter påsklovet, fick jag komma tillbaka till Jerkstrands 3 dagar i veckan, ons-fre för att ha de praktiska hos dom.

 

Jag var en dag på varje avdelning (oftast), en dag hos bagarna, en dag i konditoriet och en dag i kallköket. Men allra bäst trivdes jag i bageriet, där jag var ensam tjej med massa härliga gamlingar (om man får säga så?) och deras tycken om tjejer. Haha! Riktigt roligt att höra. Så man fick lära sig att stå på sig där kan jag säga. Vilket är en bra lärdom för mig som lätt tar åt mig. Min tid på Jerkstrands Konditori slutade 8 Juni 2011. Och de nervös kom, betygen satts. Min handledare, Dick, som jobbade i Konditoriet satt betygen. Och jag fick MVG i ALLA KATEGORIER hos dom! Fatta att jag gick hem, med stolta betyg att jag LYCKADES få MVG i bageri och konditorit på praktiken. Lyckan var överväldigad då jag lämnade in lapparna till min bageri och konditorilärare. Jag fick G eller VG i bageri efter de, och min konditorilärare, som knappt ville sätta ett G på mig, fick så väl sätta ett G ändå när ja kom tillbaka med sånna härliga betyg och omdömen från praktiken. De kändes så jädrans gött att bara sätta upp domdär betygen i näsan på häxan som förnedrat mig så många gånger och bevisat att "JAG KAN OCKSÅ!". Jag bevisade, alla som hade tvivlat, att jag visst kan. De levde jag länge på. Dock så satt hon ändå ett IG på mig, i ämnet livsmedelskunskap B, men de struntade jag helt i. För på Strömma behövde jag inte ha G i livsmedelskunskap för att komma in.

Den 10 Juni 2011 kom dagen, jag väntat på så länge. Dagen då jag äntligen skulle få lämna mitt helvete på jorden. Men dock lämna kvar en liten del av tryggheten. De var en kluven känsla när jag klev in, en sista gång, på skolan. Jag skulle komma bort från mitt helvete på jorden, men ändå skulle min trygghet med klassen, som jag tillbringat så många bra dagar med försvinna och jag skulle stå ensam kvar. Utan att tillhöra någon skola alls. Och inte ha den tryggheten att "jag har min klass, dom finns alltid för mig, oavsett". Jag älskade min klass på Ester, dom gjorde så jag orkade ett år till. Dom hade verkligen varit med mig när de var som värst. Även fast de kanske inte märktes, så har klass LPB alltid varit där, som ett stöd. Bara att vara i närheten av dom, gjorde mig stark och stabil. Balanserad i sinnet. Jag minns känslan, jag minns hur tankarna skar djupa sår i mig, och hur den kluvna känslan delade mig, som en vattenmelon. Ena jag ville iväg, bort, medans den annars sa "stanna kvar i tryggheten. Du är trygg där!". Men jag hade gjort mitt val. Nu fick jag fullfölja de också. Efter mycket kramade av alla, och mycket tröst och stöd från dom, lämnade jag min klass. Tryggheten. Kärleken. Och minnerna. Bakom mig.


Deras student!


Kungsmässan imorgon

Gokväll på er bloggläsare!
Har inte mycket mer att skriva här nu egentligen.
Har gjort precis de ja skrev i de förra inlägget.
Spelat sims, sett på film och ätit jordgubbar!

Men imån ska ja faktist till Kungsbacka, och umgås med min saknade Almina, mycket saknad människa dedär kan ja meddela! ♥
Vi ska roa oss med en tur på Kungsmässan, fika lite gott o kanske kommer hem med ännu mer shopping? haha!
Nä nu har ja shoppat tillräckligt, så de så.
Får allt ta o hålla i pengarna nu.
Sen efter de, så ska ja till pappi, och eventuellt följer jag med upp till båten om de inte är för regnit och äckligt.
stannar där tills måndag, då ja o bästis ska till Lisse på morgonen o hämta ut "lotta på liseberg"-biljetter.
 
De kommer alltså vara mycket dålig uppdatering nu i helgen.
Men ja kan göra några tidsinställda, får testa om de går ;)

ah, så nu fixar ja några så hörs vi mera imån.
puss!
 
vi är sötast! ♥
 
 
 

Trubbel

"Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor.
Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt.
Nu stryker vinden genom trädens höga kronor
men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt.
Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt
och lika hopplöst trist och grått som i mitt bröst.
Därute doftar det av sommarns alla dofter.
Där är det sommar, men här inne är det höst."
 
 
 

regnväder

Heyhey på er!
Idag är de ett såntdär äckligt regnväder.. I G E N. 
ush, så idag är de en sitta-inne-dag-och-spela-sims.
Så de ska ja göra nu, all day!

 

Dagens inköp

 
Och såhär ser mina nya dojjor ut, riktigt snygga om ja får säga de själv!
dom är dock ganska stora kring vristen, men de löser sig, för dom va tom på REA = jag MÅSTE ha dom!
De blev oxå ett par nya solglasögon och två paket med jordgubbar som fick följa med hem!
 
Nu har ja inget mer att säga, imån ska ja sy sy sy sy!
Denna dag ska ja avslutas som alla andra dagar, med en bra film!
Gonatt!
 

härlig dag!

Gormogon bloggläsare!
Har nyss kommit ur duschen och fått i mig något i magen, snart bär de av till stan!
Får se om ja kanske kommer hem med ett par snygga högklackade skor?
vemvet, förhoppningsvis! :)

Ah, de va väl de ja ville säga, haha!
totaaaaalt onödigt inlägg, men ändå.
Hejdå! :)
 
 

bilderna från igår.

Heyy!
Eftermiddagen spenderade jag med mami på stan, riktigt trevligt!
Tog en middag på en trevligt fik, de blev en räk-och qinoa-sallad för min del.
Mitt "icke-äta-rött-kött-ätande" går helt klart frammåt!
Sen var vi inne på Knapp-carlsson, och köpte band och tenn-knäppe till capen, så nu kommer den bli URSNYGG! Kollade oxå på ett par nya skor, vill ha ett par högklackade (dock inte för höga då jag är ganska lång, 176 cm..) i helst svart. Hittade inga som föll mig i smaken, och vi hade inte direkt tid att kolla runt hela eftermiddagen. Så imån åker jag och bästis till stan för att leta efter ett par sånnadär snygga dojjor!
 
Annars har ja väl inte gjort mycket mera, sitter nu och har lite nostalgikväll med 90-tals musik, men snart avbryts de och ska se klart filmen som ja inte orkade se klart igår.
btw så lovade ja att visa upp några blomm-bilder från fotograferingen igår, så visar dom, här och nu!
 
 
 
 
 
Som ni kanske har märkt så är INTE bilder redigerade,
- dels för att jag är för lat för att redigera,
- dels för att jag tycker att man ska lära sig ta snygga foton och inte behöva redigera sönder dom för att dom ska se snygga ut
- och dels för att jag inte har ork eller tid att lägga ner massa pengar att lära mig redigera, trotts att jag har photoshop!
 
Nä nu ska här ses film, puss o kram!
 

stan next!

Hey på er bloggläsare!
Klockan börjar nära mig 13, och vid 14 ska ja ner till allum o möta upp min moder för att åka till stan o fixa lite grejer.
Så ja, de är de ja ska göra idag, har inte mycket mer att säga. haha!
Ja, de var väl de. väääldigt onödigt inlägg om ja får säga de själv.
 
Kan oxå säga att idag kommer oxå bilderna från min & Bästis fotorunda igår upp oxå, fick några riktigt snygga blomm-bilder - hihi!
Ni får ett smakprov här och nu!
 

Mina absoluta favoritbilder - del 1

Frostbild från Januari 2010.
Kamera: Olympus E-420 + 14-42 mm objektiv.
 
En vinterkväll från stallet, Mars 2010.
Kamera: Olympus E-420 + 14-42 mm objektiv.
 
En sommarkväll på Gotland, Augusti 2011.
Kamera: Nikon D3100 + 18-55 mm objektiv.
 

En sommarkväll på Gotland, Augusti 2011.
Kamera: Nikon D3100 + 18-55 mm objektiv.
 
Lekande barn på Kap Verde, Mars 2010.
Kamera: Olympus E-420 + 14-42 mm objektiv.
 
Ara-papegoja från Kolmården, Mars 2011. 
Kamera: Nikon D90 + okänt objektiv.
 
Gorilla från Kolmården, Mars 2011.
Kamera: Nikon D90 + okänt objektiv.
 
Silkesapa från Kolmården, Mars 2011.
Kamera: Nikon D90 + okänt objektiv.
 
Sommarstugan på Åland, Juli-Augusti 2011
Kamera: Olympus E-420 + 14-42 mm objektiv.
 

Vinterkväll på Strömma, Februari 2012 
Kamera: Nikon D3100 + 70-300 mm objektiv.
 
Fölis i gräshagen, Juni 2012
Kamera: Nikon D3100 + 70-300 mm objektiv.
 
Wesley, min förra sköthäst. Augusti 2010.
Kamera: Olympus E-420 + 14-42 mm objektiv.
 
Fina Ravi i höstsolen, September-Oktober 2010.
Kamera: Olympus E-420 + 14-42 mm objektiv.
 
Min förra hund Vicke, Cavalier King Charles Spaniel. Augusti 2010.
Kamera: Olympus E-420 + 14-42 mm objektiv.
 

Fruktskål i vårsolen, April 2012.
Kamera: Nikon D3100 + 18-55 mm objektiv.
 
 
_________________________________________________________________
 
Här är bara en BRÅKDEL av mina favoritbilder, Kan lägga upp några till senare om de skulle vara intressant och jag orkar, haha!
 

.

"Du kan blunda för saker du inte vill se, 
men du kan inte blunda för vad ditt hjärta känner och för känslorna du inte vill känna." 
 
 

Solen = Love!

 
Mys ute i solen!
 

Nattångest

 
"Lägg dom här snubbarna och sveken bakom dig, och låt mig göra något fint i ditt liv istället.."
 
Nattångest som dunkar i mig, sömnen jag behöver får sig en rejäl baksmäll nu.
Jag försöker tänka frammåt, men de blir två steg fram och tre steg bak.
Jag vill lita på kärleken, men jag kan inte.
 
 
 

Världens bästa vän!

Shulululu!
här regnar de som aldrig förr, så de är riktigt äckligt oväder nu.. ush och fy på de! 
Jag o Bästis skulle ju egentligen til premiären av "Lotta på Liseberg", men eftersom de skulle komma upptill 35 mm regn nu ikväll så skippar vi de. 
Vi vill ju faktist överleva ett tag till ;)
Så istället så gick vi ner till allum (lr tja, de pissregnade så vi tog bussen, haha!), köpte en fet godispåse och en film, "Pang på Pensionatet", o gick hem till mig för att se den. 
Och pratade en massa, vilket var behövligt! 
Glad att jag har en sån bra vän som ja verkligen kan prata med allt om och som jag inte behöver känna att jag inte litar på till 110 % som jag kan göra med vissa andra. Hon har varit med mig i 7-8 år och känner mig utan och innan, vet mina brister och svagheter. Och att hon litar till 110 % på mig är minst lika bra! 
 
Så ja, de är de vi har gjort. 
Hon gick nyss hem o nu ikväll ska ja försöka göra klart andra delen av Capen, de kommer nog gå bra.. typ.. haha! 
eller så gör ja de nu, ah så får de bli!
 
Tänkte lägga upp ett inlägg sen om mina favoritbilder som jag fotat, så håll utkik! :) 
 
Små och söta vi var!
Medeltidensvärld i Götene Sommar 2009.
 

inget intressant händer.

Heyhey alla godingar där ute!
Sitter här i min alldeles goa säng med Swedish House Mafia i högtalarna - livet är rätt najs!
Och ja, ingen jättebra uppdatering idag, då ja inte har gjort någonting - typ.
eller jo, eftersom de är ständigt regnande i Göteborg så har ja suttit inne hela eftermiddagen och spelat The Sims 2. hihih bra underhållning!
Och så har ja ÄNTLIGEN börjat på mitt mönster till den nya svarta capen, den kommer bli sååå najs! Om jag har tålamodet att tyget bråkar med mig hela tiden.. så vi får se vart de slutar helt enkelt, haha!
har iaf börjat med halva så då är de bara halva mönsteret kvar!
Imån kommer Bästis över, och de vankas filmeftermiddag då vi båda känner oss rätt nere och kass av olika anledningar. Så de blir en film, godis och prat-eftermiddag för vår del!

Ja, de finns väl inget mer att säga än att ja nu tackar för mig med en sista bild, puss!
 
Jag & fina Bästis från vår tur i Slottskogen i påskas!
 

Mina förebilder

 
Håkan Hellström - min KUNG.
 
- Han har ingen sångröst enligt många. De kan jag hålla med om, men han sjunger ÄKTA och då behöver man inte sjunga precis RENT hela tiden. Jag älskar hans musik, hans texter och hans citat. Hans citat stämmer in på mig, precis, de där därför jag också ofta använder hans citat på bloggen. 
"De gör ont att veta. Men lika ont att undra." 
 
 
Anja Pärson - min DROTTNING.
 
- Hon är min drottning, helt klart. Hon har varit med mig ända sen jag började må dåligt och då jag började banna mig själv för saker och ting. (tar ej upp mitt privatliv på bloggen.) Jag blev ofta mobbad över att jag tyckte så mycket om henne när jag gick på högstadiet. Men jag stod på mig, för hon var min tröst. Även fast jag aldrig har träffat henne, så har hon varit en stor tröst till mig, och de känns som hon alltid har funnits vid min sida under mobbningsåren och fick mig att stå emot. Idag kom hon ut med att hon är Homosexuell, hon är den starkaste människan jag vet. Och jag ser upp till henne. Jag ska bli som hon, lika stark och våga mera.
 
 
Stefani Joanne Angelina Germanotta - min älskade Mother Monster
 
- vår allas älskade Mother Monster, eller iaf om man är Lady Gaga-fan som jag är. Hon är en sån människa, antingen hatar man henne, eller så älskar man henne - precis så som jag är. Vissa av mina kompisar tycker jag är knäpp som tycker om henne och hennes musik. Men de är jag, och jag står för att jag gillar Mother Monster. Älskar också hennes citat, och hennes kärlek till sin fans. Kan säga att Ingen, INGEN, har den kärleken som hon har till sina fans.

Mina största ikoner i denna värld, dom jag söker mycket trygghet, tröst och stöd hos när jag mår som sämst. ♥
 
 

.

 

EgoEgoEgo

 
Lägger upp ett inlägg senare om mina förebilder, som inspererar mig till att bli frisk!
 

 

"När man börjar komma upp i en ålder på sena 20, tidiga 30 års åldern. Man börjar tänka för första gången i sitt liv på saker som livslång kärlek. Och att man för första gången man verkligen vill träffa någon och få de hålla i resten av livet. Och de är då man börjar träffa damer, tjejer eller killar som inte är allt för pigga på att lita på andra människor. Och dom har blivit svikna tillräckligt många gånger för att bevisa för dig, varför dom inte bör lita på någon annan. Men vid den här tiden i ditt liv så säger du:
Men jag kände ju inte dig, när du råkade ut för all den här skiten. Och blev sviken av alla de här människorna. Försök att lägga alla dem här snubbarna och dem här sveken bakom dig och låt mig försöka göra något fint i ditt liv istället"

- Håkan Hellström 

 

 


Medeltidsveckan på Gotland 2011

Nu får ni bilderna som jag utlovade igår kväll från Gotland 2011.
 
Mitt älskade Gotland - Mitt medeltidsparadis 
 
 
 
 
 
 
 
Inprovisationsteater 
 
 
 
Gycklargruppen TRiX ger ut en grönsaksshow! 
 
 
   
 
 
    
 
 
   
 
    
haha Marcel Lindström 
 
 
Mitt vackra Gotland - Mitt medeltidsparadis 
 
Hade jag pengar & tid att åka dit igen år, så hade jag lätt gjort de! 
Nu får vi spara alla pengar, så ja kan åka dit nästa år o träffa på alla dessa underbaringar igen!
 
 

Brasilianaren

hey på er!
Länge sedan ja skriv nu.. kände ja.. haha!
inte för att ja har något att skriva, men tänka bara lägga in ett snabbt inlägg nu så ni ser att ja faktist lever!
 
Lyssnar nu på en as najs Brasilianare, riktigt go låt!
Gusttavo Lima - Balada.
Rekomenderar den starkt!
 
Ja, strax ska ja göra middag, o sen vetefan, borde egentligen sätta mig ner o iaf läsa igenom Matte B-boken & Trafikboken, meeen de orkar ja inte!
haha ah, hejdå sålänge så hör ja helt enkelt av mig när de händer lite mer roligare grejer.
Puss!
 
underbar bild från Gotland i Augusti förra året, kan lägga upp ett inlägg om veckan där o bilderna där ifrån senare om ni har lust? ah så får de bli!
 

svårigheter

Jag förstår inte hur svårt de kan vara att acceptera sig själv & sin kropp. 
Jag kämpar dagligen med denna tanken, och de blir alltid värre med tiden.
Varför kan jag bara inte acceptera det?
 

Lunch ute

yesbox, 22 grader på balkongen - de börjar bli varmare!

Så idag fick de ätas lunch ute!





Varför utmanar du dig under sommaren, när alla grillar o de luktar sååå gott?!

eftersom ja inte har något annat att skriva om kan ja ju skriva lite om min Vegetariska sommar, som ja går igenom just nu!
____________________________________________________________________________________

Detta är något jag HEEEELT själv har kommit på, testa att vara halv-vegetarian en sommar (ungifär 2 månader) och se om jag mår bättre av de. 
Jag är dock inte hel vegetarian, utan äter kyckling & fisk (så de ska vara lätt för mamma att laga mat.. hehe!)
Annars äter jag Quorn, Tofu, bönor av olika slag, massvis av grönsaker & frukt, osv. Försöker också dra ner på pastan/potatis/ris i så stor utsträckning som de går. Och istället äta Couscous, Bulgur & Quinoa - då de är nyttigare och innehåller mer energi & mineraler.
Och jag känner redan att jag mår bättre, efter bara 1.5 vecka!

Varför gör jag detta då?
- jo, ja har aldrig varit så överförjust i nöt-eller fläskkött, och har faktist varit vegetarian i 8-halva 9an så varför inte utmana mig själv o strunta i att äta nöt-och fläskkött i två månader? för två månader, de är INGENTING! 
Och så tycker jag om att utmana mig själv o se hur långt jag kommer, hihi! 
Om jag blir bjuden på nöt-eller fläskkött så äter jag självklart de, men här hemma så äter ja bara vegetariskt.
Jag gör oxå detta, för att minska på mitt sockerbehov och genom att byta kostvanor helt så tror ja att jag lyckas med att minska sockerbehovet (i form av godis) nu till bara en gång i veckan - vilket är mitt stora mål!
Och att gå bättre aptit, vilket jag oxå nästan har lyckats med, wiho! 

Ja, och de går ganska bra nu om ja får säga de själv!
Är rätt imponerad över mig själv, haha!

Lita av vad jag lever på:


Vegetarisk lasange


Linssallad 


Sesamnuggets m grönsaker


Tomatsoppa 


Fruktsallad i määängder

Vågar ni som jag, byta kostvanor helt och försöka att bara leva på vegetariskt en hel sommar med massa grillningar? ;)


inga tankar, inga idèer

har absolut inga idèer vad jag ska skriva om längre, 
gör inte så mycket på dagarna längre, sover, äter, glor tv, sover.
Så har mitt liv sett ut i ungifär en vecka plus några dagar, dvs inget direkt intressant. 

Bästa vännen är o tävlar i Norge, kommer hem inatt o Lisa är hos pojkvännen i skåne = de finns inte mycket att göra här hemma. Alla andra vänner bor ju så långt bort, eller så sommarjobbar dom. 
Så nu saknar ja faktist att jag inte har något sommarjobb.. 

Jag skulle ju iof kunna åka till pappi men han är för tillfället i båten så kanske åker till honom nu i midsommar, eller redan nästa vecka? 
aja, man kan ju säga att mitt liv är inte sådär vidare jättekul, justnu! 
saknar ridningen oxå... menmen.
haha nä nu ska ja sluta klaga o göra en snabblunch!



btw så stör ja mig lite smått på hur blogg.se har gjort om.. BILDERNA BLIR JU EXTREMT ÖVERSTORA FAST JAG HAR DEN PÅ MINIATYR!!!!!!



Detta visste ni inte om mig..

... jag hatar att sova ensam efter ja bott på Strömma sen Januari.
För jag är så van att ALLTID sova med minst 2 pers till i samma säng bredvid mig, så känner mig forever aloe o tkr de är tråkigt att komma hem.

... jag är extremt mörkrädd.

... jag har varit i Afrika

... min mormor har en sommarstuga utomlands (dvs Finland, haha!)

... De är 16 år mellan mig och min yngsta lillebror Alex




nytt föl


Vårt andra avelssto har fölat!
E. Cardento
U. Face the music "Fay"

åh längtar tills man får se den lilla söta i augusti!!!!


Ny systemkamera?

precis som rubriken låter, har länge funderat över att kanske skaffa en ny systemis!
Fast min andra bara är.. 10 månader gammal så är jag ändå sugen på en ny liten bäbis!
och som en ren slump *blink blink* ramlade ja in på www.netonnet.se 's hemsida och hittade denna gooodingen;


Nikon d3200

Sjukt snygg verkligen, måste ja bara säga!
och så kommer de bästa av allt,
- 24,4 megapixel
- full HD inspelning
- 3 tum LCD skärm

Denna hade varit så jääädrans min OM jag hade haft ett sommarjobb (= få in pengar) och hade 6'290 kr.

När ja ändå var inne på deras hemsida hittade ja oxå dessa snyggingar, som ja oxå blev ganska sugen på att ha hemma hos mig:



Nikon d5100

- 16,2 megapixel
- Full HD inspelning
- uttagbar display
Pris: 6'449 kr



Nikon d90

- 12,3 megapixel
- HD filming
Pris: 7'490 kr
MIn fadro har två sånnahär (han är dykare o använder den ena till dykningen) och när vi var på Kolmården förraåret fick jag fotografera med hans ena Nikon d90, och jag är fast. Känns kanske lite onödigt att köpa en egen när ja får låna pappa's, hihi!

Fast egentligen är jag i ännustörre BEHOV av en ny liten kompaktkamera, eftersom den jag köpte för typ 800 kr är helt jävla kass och ska därför få möta sin död. Så ja skulle egentligen kolla en liten kompaktkamera istället för en ny system!
Och så hittade ja denna godingen!


Nikon Coolpix S6300

- 16 megapixlar (alltså mer megapixlar än min systemis!!)
- 10x optisk zoom
- HD inspelning (720p)
Pris: 1'690 kr
Denna har dock sitt pris som ni ser, men jag tror faktist att den är värd de!
Jag är helt totalt fast för denna miniskönhet, så denna blir nog mitt nästa inköp på kamerafronten!

Och jag fyller ju år om sesådär.. 3 månader eller så och då får ja pengar så då kan ja kanske köpa mig en sånhär liten o söt som kan följa med mig överallt o ja kan ge er mer bilder om va jag gör om dagarna, hihi visst är de bra?! :D

Fast iof så skulle ja egentligen inte behöva en ny systemis, är rätt nöjd över min Nikon d3100 trotts sina ynka 14,2 megapixlar!




Jag är tillbaka, igen!

nu är ja tillbaka i livet igen efter 5 dagar i min ensamhet och endast träffat min moder.
Så nu har ja gått igenom mina problem, gång på gång och inte direkt kommit fram till något bra.
För när jag väl kommer på att "nej, jag ska glömma allt" så kommer de upp i mina tankar ett dygn senare.
Så ja har helt enkelt gett upp på den fronten för tillfället.
Tar nya tag när väl de tankarna sätter in!
I tisdags gick ja o bästa vännen ner till allum för lite sommarshopping, eller i mitt fall, tröstshopping, då allum har sommarrea nu i (nästan) alla butiker.
Dock kom vi bara hem med varsin skjorta från Carlings, men de vart bra köp - helt klart!
Och igår gjorde ja samma sak, fast denna gången med grannen Lisa och då höll jag i pengarna o köpte inget!
Tänkte köpa ett par högklackade skor, men dom fanns inte i 41 så ja får beställa dom från internet istället om ja nu känner för de ;)

Annars kan ja inte säga något mer, igår försökte jag oxå mäta hur mycket tyg jag har så ja kan börja sy min långa cape innan Varbergs medeltidsdagar börjar den 7-8 juli. Dit ska ja gå med Almina, o gissa om vi ska leva jääävel där! hihi!
Jag kan oxå påpeka att jag saknar Strömma o de är inte direkt kul.. menmen, ändå skönt att slippa några man ABSOLUT inte vill träffa i de tillståndet jag känner mig i nu. Så de finns possitivt med de hela!
ah men nu ska ja fixa ett inlägg som ni ska få läsa, men de blir ett litet hemligt ämne, hihi!


I'll try


I'll try


.


I min bubbla

heyhey på er!
jag vet inte riktigt varför ja ska blogga, jag är nu under mina rehabiliteringsdagar = jag är hemma och gör absolut ingenting. Går igenom saker och ting, gång på gång. försöker hjälpa mina tankar på rätt väg så jag orkar mera sen när väl sommarvärmen slår till! 
Så ja, de finns väl inte mycket mer att säga, än att jag stänger in mig i min egna lilla bubbla några dagar till och hoppas att allting faller på plats nu när sommarvärmen tydligen ska slå till!
Några småinlägg kan dock läggas in!
Håll alla tummar för mig nu, för jag vill verkligen nå min dröm nu.
Att bli frisk från allt som förstör mig.
Pussar 





Vegetarianlivet

Och de vegetarianska livet fortsätter, älskar de nya veg-livet!

Fotografer

glömde skriva vilka som är fotograferna till strömmabilderna!

Michella Molander

Louise Åberg

Almina Alm

Emma Carlsson

Annie Gustafsson

Isabelle Larsson Hagberg


- Tack för att ni fotar minnen som ja kommer ha för livet!




mitt första år, Mitt vackra Strömma ♥

Första dagen på min nya skola, Strömma Naturbruksgymnasium, började Måndagen den 15 Augusti 2011.
Ett datum jag sällan glömmer.
Jag åkte bussen, kom till skolan en timme innan uppropet 10:20.
Helt ensam, med Emma i Telefonen så gick ja, med nervösa kliv in till idrottshallen.
tyckte de var sjukt pinsamt då nästan alla hade någon med sig, kompis, föräldrer osv, medans jag var helt själv.
plus att ja pendlade, vilket gjorde att vi pendlare var lite mer för oss själva än dom andra som bodde där.
Jag minns inte hela första dan, förutom att jag var så sjukt nervös och åkte hem vid 22 tiden(vi skulle sova över). Jag grät, skakade och undrade egentligen vad jag sysslade med. Varför sökte jag ens hit, undrade ja från början?!
Jag kom hem, och fick sova hemma några timmar. Jag undrade fortfarande vad jag höll på med hela den veckan. Jag saknade min gamla klass, där jag kände mig trygg.

Jag började umgås med en annan som pendlade i klassen, Emma Carlsson.
o eftersom de bara var vi som pendlade i klassen, så umgicks vi och så, nu började ja känna mig trygg och jag hade nog valt rätt från början.

  
(några av de första bilderna jag tog från Strömma hösten 2011)

Första dagen vi sov på internatet var när vi hade en klasskväll i Oktober 2011.
På livskunskapen bestämde vi att vi åker till Skene någon kväll och bowlar, för lixom, varför inte?
Och vi hade så jädrans kul så de finns nog inte ord på de! Så därför får bilderna stå för texten.
Vi sov då hos Jossan den natten, och herregud vilken kväll!
fest nere hos Albin på nedreplan med massa folk, jouren kom o jagade ut alla.
ja o Emma försökte smyga ner, blev jagade av Jouren hela vägen upp till Jossan's rum, HAHA!

  

Jag o Emma hittade snabbt varandra, och trivdes(trivs fortfarande) att umgås.
Vi funderade även på att flytta in på internatet oxå, för vi hade ju grymt kul den kvällen!
Men innan de provbodde vi en vecka i december för att "prova-på" hur de är, och jag har nog aldrig haft så roligt som vi hade den veckan!
Vi sov 7 pers i tre 80-sängar, vandrade o hoppade på höloftet, levde djävel varje kväll, myskvällar med film och massage och de var oxå den veckan jag för första gången träffade 2orna, och pratade med 2orna.

   
underbaringar! ♥

Vi var fast, efter jullovet, Tisdagen den 8 Januari 2012, flyttade jag och Emma in i rum 214 på nedre botten i Storgården. Plugget gick åt helvete under de året, men vafan har de med saken att göra?
Vi har haft så jädrans kul (nästan) varje kväll och då får betygen ryka lite, för man kan inte sitta o plugga all time long när man hör massa go musik o härliga människor precis utanför dörren!

  
   

Har så sjukt mycket bilder på min underbara klass och dessa människor och lever med ständigt 5 dagar om dygnet, 24/7 så ni får räkna med fler bilder än text!

  
  


 



   

Och mycket ridning har de blivit!
Sen treorna tog studenten fick vi rida på kvällarna, och de har gått supert!

   
   

Vi har inte bara ridit, Ullared med (nästan) bara hästtjejerna var med o levde djävel där i 3 timmar!





Vi vet PRECIS hur vi ska underhålla våran Jour med Jobb (de kan ni läsa i de tidigare inlägget ;))

Och så var de dendär avslutningen idag, känns fantastiskt att jag har klarat ettan.
vilken ja inte trodde den första tiden på strömma!
Men ja har gjort de, och jag saknar redan mina finingar!




Att jag valde Strömma ångrar ja inte, för detta är verkligen mitt paradis ♥
I gonna miss yah, all!
Men vi ses igen den 15 Augusti, då med nya ettor att nolla!!! :D


Ni är så jävla bäst! ♥


Demi-vegetarian

ja vad är de nu för rubrik, Demi-vegetarian?
Jo, såhär ligger de till!
Jag har aldrig varit något jätte förtjust i nöt-eller fläskkött. 
Och var i 8-halva 9an hel vegetarian.
Jag trivdes bra med de, dock tyckte ja inte om linser/bönor så de blev svårt att vara hel vegetarian då. 
Då ja vet att de är mycket hälsosammare att äta vegetarisk tänker ja nu, denna sommaren äta mindre nöt-och fläsk kött och äta mer vegetarisk/vitt-kycklingkött och fisk. 
Jag kommer dock inte sluta HELT med att äta kött. 
Men jag äter faktist en fräsch sallad än en köttbit och klyftpotatis.
Så detta ska ja testa nu framöver.
Nu tänker ni säkert "ska hon inte bli frisk från matproblemen först?". 
Jo, de ska jag. Men jag känner att jag vill äta mer vegetarisk och hålla i de denna sommaren. 
De är mycket fräschare och nyttigare att äta de, plus att nu äter jag bönor och linser utan problem. 
Så varför skulle ja inte klara av att vara delvis veg en sommar?
Jag kommer bli frisk, jag känner mig "smalare" när ja äter sallad än en köttbit helt enkelt. 

Nu fick ni veta de oxå!

I'M FREE


LEVA DJÄVEL, ÄLSKART!

åh de känns så skönt att säga de, men nu har mitt SOMMARLOV äntligen börjat!
Och jag älskar de redan!
Igår levde vi djävel, städade ut rummet i två timmar, o då var de STORSTÄDNING!
Sen sprang Björn och Emma upp till vändplan snabbt då Jouren var påväg dit = Emma måste se när dom blir tagna. 
Dock hade dom redan stuckit innan Jouren hann upp.
Jag o Almina tog en promenix upp dit vid 23 tiden, då de inte vart så mörkt o precis i sista backen kommer Jouren och plockar hem oss.. haha! 
Och i bilen satt oxå Björn & Emma, som oxå blev upplockade ;) 
Var nere på hemmaplan en stund, tjatade på Jouren att dom skulle ge oss mat för de var deras plikt, haha! ;) 
Men vi hittade tillslut popcorn, hade dock ingen micro då de var stängt i vårt kök = gå till flygen o tjata liiite till på Jouren att vi bara MÅSTE ha en micro nu klockan 24 på natten. haha!
o eftersom dom tycker om oss SÅHÄR mycket så öppnade dom skolkontoret o vi snodde deras micro och fick tillslut våra popcorn!
Sen satt vi oss i västergården, drack saft o käkade popcorn.
Efter den energi påfyllan var de dax att leva djävel igen! Denna gång gick de dock över styr, som vanligt när vi ska djävlas.. haha!
några snodde en traktor, och körde upp den till vändplan, o Jouren i sin minibuss efter.. haha! 
Vi fick aldrig reda på vilka de var, men en sak är säker - de var någon iaf ;)
o sen försvann Almina, Emma & Björn. 
Så de vart bara jag, Marcus och Robin kvar. 
Vi var typ.. forever alone vid ridhuset..
Innan Joel & Jossan kom upp.
Efter 45 min-1 timme gick vi upp mot skogen för att leta efter Emma & comp, och träffar då på den tomma traktorn.
Vi fortsatte upp i skogen, träffar då på Jouren i minibussen.. BUSTED! 
Så vi blev tillbaka körde, IGEN! 
Klockan var väl halv 2 då och dom jagade fortfarande folket som gömt sig i skogen och som kom tillbaka nu imorse med första bussen. HAHA!
Men vid 2-halv 3 var vi tillbaka i rummet och sov då, fyfan va skönt de var!
Vi kan säga såhär,
VI ÄR EXPERTER PÅ ATT HÅLLA IGÅNG JOUREN SÅNNAHÄR DAGAR! ;)
Dock tyckte ja de var ganska synd om dom, dom har ju ändå ett ansvar för att inget ska hända folket som bor på internatet och dom är uppe o springer i skogen klockan 3 på natten.
Hur bra är de egentligen? 
Så de blev ett ordentligt snack för nästan samtliga i klass 1LH (min klass med andra ord).
Nu imorse skippade vi frukosten o satt igång med en snabb genomstädning innan de var dax för rumsbesikning och vårt rum gick igenom perfekt! Så de gillas!
10:20 var de avslutningsgrejmoj och jag hann precis med 11:11 bussen. 
Dock hann ja inte säga hejdå till alla, men vi träffas ju snart igen!

Så nu sitter ja här, ska strax ta en lång härlig dusch UTAN att bli störd! 
Inget gap, skrik, inga som rycker i handtaget osv. 
Blir totalt underbart!
Sen ska ja möta mamma vid 4 i allum o vi ska handla inför dessa kommande veckor ;)

Får se om ja hinner med något inlägg innan ja drar, annars får ni ett inlägg om min nya matvana som ja ska testa i sommar och ett STORT inlägg med MASSVIS med bilder från mitt första år i mitt Paradis






på Besök på Stuteri Nygården

heyhey!
förlåt att de inte blev något inlägg igår.
för de första, så hade ja inte tid att göra något inlägg, och för de andra så fick ja inte pappas trådlösa internet att fungera.
Så ja, ja har varit datafri sen igår morse.
men skönt med en paus ändå från bloggandet och allt!

Idag gick ja upp 05:15, skulle vara i skolan 07:30 o åkte då från pappi (sov där inatt).
De tog i, men jag kom iväg tillslut!
Var i skolan strax innan 07:30 o då var de dax för en 2,5 timmes bilfärd till Skara med Doris och Lill-fölis i släpet.
Doris skulle undersökas pga dräktigheten och de gick oxå supert, så de var bra!
Ni får bilder på de i slutet av inlägget.

Var tillbaka i skolan 13:20, käkade lunch och sen hade ja en tid hos kuratorn (som vanligt).
Och har nyss slutat Biologin och fick slutbetyget E.
Så nöjd att ja fick Godkänt iaf, för att plugga orkar ja inte lägga ner mkt tid på ;)
Och strax är de middag!

Ikväll ska ja leva djävel med min bästa strömmavänner!
men först kl 18-19 ska ja rida en lektion för Hanna Bergenkull - och självklart på lilla Cocktail!
Hoppas han går lika bra som han gjort dom andra gångerna nu.





















snart dör min data totalt, så nu avslutar ja detta inlägg o om ja inte hör av mig senare är de för att min data är död! Vi hörs mer imån, och då börjar mitt SOMMARLOV!


Mitt vackra Strömma ♥












önskan

De enda jag önskar justnu, är att kunna lita på folk till 110 %.
Att inte känna någon oro av att dom kommer säga ut något, att tro att om jag säger något vet hela världen om de. 
Att bli bekväm i sånna situationer och inte få någon ångest över vad jag har sagt.
Jag vill kunna vara mig själv, med andra och kunna säga vad jag vill, utan att jag ska tycka de är konstigt och måla upp bilder på hur de kommer se ut när alla får reda på de.
Jag önskar, en dag att jag kan lita på folk och inte hålla alla känslor inne.
för jag vet, att dom tankarna skadar mig.

Pressen



Att alltid prestera, och vara på topp - tar på mitt psyke, jag orkar inte.




Dagens ridpass - Cocktail

Red ett ridpass på lilla Cocktail idag barbacka, inte så hårt men i ca 50 min sammanlagt.
Fokus låg mer på mig, så struntade i hur han gick osv.
Jag tog allt de Hanna lärt mig, och de gick riktigt bra för min del.
Riktigt bra gick de, så känner mig nöjd!

Emma plåtade några bilder medans vi red, här får ni nåra!
dock är de inte redigerade, men de får ni nöja er med!


såhär såg han ut idag, blå/röd och fin!





Ni får nöja er med dom tre sålänge, nu ska ja ut o ringa bästavän!


4 Juni

heyhey bloggisar!
har nyss anlänt till Strömma och om typ 35 min börjar min första lektion, Biologi..
dock har ja lämnat in mitt arbete så har inget att göra?
Men hon får väl hitta något att göra till mig!
Sen är de ju dax för dedär studiebesöket som ja pratade om!
undra vart vi ska.. hm...?

Nä nu har ja inget mer att skriva, puss!




chill dag

gokväll på er bloggisar!
hoppas ni haft en trevlig helg, för de har jag haft!

har inte gjort så mkt idag, mer än att baka Hallonbomber och chillat sööönder!
men de var välbehövligt!
o eftersom ja inte har något annat att skriva kör vi en genomkollning av hälsan nu!

Jag har inte haft djup ångest eller sånna djupa tankar nu på ca två veckor, vilket känns superskönt då de kanske håller på att släppa taget nu. Passar perfekt nu när de börjar bli sommar och jag är taggad till tusen för att nå mitt delmål, att kunna äta normalt utan att ångest kommer!
Så nu hoppas vi och håller tummarna att de går hela vägen!!

I veckan så händer de inte jättemycket.
- Ska på något studiebesök imån, vår ridlärare ville inte säga vart.. så de blir spännande!
plus att Emma fyller ju 17 år, så de ska firas med muffins, tårta och dammen!

- på tisdagkväll åker vi ju hem, blir vääldigt tråkigt då ja gärna hade stannat hela veckan bara för att umgås med dom underbaringarna! Dock så kommer pappi o hämtar mig, o ja får träffa mitt mongo till bror igen!

- Onsdag är de nationaldagen för Sverige, och vad ska ja göra då? INTE ETT SKIT..

- Torsdag är de Hanna Bergenkull-träning igen, och jag hoppas att Cocktail går lika bra som han gått alla andra gånger!! :D

- Fredag är de hejdå strömma, MEN MITT AWESOMENESS SOMMARLOV BÖRJAR!!!!!

Nu ska ja ladda ner lite go musik i Mp3-spelaren, sätta på några avsnitt av RH o sen sova, pussar!!


Fina Moonshine-tjejen <3


Hallonbomb-muffins med crumble





idag bakades de:
Hallonbomb-muffins med crumble
till Emma's födelsedag imorgon!


Robin Hood Night

gokväll på er bloggläsare!

idag har de inte hänt mycket, precis som ja skrev i de förra inlägget.
så har inte mycket mer att säga än detta egentligen.

Imån ska ja upp tidigt, göra iordning två satser av muffins, gå ner till allum o köpa saker till muffinsen och ringa pappi o skaffa skjuts nu på tisdagkväll eller fredag.
De är de ja ska göra!

justnu ser ja på Robin Hood säsong 2, ska fortsätta med de hela kvällen.
älskart att somna till en av favoritserierna <3









några bilder från en av världens bästa medeltids-serier - BBC's Robin Hood!


studenter igår - totalt awesome!

heyhey på er!
igår var de en hektisk dag från början till slut.

jag började min morgon kl 07:45 med praktik.
var där en timme och sen iväg med 09:11 bussen för att hinna hem o byta om innan ja skulle träffa Freja i stan för LP3B's student!
Träffade Freja vid 12:45, tog bussen över till Lindholmen och försökte hitta till scenen.
och vi hittade tillslut! dock var de svinakallt så vi stod inne tills de skulle börja, haha!

halv 2 sprang dom ut, de var totalt gaaaaalet!
och vi var GAAAALET sugna på att gå med dom..
men jag ångrar aldrig mitt val till Strömma så ja ska inte klaga!









efter vi släppt iväg dom, så tog vi bussen in mot centrum igen och tog en fika på Expresso house,
för att trösta oss med då vi faktist kunde varit med.. haha!



Sen mot nästa student, i Gråbo närmare bestämt.
Träffade Lisa vid 15 och då tog vi bussen till Maria - vår gamla barndomskompis.
Vi bodde tsm här i Björndammen när vi var små, och har hållt kontakten och träffats då och då.
dock var senaste gången sesådär 5-6 år sedan, hähä..
men hon vart glad över att vi kom och sin present vi hade med oss!
Har dock inga bilder från de, då min kamera dog..
men kan nog sno några från Lisa när hon lägger upp ;)

Vid halv 8 var vi hemma igen, och jag var totalt slut!
Jobb all the time på praktiken (som ändå var ganska slapp) och alldeles för lite sömn = man blir död på fredagseftermiddagar ;)
Men de är bara en vecka kvar, EN YNKA LITEN VECKA TILLS MITT AWESOME SOMMARLOV BÖRJAR!!
Då blir de träffa mycket vänner, umgås, rida och krogen såklart!
Som ja bara varit på en gång sen ja fyllde 18.. hähä!
Så de får allt ta o firas nu i sommar då ja har tid!

Idag ska ja inte göra mycket, göra iordning en tårta/bakelse då Emma fyller år på Måndag och de måste ju firas med klassen ;)
Så de ska ja fixa hade ja tänkt!

Hoppas ni får en mysig dag, puss!


Fun with pringooooooooles!









levde jävel - fyfan va ja älskart!


1 Juni - STUDENT

heyhey!
hade en awesome discokväll med mina bästa strömmisar!!
Dom är så jävla bäst så de finns inte, de är dom som får mig att vilja leva när tankarna tar över!
Ja o Almina la oss iaf runt 12, efter vi haft vårt pringels-party!

Kl 7 ringde klockan, fyfan va de tog i att gå upp..
menmen, pallade iväg till frukosten, slängde i mig en knäckemacka och sen iväg till praktiken.
var dock bara med i ca 1 timme, gick där ifrån efter 45 min för att ta bussen hem kl 9:11.
För idag ska ja gå på TVÅ studenter!

Först utspringning för min gamla klass LP3B, och hejja på dom.
Sen ta bussen mot Lerum med Lisa och gå på mottagning hos vår barndomsvän Maria.
Så de ska ja ängna min dag och eftermiddag åt, de blir najs!

Så nu ska ja strax fixa mig för att ta bussen 12:05, eller om ja går ner o tar bussen halv.. ja får se hur ja gör ;)
hoppas ni får en mysig och trevlig kväll, ni kanske oxå ska på student? :D



vi är så jädrans snygga, ja o min bästa almina!!